Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 21 1 2 3 4 5 20 21
C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Wariancja :/ Wlazlem na wyzsze sity w pokerze i totalnie po dupie dostalem, mimo, ze edge nad lebkami tam czuje na maxa... Ale co zrobic, odkuje sie. W kazdym razie psychicznie jestem wyjebany tym weekendem.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Sphinx
We wtorek / środę wybieram się do szpitala na badania.
Problemy wewnętrzne. 2razy w życiu miałem gastroskopie - rurka przez usta do żołądka połykana (za 2razem ledwo przeszedłem, że aż krew z ust poszła, a byłem na ostre zapalenie żołądka i jakbym się nie zjawił bo wstępnie myślałem że dam radę w domu to bym raczej nie przeżył), a jak pomyśle że jeszcze będzie gorzej / gorsze badania mnie czekają to normalnie załamka puke
No ale mam takie objawy, że trzeba się zbadać, bo może nawet się skończyć na najgorszym i nie ma co czekać. Aż pomyślę, że 6raz w ciągu 2lat będę leżał w szpitalu to mnie chuj strzela. puke
Normalnie ostatnie 2lata to najgorszy okres w życiu jak nie wypadki samochodowe które co prawda fartownie przeżyłem to zatrucia czy złamania (i to wszystko wydarzenia na które nie miałem właściwie wpływu), to jeszcze nerwice na dodatek dostane w końcu albo już mam. Jeszcze przez to może wszystko najgorszy okres w karierze obstawiania zaliczyłem od września i teraz gram sporadycznie za mniej. Nawał spraw mam do załatwienia ale się nie chcę. Oby wszystko w końcu na dobre wyszło..
Widocznie Bóg przestał Cię lubić...

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
google, play, youtube to jedno wielkie gówno nastawione jedynie na nowych klientów.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
kumulacja.

Koles dostal dofinansowanie na portal o kotach postawiony na darmowym wordpressie http://www.web.gov.pl/bazy-wiedzy/4...ug-dla-hodowcow-i-wlascicieli-kotow.html na...672 010,00 PLN laugh laugh laugh

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
jakie warunki musi teraz spelnic zeby tej kasy mu nie zabrali ?;]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lelu
jakie warunki musi teraz spelnic zeby tej kasy mu nie zabrali ?;]
Bilet na Kajmany w jedną stronę.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
nie wiem dokładnie, ale ma chyba nie zbankrutować tylko smile

moje zapleczówki wyglądają lepiej wink

Pooh-Bah
Pooh-Bah
TVN turbo, jeden jedyny z moich ulubionych programów, od jakiegoś czasu wjeba_lili transmisje meczowe. Jak by nie mieli do tego, stacji sportowych.

Nie obrażając piłki, wypie_radalć z meczami z TVN turbo

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
dlaczego ja nie wpadlem na pomysl o prowadzeniu serwisu dla kotow... ten trend z setkami kocich filmow na YT musial sie tak skonczyc ;]

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
w czym problem, aby zalozyc serwis o: chomikach, wezach, swinkach morskich... itp.

ale faktycznie LOOOL tyle doatcji dostal ten swiatkotow.pl

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Ten szit :

[Linked Image]

w 90 strzelają bramkę z ogórkami.
Kupon w obiegu : BIRMINGHAM relegation

3mać kciuki

w BIRMINGHAMIE tylko AV

Io sono Interista
Io sono Interista
Jebane sny ! mad

Człowiek wstanie i już wie, że cały dzień skurwiony jak nie lepiej...

puke

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
nniech zgadne, ex sie przysnila ? tongue

Io sono Interista
Io sono Interista
Tak bywa frown

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
mozemy przybic piatke grin

pociesze Cie bo mi ostatnio sie moje dwie ex przysnily laugh blush glowa do gory piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Jose
Tak bywa frown

to w takim razie trzeba ją bedzie zlikwidowac

Celtic Glasgow FC
Celtic Glasgow FC
Tak bywa frown
MI się sniła moja ex narzeczona w zeszłym tygodniu. Patrzylismy razem na koniec świata. Wielki meteor leciał a my patrzyliśmy... Potem zaczęliśmy się całować, bo wiedzieliśmy że to koniec laugh
Nie wiem, jak Ty, ale moja ex mieszka jakieś 300 metrów ode mnie, w naszym byłym mieszkaniu. Ciężko uciec od przeszłośći. Zaje.biście ciężko... Myślę, że dlatego te sny.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by APOLLYON
Tak bywa frown
MI się sniła moja ex narzeczona w zeszłym tygodniu. Patrzylismy razem na koniec świata. Wielki meteor leciał a my patrzyliśmy... Potem zaczęliśmy się całować, bo wiedzieliśmy że to koniec laugh
Nie wiem, jak Ty, ale moja ex mieszka jakieś 300 metrów ode mnie, w naszym byłym mieszkaniu. Ciężko uciec od przeszłośći. Zaje.biście ciężko... Myślę, że dlatego te sny.
stefan, co sie dzieje, bądź twardy nie mietki

Io sono Interista
Io sono Interista
Tak bywa frown

Łatwo nie jest.
Najgorsze jest to, że widzę ją często - Ona żyje swoim życiem, ja swoim i wszystko jest w porządku. Jest dla mnie tak jakby, znajomą. Czasami zapominam nawet, że to moja była żona i palnę coś głupiego.

Ale jak się nie raz pewne rzeczy przyśnią to potem kilka dni chodzę jakiś zamulony. smirk

Tak to już jest, niby rok minął od rozłąki ale jednak coś w człowieki siedzi. Gorzej jak przegląda to forum...
Pamiętam że jak dopadła na mecz.pl temat "Jak poderwać panienkę..." to miała nie zły ubaw. grin

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Tak bywa frown

Łatwo nie jest.
Najgorsze jest to, że widzę ją często - Ona żyje swoim życiem, ja swoim i wszystko jest w porządku. Jest dla mnie tak jakby, znajomą. Czasami zapominam nawet, że to moja była żona i palnę coś głupiego.

Ale jak się nie raz pewne rzeczy przyśnią to potem kilka dni chodzę jakiś zamulony. smirk

Tak to już jest, niby rok minął od rozłąki ale jednak coś w człowieki siedzi. Gorzej jak przegląda to forum...
Pamiętam że jak dopadła na mecz.pl temat "Jak poderwać panienkę..." to miała nie zły ubaw. grin
Czasami ciężko się pozbierać po rozstaniu z dziewczyną a co dopiero z żoną. Obyś szybko znalazł tę właściwą połówke wink

Strona 3 z 21 1 2 3 4 5 20 21

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, alfa), 2,504 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,839,294
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026