|
|
addict
|
|
addict
Nie widać tej notki coś...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nie widać tej notki coś... Dobra już widzę:) Tak więc promocja jest w ten weekend. Pani Marta na chacie poinformowała mnie że w nie będzie takiej promocji... Słabo doinformowany jest ten support...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie poznalem do tej pory firmy, w ktorej panowalby wiekszy burdel niz w tobecie. nagminne niedoinformowanie supportu, czy nawet dezinformacja, brak komunikacji miedzy dzialami, niedoprecyzowanie zasad w organizowanych konkursach. generalnie czlowiek ciagle musi sie prosic o jakies wyjasnienia i nekac biedny, nic niewiedzacy support. oczywiscie kuleje tylko wersja PL, bo zalatwianie spraw z anglikami idzie jak z platka. mam nieodparte wrazenie, ze funkcjonuja podobnie jak "fabryka PC" ponizej [Linked Image] [ img409.imageshack.us] Uploaded with ImageShack.us [ imageshack.us] ponizej, podobnie jak kolega wyzej, wycinek z czata o promo live ekstraklasa: Marta: To jest promocja, która zostala juz zakonczona Marta: Oferta wazna jest w dniach 27 sierpnia - 29 sierpnia 2010 r Marta: Tak, ten link jest do promocji juz nieaktualniej. Skontaktuje sie z dzialem marketingu w tej sprawie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jak to jest z tą promocją? Bo na stronie nic a nic nie widać...Czyżby niedoinformowanie ktoregoś z pracowników? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Wy też macie problemy z obsługą tobetu? Zamula całego kompa, na wyświetlenie postawionego zakładu ptorzebuje kilku minut, czasem wyskakuje info o błędzie skryptu (to w IE).
Nie wiem o co chodzi?! Może nie mam jakichś uaktualnień Java Script czy coś.
Ktoś też ma taki problem ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@gruda, myślisz że naprawdę tak wygląda Support Office w Tobet?  Mistrzowskie zdjęcie, hehe  Co do Supportu, to wydaje mi się że coraz częściej jest problem z profesjonalną obsługą klienta online i to nie tylko w Tobet. Zazwyczaj kończy się gadaniem typu "skontaktuje się z odpowiednim działem", "proszę napisać nowego maila w tej sprawie" itd. itd. Masakra. Równie dobrze mogłoby tych ludzi nie być w firmie, skoro i tak nie potrafią pomóc klientowi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wy też macie problemy z obsługą tobetu? Zamula całego kompa, na wyświetlenie postawionego zakładu ptorzebuje kilku minut, czasem wyskakuje info o błędzie skryptu (to w IE).
Nie wiem o co chodzi?! Może nie mam jakichś uaktualnień Java Script czy coś.
Ktoś też ma taki problem ? mam to samo, masakrycznie chodzi tobet pod kazda z przegladarek - nie wiem o co chodzi...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Proponuję, żeby każdy z nas, kto ma podobny problem, napisał do nich maila do supportu. Może to coś da. Przecież takie problemy techniczne uniemożliwiają grę. Jak się przestraszą, że odejdzie sporo klientów, to może coś z tym zrobią.
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Mi tam caly czas ladnie chodzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pod google chrome śmiga bez żadnych problemów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi chodzi pod firefoxem easy
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Nie widziałem nigdzie info bądź przeoczyłem.
Kiedy 100zł z weekendowego grania rodzimej kopanej zostanie dodane do konta?
|
|
|
|
|
|
|
Zapytałem,przeprosili za opóznienia,ile w tym prawdy ,a ile sciemy, nie wiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zapytałem,przeprosili za opóznienia,ile w tym prawdy ,a ile sciemy, nie wiem u mnie juz dopisali kase
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mozna na karte jakos wyplacic czy nie, bo u mnie tylko opcja konta bankowego jest, a widze ze niektorzy na MB wyplacaja? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mozna na karte jakos wyplacic czy nie, bo u mnie tylko opcja konta bankowego jest, a widze ze niektorzy na MB wyplacaja?  oczywiscie, ze mozna. aby uruchomic dana metode wyplaty musisz ta metoda dokonac wplaty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to lipa, bo wplacam karta, a w wyplatach tylko konto.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to lipa, bo wplacam karta, a w wyplatach tylko konto. napisz do nich...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|