Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 17 1 2 3 4 5 6 7 16 17
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
to u mnie odwrotnie dzis zlecona juz na koncie, sam jestem zdziwiony!

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
w tamtym tygodniu zlecajac w czwartek rano dostalem dopiero w poniedzialek

kiedys mialem podwojny przelew tz dostalem dwa razy te sama kase, oczywiscie zwrocilem przez P24 pytajac supportu MB (maile z Czeszka) czy nie bedzie problemu z bankiem, odpowiedz ze nie a oczywiscie bank PKO SA (MB) zwrocil sie do mojego banku o zwrot! Pozniej polecone (z mojego banku), dzwonienie tlumaczenie etc W koncu bo nie za bardzo wiedzieli o co chodzi na infolini powiedzialem, ze nie zgadzam sie zeby mi potracili bo juz kaska zwrocona i sie rozlaczylem a dokladniej to skonczyly sie impulsy na karcie (brak darmowej infolini) OK po co o tym pisze bo teraz dostalem znowu podwojnie tym razem sprawa dla MB prostsza bo nie na bank tylko refundacje za oplaty!

member
member
Witam panowie proszę o pomoc.
Dziś zamknąłem konto MB na meila przykladowo [email protected] poprzez 'pomoc drogą elektroniczną' -> 'Konto/ Bezpieczeństwo' -> 'Chcę zamknąć moje konto Moneybookers.'. Czy dostane potwierdzenie na meila, że zamknąłem konto? Jesli tak to kiedy? Potrzebuje tego, ponieważ w betfair żądają screena z potwierdzenia zamknięcia konta.
Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A na co betfair to potrzebne?
Dziwna sprawa..

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Zadzwoń do nich jutro po 10 czy chyba po 11 rano( nie pamiętam od której telefon czynny) i powiedz żeby Ci babka wysłała takie potwierdzenie. Powinna to zrobić od ręki.

member
member
bo mam na betfair zarejestrowanego starego meila, a założyłem nowego i chciałbym już tylko z nowego korzystać.

muminek_bez_ogonka a będzie konsultant polski? bo ja z angielskim słabo

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
po angielsku bedzie z początku napieerdzielać
tak z pamięci czwórka to będzie polski język potem znowu czwórka a potem to jeden hu*
Numer głowny: 870 383 0232
Numer jaki bedziesz miał wyswietlony potem jak bedziesz gadał po polsku:0044 870 383 0232441
Ja na końcu zawsze tam jedynke wybieram

member
member
dzieki,tak jutro zrobie.
a swoją drogą to myślałem że powinni wysłać jakiegos automatycznego meila, że konto zostało zamknięte a tu ani widu ani slychu...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by luck951
ja jak zawsze zlecałem to najpóźnej na drugi dzień były a teraz brak (mbank)

no jak tam? U mnie zlecona w piatek rano wieczorem na koncie BRAWO [Linked Image]

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by maciejos901
Dziś zamknąłem konto MB na meila przykladowo [email protected] poprzez 'pomoc drogą elektroniczną' -> 'Konto/ Bezpieczeństwo' -> 'Chcę zamknąć moje konto Moneybookers.'. Czy dostane potwierdzenie na meila, że zamknąłem konto? Jesli tak to kiedy? Potrzebuje tego, ponieważ w betfair żądają screena z potwierdzenia zamknięcia konta.

mialem podobna sytacje, musisz do nich wystosowac pisemna prosbe...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No, wkoncu mi zmienili status konta na Vip toast
Panowie Vipowcy jak to jest przy ogorkowym miesiacu i mniejszym obrocie niz te wymagane 5k€/miech?
I co z drugim kontem w innej walucie gdy konto traci range vipowska?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
5k eur*
tam mialo byc.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by agr1
5k eur*
tam mialo byc.

a nie wiem czy tak jest bo czesto mialem mniejsze obroty

member
member
Originally Posted by maciejos901

Może komuś się przyda.
Wszystko załatwiłem poprzez meile z moneybookers. Później screen do betfair, który nie robił żadnych problemów. Wszystko trwało 2-3 dni.

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by agr1
No, wkoncu mi zmienili status konta na Vip toast
Panowie Vipowcy jak to jest przy ogorkowym miesiacu i mniejszym obrocie niz te wymagane 5k€/miech?
I co z drugim kontem w innej walucie gdy konto traci range vipowska?

A mając konto VIP automatycznie teraz rozdają do nich te tokeny do logowania, czy jakoś osobno trzeba to z nimi załatwiać?

M
Didżej
Didżej
M Offline
Originally Posted by Conrad
A mając konto VIP automatycznie teraz rozdają do nich te tokeny do logowania, czy jakoś osobno trzeba to z nimi załatwiać?

Trzeba wejść w zakładkę w 'centrum bezpieczeństwa' i tam możemy zamówić bezpłatnie token

C
C Offline
Dzięki toast , rozumiem że tylko klienci VIP mają taką możliwość czy każdy może (choćby odpłatnie)?

M
Didżej
Didżej
M Offline
Jak sprawa wygląda u normalnych, tego nie wiem, ale pewnie coś tam się płaci, bo i za kartę też wymagają. Ja mam to konto VIP, to pierwszy i drugi token za darmo.
Po co pytasz? Uważasz, że to duży handicap jeśli chodzi o bezpieczeństwo pieniędzy? Bo szczerze nie zamawiałem tego jakoś jeszcze.

@agr1 - nie musisz mieć tak dużych obrotów każdego m-sc bynajmniej ja taką kiedyś w przeszłości otrzymałem odpowiedź.

C
C Offline
Token to rewelacyjna sprawa jeśli chodzi o bezpieczeństwo, w Singapurze każdy bank z nich korzysta i daje je klientom. Generują Ci unikalny kod (zwykle 1 na milion), który używasz wraz z loginem i hasłem przy logowaniu, tak więc szansa włama jest praktycznie żadna.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Duze brawa dla MB za wyplaty, teraz jak sie zleci rano to wieczorem juz na koncie [Linked Image]

Strona 5 z 17 1 2 3 4 5 6 7 16 17

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, forty, aker, Sensei, ANZELMO, Górnik_Wałbrzych, Lukasz111, $-man), 2,919 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,246
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025