|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wariancja :/ Wlazlem na wyzsze sity w pokerze i totalnie po dupie dostalem, mimo, ze edge nad lebkami tam czuje na maxa... Ale co zrobic, odkuje sie. W kazdym razie psychicznie jestem wyjebany tym weekendem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
We wtorek / środę wybieram się do szpitala na badania. Problemy wewnętrzne. 2razy w życiu miałem gastroskopie - rurka przez usta do żołądka połykana (za 2razem ledwo przeszedłem, że aż krew z ust poszła, a byłem na ostre zapalenie żołądka i jakbym się nie zjawił bo wstępnie myślałem że dam radę w domu to bym raczej nie przeżył), a jak pomyśle że jeszcze będzie gorzej / gorsze badania mnie czekają to normalnie załamka  No ale mam takie objawy, że trzeba się zbadać, bo może nawet się skończyć na najgorszym i nie ma co czekać. Aż pomyślę, że 6raz w ciągu 2lat będę leżał w szpitalu to mnie chuj strzela. Normalnie ostatnie 2lata to najgorszy okres w życiu jak nie wypadki samochodowe które co prawda fartownie przeżyłem to zatrucia czy złamania (i to wszystko wydarzenia na które nie miałem właściwie wpływu), to jeszcze nerwice na dodatek dostane w końcu albo już mam. Jeszcze przez to może wszystko najgorszy okres w karierze obstawiania zaliczyłem od września i teraz gram sporadycznie za mniej. Nawał spraw mam do załatwienia ale się nie chcę. Oby wszystko w końcu na dobre wyszło.. Widocznie Bóg przestał Cię lubić...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
google, play, youtube to jedno wielkie gówno nastawione jedynie na nowych klientów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie warunki musi teraz spelnic zeby tej kasy mu nie zabrali ?;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie warunki musi teraz spelnic zeby tej kasy mu nie zabrali ?;] Bilet na Kajmany w jedną stronę.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie wiem dokładnie, ale ma chyba nie zbankrutować tylko  moje zapleczówki wyglądają lepiej 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
TVN turbo, jeden jedyny z moich ulubionych programów, od jakiegoś czasu wjeba_lili transmisje meczowe. Jak by nie mieli do tego, stacji sportowych.
Nie obrażając piłki, wypie_radalć z meczami z TVN turbo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dlaczego ja nie wpadlem na pomysl o prowadzeniu serwisu dla kotow... ten trend z setkami kocich filmow na YT musial sie tak skonczyc ;]
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
w czym problem, aby zalozyc serwis o: chomikach, wezach, swinkach morskich... itp.
ale faktycznie LOOOL tyle doatcji dostal ten swiatkotow.pl
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Ten szit : [ Linked Image] w 90 strzelają bramkę z ogórkami. Kupon w obiegu : BIRMINGHAM relegation 3mać kciuki w BIRMINGHAMIE tylko AV
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Jebane sny !  Człowiek wstanie i już wie, że cały dzień skurwiony jak nie lepiej... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nniech zgadne, ex sie przysnila ? 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Tak bywa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mozemy przybic piatke pociesze Cie bo mi ostatnio sie moje dwie ex przysnily  glowa do gory 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak bywa  to w takim razie trzeba ją bedzie zlikwidowac
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Tak bywa  MI się sniła moja ex narzeczona w zeszłym tygodniu. Patrzylismy razem na koniec świata. Wielki meteor leciał a my patrzyliśmy... Potem zaczęliśmy się całować, bo wiedzieliśmy że to koniec  Nie wiem, jak Ty, ale moja ex mieszka jakieś 300 metrów ode mnie, w naszym byłym mieszkaniu. Ciężko uciec od przeszłośći. Zaje.biście ciężko... Myślę, że dlatego te sny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak bywa  MI się sniła moja ex narzeczona w zeszłym tygodniu. Patrzylismy razem na koniec świata. Wielki meteor leciał a my patrzyliśmy... Potem zaczęliśmy się całować, bo wiedzieliśmy że to koniec  Nie wiem, jak Ty, ale moja ex mieszka jakieś 300 metrów ode mnie, w naszym byłym mieszkaniu. Ciężko uciec od przeszłośći. Zaje.biście ciężko... Myślę, że dlatego te sny. stefan, co sie dzieje, bądź twardy nie mietki
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Tak bywa  MI się sniła moja ex narzeczona w zeszłym tygodniu. Patrzylismy razem na koniec świata. Wielki meteor leciał a my patrzyliśmy... Potem zaczęliśmy się całować, bo wiedzieliśmy że to koniec  Nie wiem, jak Ty, ale moja ex mieszka jakieś 300 metrów ode mnie, w naszym byłym mieszkaniu. Ciężko uciec od przeszłośći. Zaje.biście ciężko... Myślę, że dlatego te sny. Łatwo nie jest. Najgorsze jest to, że widzę ją często - Ona żyje swoim życiem, ja swoim i wszystko jest w porządku. Jest dla mnie tak jakby, znajomą. Czasami zapominam nawet, że to moja była żona i palnę coś głupiego. Ale jak się nie raz pewne rzeczy przyśnią to potem kilka dni chodzę jakiś zamulony.  Tak to już jest, niby rok minął od rozłąki ale jednak coś w człowieki siedzi. Gorzej jak przegląda to forum... Pamiętam że jak dopadła na mecz.pl temat "Jak poderwać panienkę..." to miała nie zły ubaw. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak bywa  MI się sniła moja ex narzeczona w zeszłym tygodniu. Patrzylismy razem na koniec świata. Wielki meteor leciał a my patrzyliśmy... Potem zaczęliśmy się całować, bo wiedzieliśmy że to koniec  Nie wiem, jak Ty, ale moja ex mieszka jakieś 300 metrów ode mnie, w naszym byłym mieszkaniu. Ciężko uciec od przeszłośći. Zaje.biście ciężko... Myślę, że dlatego te sny. Łatwo nie jest. Najgorsze jest to, że widzę ją często - Ona żyje swoim życiem, ja swoim i wszystko jest w porządku. Jest dla mnie tak jakby, znajomą. Czasami zapominam nawet, że to moja była żona i palnę coś głupiego. Ale jak się nie raz pewne rzeczy przyśnią to potem kilka dni chodzę jakiś zamulony.  Tak to już jest, niby rok minął od rozłąki ale jednak coś w człowieki siedzi. Gorzej jak przegląda to forum... Pamiętam że jak dopadła na mecz.pl temat "Jak poderwać panienkę..." to miała nie zły ubaw.  Czasami ciężko się pozbierać po rozstaniu z dziewczyną a co dopiero z żoną. Obyś szybko znalazł tę właściwą połówke 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|