|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to u mnie odwrotnie dzis zlecona juz na koncie, sam jestem zdziwiony!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w tamtym tygodniu zlecajac w czwartek rano dostalem dopiero w poniedzialek
kiedys mialem podwojny przelew tz dostalem dwa razy te sama kase, oczywiscie zwrocilem przez P24 pytajac supportu MB (maile z Czeszka) czy nie bedzie problemu z bankiem, odpowiedz ze nie a oczywiscie bank PKO SA (MB) zwrocil sie do mojego banku o zwrot! Pozniej polecone (z mojego banku), dzwonienie tlumaczenie etc W koncu bo nie za bardzo wiedzieli o co chodzi na infolini powiedzialem, ze nie zgadzam sie zeby mi potracili bo juz kaska zwrocona i sie rozlaczylem a dokladniej to skonczyly sie impulsy na karcie (brak darmowej infolini) OK po co o tym pisze bo teraz dostalem znowu podwojnie tym razem sprawa dla MB prostsza bo nie na bank tylko refundacje za oplaty!
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam panowie proszę o pomoc. Dziś zamknąłem konto MB na meila przykladowo [email protected] poprzez 'pomoc drogą elektroniczną' -> 'Konto/ Bezpieczeństwo' -> 'Chcę zamknąć moje konto Moneybookers.'. Czy dostane potwierdzenie na meila, że zamknąłem konto? Jesli tak to kiedy? Potrzebuje tego, ponieważ w betfair żądają screena z potwierdzenia zamknięcia konta. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A na co betfair to potrzebne? Dziwna sprawa..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zadzwoń do nich jutro po 10 czy chyba po 11 rano( nie pamiętam od której telefon czynny) i powiedz żeby Ci babka wysłała takie potwierdzenie. Powinna to zrobić od ręki.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
bo mam na betfair zarejestrowanego starego meila, a założyłem nowego i chciałbym już tylko z nowego korzystać.
muminek_bez_ogonka a będzie konsultant polski? bo ja z angielskim słabo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po angielsku bedzie z początku napieerdzielać tak z pamięci czwórka to będzie polski język potem znowu czwórka a potem to jeden hu* Numer głowny: 870 383 0232 Numer jaki bedziesz miał wyswietlony potem jak bedziesz gadał po polsku:0044 870 383 0232441 Ja na końcu zawsze tam jedynke wybieram
|
|
|
|
|
member
|
|
member
dzieki,tak jutro zrobie. a swoją drogą to myślałem że powinni wysłać jakiegos automatycznego meila, że konto zostało zamknięte a tu ani widu ani slychu...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja jak zawsze zlecałem to najpóźnej na drugi dzień były a teraz brak (mbank) no jak tam? U mnie zlecona w piatek rano wieczorem na koncie BRAWO [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam panowie proszę o pomoc. Dziś zamknąłem konto MB na meila przykladowo [email protected] poprzez 'pomoc drogą elektroniczną' -> 'Konto/ Bezpieczeństwo' -> 'Chcę zamknąć moje konto Moneybookers.'. Czy dostane potwierdzenie na meila, że zamknąłem konto? Jesli tak to kiedy? Potrzebuje tego, ponieważ w betfair żądają screena z potwierdzenia zamknięcia konta. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi. mialem podobna sytacje, musisz do nich wystosowac pisemna prosbe...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No, wkoncu mi zmienili status konta na Vip  Panowie Vipowcy jak to jest przy ogorkowym miesiacu i mniejszym obrocie niz te wymagane 5k€/miech? I co z drugim kontem w innej walucie gdy konto traci range vipowska?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a nie wiem czy tak jest bo czesto mialem mniejsze obroty
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam panowie proszę o pomoc. Dziś zamknąłem konto MB na meila przykladowo [email protected] poprzez 'pomoc drogą elektroniczną' -> 'Konto/ Bezpieczeństwo' -> 'Chcę zamknąć moje konto Moneybookers.'. Czy dostane potwierdzenie na meila, że zamknąłem konto? Jesli tak to kiedy? Potrzebuje tego, ponieważ w betfair żądają screena z potwierdzenia zamknięcia konta. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi. Może komuś się przyda. Wszystko załatwiłem poprzez meile z moneybookers. Później screen do betfair, który nie robił żadnych problemów. Wszystko trwało 2-3 dni.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
No, wkoncu mi zmienili status konta na Vip  Panowie Vipowcy jak to jest przy ogorkowym miesiacu i mniejszym obrocie niz te wymagane 5k€/miech? I co z drugim kontem w innej walucie gdy konto traci range vipowska? A mając konto VIP automatycznie teraz rozdają do nich te tokeny do logowania, czy jakoś osobno trzeba to z nimi załatwiać?
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
A mając konto VIP automatycznie teraz rozdają do nich te tokeny do logowania, czy jakoś osobno trzeba to z nimi załatwiać? Trzeba wejść w zakładkę w 'centrum bezpieczeństwa' i tam możemy zamówić bezpłatnie token
|
|
|
|
|
|
|
Dzięki  , rozumiem że tylko klienci VIP mają taką możliwość czy każdy może (choćby odpłatnie)?
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Jak sprawa wygląda u normalnych, tego nie wiem, ale pewnie coś tam się płaci, bo i za kartę też wymagają. Ja mam to konto VIP, to pierwszy i drugi token za darmo. Po co pytasz? Uważasz, że to duży handicap jeśli chodzi o bezpieczeństwo pieniędzy? Bo szczerze nie zamawiałem tego jakoś jeszcze.
@agr1 - nie musisz mieć tak dużych obrotów każdego m-sc bynajmniej ja taką kiedyś w przeszłości otrzymałem odpowiedź.
|
|
|
|
|
|
|
Token to rewelacyjna sprawa jeśli chodzi o bezpieczeństwo, w Singapurze każdy bank z nich korzysta i daje je klientom. Generują Ci unikalny kod (zwykle 1 na milion), który używasz wraz z loginem i hasłem przy logowaniu, tak więc szansa włama jest praktycznie żadna.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Duze brawa dla MB za wyplaty, teraz jak sie zleci rano to wieczorem juz na koncie [ Linked Image]
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|