Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 24 z 27 1 2 22 23 24 25 26 27
M
member
member
M Offline
Po czym? Wjeb z Francja i Czechami.

Bonus: Unibet
M
Krecik
Krecik
M Offline
ja mam jakieś dziwne przeczucie, że Bułgarzy mogą przełamać niemoc z Nami... wolałbym posłać do domu Brazylię grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Mazur
Po czym? Wjeb z Francja i Czechami.
grin AHA TO PRZEPRASZAM

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by KlaymanPL
Originally Posted by Giertyszek
Polska Brazylia Bułgaria

a mowilem wczoraj przegrac z Niemcami, dzis z Serbia to bysmy mieli 3 miejsce i grali w grupie z makaronem
\

A mi się podoba, że nie kombinuje tylko grają..

Za rok nie będziesz o tym pamiętać. A medal po kombinowanej grze miałby takie same znaczenie. Przykra prawda, ale takie życie. W sporcie bardzo często wygrywają cwaniaki. A dumni sportowcy co najwyżej przegrywają z honorem.

Nie żebym to popierał, ale tak już jest.

Olimpijczyk
Olimpijczyk
Moze my tez kombinujemy, ale inni lepiej kombinuja wink

Q
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Q Offline
Originally Posted by Mazur
Bulgaria gra megaslabo a Brazylia nic ciekawego nie prezentuje, awansujemy z Brazil.

Giertyszek: nasi powiedzieli juz przed wylotem ze nie beda frajersko kaluklowac, zreszta widac ze jestemy w formie chociazby po zagrywce. Z naszym zespolem juz tak jest ze koljena wygrana dodaje im wiecej pewnosci i wiary w siebie wiec kalukowalnie nie wchodzi w gre.
laugh

M
veteran
veteran
M Offline
z trzech medalistow ostatnich mistrzostw swiata jednego nie bedzie nawet w najlepszej 12-stce...bedzie za to Egipt lub Japonia

B
veteran
veteran
B Offline
Najgorsze jest to, że mimo zwycięstwa w grupie, to my będziemy grali w dwóch pierwszych meczach, w ostatniej kolejce Brazylijczycy z Bułgarami będą wiedzieli na czym stoją i niewykluczone są kolejne przekręty.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by onda
Originally Posted by mlodyLewy
Originally Posted by onda
Originally Posted by craax
mamy przeje... tak po prawdzie

eee tam...Zbigniew dopiero się rozgrzewa...

A Zbigniew jest fachura.

Z Bułgarami też na zus zarobi.

Zbigniew jest fachura jak gramy o "nic".. zaczną się nerwy i się posra jak zwykle laugh

M
member
member
M Offline
Jak jestesmy w formie to mozemy jebnac kazdego, tak trzeba do tego podchodzic a nie ze Wlosi sa gorsi TEORETYCZNIE od Rosji to trzeba z nimi grac.

W 3 rundzie trzeba wygrac all wiec uj z kim zagramy.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by _Korver_
Polska Brazylia Bułgaria

a mowilem wczoraj przegrac z Niemcami, dzis z Serbia to bysmy mieli 3 miejsce i grali w grupie z makaronem
\

Za rok nie będziesz o tym pamiętać. A medal po kombinowanej grze miałby takie same znaczenie. Przykra prawda, ale takie życie. W sporcie bardzo często wygrywają cwaniaki. A dumni sportowcy co najwyżej przegrywają z honorem.

Dobra. Ok. Ale czy nie stać na wyjście z tej grupy z Bra i Buł? Moim zdaniem mamy spore szanse, tak więc nie ma co narzekać.

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Jedyne wyjscie to walczyc o kazda pilke z Brazylia i przegrywac 23-25 22-25, potem wygrac z Bulgaria tak wysoko zeby nie mogli kombinowac z Brazylia no i mamy USA i Niemcow w III fazie grupowej a Wlochow w polfinale

M
member
member
M Offline
To wy nie wiecie, ze jak gracz dobrze wykonuje zagrywke to jest w ogolnie w dobrej formie? No ile razy sie o tym mowi, experci smile

B
veteran
veteran
B Offline
Niektórzy to chyba zapominają kto jest aktualnym Mistrzem Europy i wicemistrzem Świata. Brazylia w zasięgu na pewno, z Bułgarią będziemy faworytami. Awans do kolejnej fazy powinien być, śmieszne że niektórzy już do domu nas wysyłają...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by _Korver_
Polska Brazylia Bułgaria

\

Dobra. Ok. Ale czy nie stać na wyjście z tej grupy z Bra i Buł? Moim zdaniem mamy spore szanse, tak więc nie ma co narzekać.

To racja, szanse są.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
oj chlopaki. widze ze nagle tutaj sami eksperci sie znalezli. sam sie za takiego nie uwazam ale mam nadzieje, ze zycie zweryfikuje zdania tych 'znafcuf', ktorzy wiedza ile i z kim mamy przegrac i wygrac. mam nadzieje ze bedziecie sie wstydzic za swoje wpisy

#4146217 28/09/2010 06:41
H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by Bush
Niektórzy to chyba zapominają kto jest aktualnym Mistrzem Europy i wicemistrzem Świata. Brazylia w zasięgu na pewno, z Bułgarią będziemy faworytami. Awans do kolejnej fazy powinien być, śmieszne że niektórzy już do domu nas wysyłają...

nikt nie wysyla, ale nie bedzie tak latwo co niektorzy pisza

Nic nie znacza te 3 wygrane

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by huge
oj chlopaki. widze ze nagle tutaj sami eksperci sie znalezli. sam sie za takiego nie uwazam ale mam nadzieje, ze zycie zweryfikuje zdania tych 'znafcuf', ktorzy wiedza ile i z kim mamy przegrac i wygrac. mam nadzieje ze bedziecie sie wstydzic za swoje wpisy

to takie trudne do obliczenia czy o co chodzi ?

M
member
member
M Offline
Bush, swieta racja, szczegolnie po takiej grze, z meczu na mecz gramy coraz lepiej, wygralismy najsilniejsza grupe no ale odpadniemy zaraz hahahaha

M
Krecik
Krecik
M Offline
Originally Posted by huge

a ja czuje szatański śmiech Piostara w temacie za parę dni frown

ogólnie Francja ma super drabinkę obecnie

Strona 24 z 27 1 2 22 23 24 25 26 27

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, aker, ElNinho[mmdea]), 2,096 gości, oraz 10 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,839,283
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026