Pudzian mowil na konferencji, ze na poczatku bedzie uwazal. W sumie ja sie nie dziwie, ze wiekszosc walk Butterbena konczyla sie po 1 rundzie, nie wiem czy on by mial sile stac na nogach w kolejnych rundach
Przecież już pokazał, że właściwie nic nie potrafi w tej walce. Teraz tym zbiciem wagi odebrał sobie jeszcze siłę, która choć starczała na krótko to jednak była.
Ten 200-kilogramowy tucznik może i wygląda jak wygląda, ale to nie kelner, tylko gość, który kupę walk stoczył.
Jak złapie Pudziana to Pudzian się zesra - z takim cielskiem nie wygra i gość go zamęczy. Pudzian może wygrać tylko walcząc z dystansu, a to oznacza dobre kopanie i dobre ciosy w ryj. Pudzian nie ma ani jednego, ani drugiego.
Kurs na Escha moim zdecydowanie warty gry i zaraz sobie postawię
Przecież już pokazał, że właściwie nic nie potrafi w tej walce. Teraz tym zbiciem wagi odebrał sobie jeszcze siłę, która choć starczała na krótko to jednak była.
Ten 200-kilogramowy tucznik może i wygląda jak wygląda, ale to nie kelner, tylko gość, który kupę walk stoczył.
Jak złapie Pudziana to Pudzian się zesra - z takim cielskiem nie wygra i gość go zamęczy. Pudzian może wygrać tylko walcząc z dystansu, a to oznacza dobre kopanie i dobre ciosy w ryj. Pudzian nie ma ani jednego, ani drugiego.
Kurs na Escha moim zdecydowanie warty gry i zaraz sobie postawię
tylko, ze Pudzian byc moze wygral juz przed walka Ja wlasnie na Pudziana postawilem
Polecam dubelek Sprott i Skelton z boksu na dzisiejszy wieczór Kursiwo 1,66 jest jak dla mnie promocją Już wyjaśniam dlaczego:
- Sprott po ostatniej porażce z Harrissonem dostał Hughesa na odbudowanie się, przeciwnik dla niego to żaden, świadczy o tym bilans rywali Hughesa, jak i olbrzymie doświadczenie Sprotta, który nieraz pokazał, że nie można go lekceważyć ( np. Virchis ). Ta walka to tylko początek ponownej drogi do jakieś większej walki, choćby rewanżu z Harrisssonem za parę miechów, gdy ten wydobrzeje po Ko od Haye`a.
- Skelton jest na podobnym etapie kariery jak ww. Sprott, to jego druga walka po serii 3 porażek z rzędu, walczy z bumem, który tylko raz walczył z kimś o dodatnim bilansie walk. I tak jak w przypadku przeciwnika Sprotta, Adams jest tylko i wyłącznie przystawką przed głównym daniem.
Zna ktoś wynik walki Łukasza Macca ? Na C+ właśnie skończyli transmisję z Gali w Chełmie pokazując tylko 4 walki. Wygrali Masternak, Shkarupa, Sęk i Dąbrowski.