|
|
member
|
|
member
Po czym? Wjeb z Francja i Czechami.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
ja mam jakieś dziwne przeczucie, że Bułgarzy mogą przełamać niemoc z Nami... wolałbym posłać do domu Brazylię 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po czym? Wjeb z Francja i Czechami.  AHA TO PRZEPRASZAM
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polska Brazylia Bułgaria
a mowilem wczoraj przegrac z Niemcami, dzis z Serbia to bysmy mieli 3 miejsce i grali w grupie z makaronem \ A mi się podoba, że nie kombinuje tylko grają.. Za rok nie będziesz o tym pamiętać. A medal po kombinowanej grze miałby takie same znaczenie. Przykra prawda, ale takie życie. W sporcie bardzo często wygrywają cwaniaki. A dumni sportowcy co najwyżej przegrywają z honorem. Nie żebym to popierał, ale tak już jest.
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Moze my tez kombinujemy, ale inni lepiej kombinuja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bulgaria gra megaslabo a Brazylia nic ciekawego nie prezentuje, awansujemy z Brazil.
Giertyszek: nasi powiedzieli juz przed wylotem ze nie beda frajersko kaluklowac, zreszta widac ze jestemy w formie chociazby po zagrywce. Z naszym zespolem juz tak jest ze koljena wygrana dodaje im wiecej pewnosci i wiary w siebie wiec kalukowalnie nie wchodzi w gre. 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
z trzech medalistow ostatnich mistrzostw swiata jednego nie bedzie nawet w najlepszej 12-stce...bedzie za to Egipt lub Japonia
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Najgorsze jest to, że mimo zwycięstwa w grupie, to my będziemy grali w dwóch pierwszych meczach, w ostatniej kolejce Brazylijczycy z Bułgarami będą wiedzieli na czym stoją i niewykluczone są kolejne przekręty.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mamy przeje... tak po prawdzie eee tam...Zbigniew dopiero się rozgrzewa... A Zbigniew jest fachura. Z Bułgarami też na zus zarobi. Zbigniew jest fachura jak gramy o "nic".. zaczną się nerwy i się posra jak zwykle 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Jak jestesmy w formie to mozemy jebnac kazdego, tak trzeba do tego podchodzic a nie ze Wlosi sa gorsi TEORETYCZNIE od Rosji to trzeba z nimi grac.
W 3 rundzie trzeba wygrac all wiec uj z kim zagramy.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Polska Brazylia Bułgaria
a mowilem wczoraj przegrac z Niemcami, dzis z Serbia to bysmy mieli 3 miejsce i grali w grupie z makaronem \ A mi się podoba, że nie kombinuje tylko grają.. Za rok nie będziesz o tym pamiętać. A medal po kombinowanej grze miałby takie same znaczenie. Przykra prawda, ale takie życie. W sporcie bardzo często wygrywają cwaniaki. A dumni sportowcy co najwyżej przegrywają z honorem. Nie żebym to popierał, ale tak już jest. Dobra. Ok. Ale czy nie stać na wyjście z tej grupy z Bra i Buł? Moim zdaniem mamy spore szanse, tak więc nie ma co narzekać.
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Jedyne wyjscie to walczyc o kazda pilke z Brazylia i przegrywac 23-25 22-25, potem wygrac z Bulgaria tak wysoko zeby nie mogli kombinowac z Brazylia no i mamy USA i Niemcow w III fazie grupowej a Wlochow w polfinale
|
|
|
|
|
member
|
|
member
To wy nie wiecie, ze jak gracz dobrze wykonuje zagrywke to jest w ogolnie w dobrej formie? No ile razy sie o tym mowi, experci 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Niektórzy to chyba zapominają kto jest aktualnym Mistrzem Europy i wicemistrzem Świata. Brazylia w zasięgu na pewno, z Bułgarią będziemy faworytami. Awans do kolejnej fazy powinien być, śmieszne że niektórzy już do domu nas wysyłają...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polska Brazylia Bułgaria
a mowilem wczoraj przegrac z Niemcami, dzis z Serbia to bysmy mieli 3 miejsce i grali w grupie z makaronem \ A mi się podoba, że nie kombinuje tylko grają.. Za rok nie będziesz o tym pamiętać. A medal po kombinowanej grze miałby takie same znaczenie. Przykra prawda, ale takie życie. W sporcie bardzo często wygrywają cwaniaki. A dumni sportowcy co najwyżej przegrywają z honorem. Nie żebym to popierał, ale tak już jest. Dobra. Ok. Ale czy nie stać na wyjście z tej grupy z Bra i Buł? Moim zdaniem mamy spore szanse, tak więc nie ma co narzekać. To racja, szanse są.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj chlopaki. widze ze nagle tutaj sami eksperci sie znalezli. sam sie za takiego nie uwazam ale mam nadzieje, ze zycie zweryfikuje zdania tych 'znafcuf', ktorzy wiedza ile i z kim mamy przegrac i wygrac. mam nadzieje ze bedziecie sie wstydzic za swoje wpisy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niektórzy to chyba zapominają kto jest aktualnym Mistrzem Europy i wicemistrzem Świata. Brazylia w zasięgu na pewno, z Bułgarią będziemy faworytami. Awans do kolejnej fazy powinien być, śmieszne że niektórzy już do domu nas wysyłają... nikt nie wysyla, ale nie bedzie tak latwo co niektorzy pisza Nic nie znacza te 3 wygrane
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj chlopaki. widze ze nagle tutaj sami eksperci sie znalezli. sam sie za takiego nie uwazam ale mam nadzieje, ze zycie zweryfikuje zdania tych 'znafcuf', ktorzy wiedza ile i z kim mamy przegrac i wygrac. mam nadzieje ze bedziecie sie wstydzic za swoje wpisy to takie trudne do obliczenia czy o co chodzi ?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Bush, swieta racja, szczegolnie po takiej grze, z meczu na mecz gramy coraz lepiej, wygralismy najsilniejsza grupe no ale odpadniemy zaraz hahahaha
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
oj chlopaki. widze ze nagle tutaj sami eksperci sie znalezli. sam sie za takiego nie uwazam ale mam nadzieje, ze zycie zweryfikuje zdania tych 'znafcuf', ktorzy wiedza ile i z kim mamy przegrac i wygrac. mam nadzieje ze bedziecie sie wstydzic za swoje wpisy a ja czuje szatański śmiech Piostara w temacie za parę dni  ogólnie Francja ma super drabinkę obecnie
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|