twarog i co z tymi kompletami wyjazdowymi, mialybyc komplety na kazdym wyjezdzie a tu przyszedl pierwszy Lubin i sredniutenko ? naprawde cieniutka ta Legia obecnie cieniutenka
@craax dacie radę rybom ? poszło sporo na waszą wygraną, więc ostro kibicuj
kur.. jak nie dzis to kiedy, jak nie z Arka to z kim ?? jak tylko nasi nie spekaja przy dzisiejszej frekwencji i atmosferze to powinno byc dobrze sam tez wkladam w to sporo kasy bo o 13 juz wypad z chaty
3mam kciuki, dobrze powiedziane
craax bez napinki,ale jeśli 900 osób w Lubinie to cieniutko to nie mam pytań tym bardziej,że biletów było 1000...;p ,poprawicie ten wynik;p Co do dzisiejszego meczu mam nadzieję,że wygracie ,bo sporo zainwestowałem.I jeszcze pytanie,gracie dziś już na nowym stadionie? bo jak tak to myślę,że to będzie dodatkowy handicap,i jedyne co mogę powiedzieć,że Wisła wam go może zazdrościć bo jest naprawdę elegancki
Podziwiam grających Cracovię po wcale nie aż takim dużym kursie , argumenty nowego stadionu do mnie trafiają. Na zespól ,ktory w ostatnim meczu raz podaje do bramkarza przeciwnej drużyny ja swojej kasy nie położę. Poczekam (ciekawe jak długo )w końcu na te pierwsze zwycięstwo i wtedy ewentualnie coś zagram z meczu Craxy.
Podziwiam grających Cracovię po wcale nie aż takim dużym kursie , argumenty nowego stadionu do mnie trafiają. Na zespól ,ktory w ostatnim meczu raz podaje do bramkarza przeciwnej drużyny ja swojej kasy nie położę. Poczekam (ciekawe jak długo )w końcu na te pierwsze zwycięstwo i wtedy ewentualnie coś zagram z meczu Craxy.
zobaczysz co robi gra na nowym stadionie,a co gra na wyjeździe jak do tej pory Craxa grała,nawet jak to był stadion Hutnika,dziś ciśnienie będzie podwyższone u piłkarzy Cracovii
Tylko 100 z 1000 przyznanych kibicom Legii biletów na mecz w Lubinie nie znalazło jeszcze nabywców. Sprzedaż ostatnich wejściówek prowadzona będzie w środę w godzinach 16-19 w Źródełku. Cena biletu na mecz wynosi 20 zł. Przy zapisie wymagane jest imię i nazwisko oraz numer PESEL. Na to spotkanie nie jest organizowany pociąg specjalny.
Spotkanie z Zagłębiem odbędzie się w sobotę 18 września o 18:15.
Wejściówki można nabywać również w kasie nr 1 przy Łazienkowskiej w godzinach 11–19. Odnośnie Lubina
Kura dzis bedzie 'dziki szal' i to musi poniesc pilkarzy, do tego oprocz meczu z Lechia to my w przodzie gramy naprawde fajnie, tylko ta obrona taka se
twarog bez napinki ale 650 Legii , reszta Pogon dobrze wiesz wiec nie klam tutaj nie klam
gramy dzis faktycznie na nowiutkim stadionie !
sorry ale biletów poszło 900,gdzie ktoś pisał,że 650? 200 było Pogoni.
ale ja mowie o samych Legionistach, ktorych bylo 650
Craax maksymalnie mogło byc 800,bo Pogoń musiała przecież dostać bilety bo to był wyjazd przed meczem w Szczecinie,więc było zapotrzebowanie z ich strony,a my dostaliśmy 1000 biletów
zobaczysz co robi gra na nowym stadionie,a co gra na wyjeździe jak do tej pory Craxa grała,nawet jak to był stadion Hutnika,dziś ciśnienie będzie podwyższone u piłkarzy Cracovii
dwa zespoły w tym roku, który otwierały swoje stadiony jakoś nie zachwyciły , Legia na farcie wygrała o Wiśle nie wspomnę
Kura ale Legia i Wisla caly czas tam graly, no Wisla troche wczesniej ale grala i pilkarze "juz to znali" a Cracovia wkracza w cos zupelnie nowego, innego