|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Niby beznadziejna forma a demolke robi z Queereya  No, bo...Kłeri tak samo gra dno. Żo mial w gemach *5-4 i oddal na sucho, pozniej *4-1 w tb i oddal 2 punkty i 4-3*, bylo tez *6-4, ale zrobilo sie 6-6, *7-6 tez bylo i dopiero Sam musial setowa sam zepsuc zeby Żo mogl seta wygrac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
R. Bopanna/A. Qureshi 1,75 + R. Lindstedt/H. Tecau 1,85 dziękuje R. Lindstedt/H. Tecau po 2 secie wyglądali tragicznie ale w ST raczej bez nerów 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Tzn po *7-6 bylo 7-7, ale Conga serwisem trafil i do 8 wygral po bledzie Sama.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co na dzisiaj jeszcze polecacie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Vinci + Daniela - wydaja sie niesamowicie pewne, choc jak cos tak wyglada to zazwyczaj ktores wypada
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
vinci widzialem ja kilka razy na zywo(jak dostawała baty) i tej babki nie zagram nigdy za jej styl gry  (cipolla tak samo gra  )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co na dzisiaj jeszcze polecacie?  Maccabi-Paris 1 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
vinci widzialem ja kilka razy na zywo(jak dostawała baty) i tej babki nie zagram nigdy za jej styl gry  (cipolla tak samo gra  ) Obejrzyj sobie inne to się przekonasz, że wcale tak, źle nie gra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Vinvi pamietam jak grala z Aga i przelamala na *1-0... skonczylo sie 6-1,6-0 dla Isii...
ale jednoczesnie Vinci widzialem w innych spotkaniach i moge bez wachania stwierdzic ze jest w czolowej 5 w WTA jezeli chodzi o walecznosc i zostawianie serca na korcie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
vinci widzialem ja kilka razy na zywo(jak dostawała baty) i tej babki nie zagram nigdy za jej styl gry  (cipolla tak samo gra  ) to musiales byc pijany, Vinci dzisiaj z Sofii powinna zrobic mielone i tak wlasnie bedzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
vinci widzialem ja kilka razy na zywo(jak dostawała baty) i tej babki nie zagram nigdy za jej styl gry  (cipolla tak samo gra  ) to musiales byc pijany, Vinci dzisiaj z Sofii powinna zrobic mielone i tak wlasnie bedzie nie mówie o meczach w tym turnieju tylko ogolnie wczesniejsze  a z Sofia sobie poradzi bo ona jest 10 razy głupsza i słabsza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mathje co Ci nie pasuje w stylu Vinci ? jak Ty bys gral z jej warunkami ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mathje co Ci nie pasuje w stylu Vinci ? jak Ty bys gral z jej warunkami ? styl ktory ona prezentuje wogole mi nie podpada do gustu gdy mam oglądać jej mecz wole isc odkurzyć pokoj . To jest moja opinia i tyle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niw no panowie, mathje ma ciute racji ze styl gry Vinci jest ciut archaiczny... ale to dobrze... wraca moda - Datte Krum, Radwanska, Vinci  tak czy siak wydaje sie ona na dzis bardzo dobrym typem... podobnie Daniela ktora niby skreczowala 2 tygodnie temu z japonska emerytka, ale ogladalem ten mecz i bardziej niz cialo to raczej glowa odmowila jej posluszenstwa... Katerina od zawsze jest gorsza kopia Alony, Alona teraz bez formy, zreszta obie slabe niesamowicie... p.s. grajcie na brejki w meczu Voracovej z Errani... bedzie wiecej przelaman niz utrzymanych serwisow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie mam takiego przekonania do Danieli dzisiaj, nawet w polowie tak duzego jak do Vinci
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zupelnie inaczej, ofensywniej graja penett czy tez schiavone ... juz nie wspominajac o ... oprandi  vinci jak dla mnie gra jeszcze bardziej archaiczny tenis niz Isia ale tak jak pisalem - przeciw Arvidsson wyglada to pewnie p.s. ogolnie Wloszki z drugiego sortu chyba potrenowaly - Errani w formie, Vinci tez wyglada przyzwoicie, nawet Seppi zrobil niespodzianke 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niw no panowie, mathje ma ciute racji ze styl gry Vinci jest ciut archaiczny... ale to dobrze... wraca moda - Datte Krum, Radwanska, Vinci  tak czy siak wydaje sie ona na dzis bardzo dobrym typem... podobnie Daniela ktora niby skreczowala 2 tygodnie temu z japonska emerytka, ale ogladalem ten mecz i bardziej niz cialo to raczej glowa odmowila jej posluszenstwa... Katerina od zawsze jest gorsza kopia Alony, Alona teraz bez formy, zreszta obie slabe niesamowicie... p.s. grajcie na brejki w meczu Voracovej z Errani... bedzie wiecej przelaman niz utrzymanych serwisow dokładnie,oglądac sie tego nie da ale wyniki robi co jakiś czas  ja nie stawiam ani na sofie(widzialem jej mecz z dulgeru) 0 myslenia dno totalne, oraz vinci(te mecze w ktorych dostawała baty) gdzie po kilku zepsutych pilkach sie poddawała i wywalała wszystko. Ale za to lubie ją grać w deblu gdzie ostatnio z Errnani odprawily siostry Bondarenko po smakowitym kursie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a Voracova daje sie polamac ze stanu 40-0*.... niedobrze bo mam over 19,5 gema... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A oglądaliscie kiedyś Cipolle ?  oglądałem jeden mecz jego w zyciu na ziemi we włoszech, ze 2 lata temu myslałem ,że umre ze śmiechu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
popatrczie na statystyki z poprzednich spotkan Errani i Voracovej w tym turnieju... ja Wam mowie - brejki to kopalnia pieniedzy...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|