|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na wpadli na kolejny znakomity pomysł jak robić oszczędności, niedługo nie będzie można puścić głośnego bąka w miejscu publicznym 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wyobrażam sobie rozmowy przy piwie bądź wódce bez fajki.  Pojebane przepisy, wojny trzeba aby ta cała unia i inne rządy zajęły się czymś na prawdę poważnym. nie musisz truc innych zeby zarzyc wyimaginowanej przyjemnosci Pierdolisz jak najęty, wyborcza czy TVN Ci to wmówiły o tym truciu innych ? Ludzie tyle lat pali gdzie popadło i nikt się o to nie czepiał, nagle zaczęli porządek wielce robić i oczywiście z wielką pompą. Gdy idę do restauracji często wybieram dla niepalących bo faktycznie dym przeszkadza przy jedzeniu. Ale w barze... bez jaj ! Są miejsce oddzielone i to w zupełności wystarczy, gdy z kimś idę do baru i wybieramy miejsce dla niepalących jakoś nie przeszkadza mi że ktoś pali w drugim rogu sali. Nawet dymu nie czuję. nie bede sie z toba klocil. jesli twoim zdaniem wdychanie dymu papierosowego przez kogos kto nie pali jest bardzo zdrowe to ok. ja mam inne zdanie i tyle. no i nie wiem co do tego ma tvn i wyborcza bo na tvp tez byli za niepaleniem  bronic palic ci nie bede. zycze zdrowia
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
 fajkom w lokalach  pal jak w UK, wyjdź przed lokal  trucie jest oczywiste, do pubu idę się napić  a nie wdychać gówna.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Jose - obejrzyj sobie łożysko płodu matki niepalącej mieszkającej z mężem palaczem, palącym w domu. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na wpadli na kolejny znakomity pomysł jak robić oszczędności, niedługo nie będzie można puścić głośnego bąka w miejscu publicznym  nie wiem czy zabranianie palenia to takie oszczednosci. akcyza z papierosow to przeciez zyla zlota dla panstwa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moderator jest ze mna to bana dzisiaj nie dostane 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to przynajmniej w kiblu by pozwolili ;D
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Ja nie piszę huge że to jest zdrowe. Ale idzie do spokojnie ominąć i nie trzeba tego zakazywać jakby to był największy problem dla człowieka. Sam palę od 3 lat, gdy nie paliłem jakoś nigdy nie miałem do nikogo pretensji że truje mi życie. Są miejsca dla palących i nie palących, które w zupełności wystarczają. Już nie będę mówił o zakazie na przystanku autobusowym bo to dla mnie kompletna kpina. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ale kara za złamanie zakazu to min 500zł
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja nie piszę huge że to jest zdrowe. Ale idzie do spokojnie ominąć i nie trzeba tego zakazywać jakby to był największy problem dla człowieka. Sam palę od 3 lat, gdy nie paliłem jakoś nigdy nie miałem do nikogo pretensji że truje mi życie. Są miejsca dla palących i nie palących, które w zupełności wystarczają. Już nie będę mówił o zakazie na przystanku autobusowym bo to dla mnie kompletna kpina.  powiem ci ze zapach dymu jakos bym wytrzymal ale zapach ubrania po jakiejs imprezie wsrod palacych to ni chu..!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a kto pali i tak będzie to robił dalej  człowiek najebany już nie kontroluję takich rzeczy jak palenie i tu do akcji wkroczy straż miejska rano kac i -500
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Jose - obejrzyj sobie łożysko płodu matki niepalącej mieszkającej z mężem palaczem, palącym w domu.  To jebnąłeś porównanie... Mieszkałem z byłą przez okres ok. pięciu lat, ani jednej fajki nie zapaliłem przy niej ani w domu. /a ja o Tobie piszę, czy o zjawisku palenia biernego?
Last edited by Ci±gutka; 13/11/2010 08:46.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a kto pali i tak będzie to robił dalej  człowiek najebany już nie kontroluję takich rzeczy jak palenie i tu do akcji wkroczy straż miejska rano kac i -500 no straz miejska bedzie robic swoje, w koncu musza zarabiac jakos na swoje utrzymanie 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Ciągutek ale mówimy o zakazie palenia w barach. Co ma do tego kurwa łożysko matki...
Jak mąż nie ma oleju w głowie to będzie przy niej palił, baaaa przyszła matka również.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Ciągutek ale mówimy o zakazie palenia w barach. Co ma do tego kurwa łożysko matki...
Jak mąż nie ma oleju w głowie to będzie przy niej palił, baaaa przyszła matka również. yyy, wchodzę do baru bo chcę się napić i zdechnąć na wątrobę, a nie na raka płucek. nie wiem jak puby na południu, ale na północy kraju są zadżumione od smrodu i dymu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciągutka, Jose i huge wynocha do innego tematu  to jest temat i piłce 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Jak mąż nie ma oleju w głowie to będzie przy niej palił, baaaa przyszła matka również. yyy, wchodzę do baru bo chcę się napić i zdechnąć na wątrobę, a nie na raka płucek. nie wiem jak puby na południu, ale na północy kraju są zadżumione od smrodu i dymu. A ja piję wodę mineralną i mam zamiar zdechnąć na raka płuc. /to się napij wody mineralnej, a fajeczkę wypal przed miejscem konsumpcji wody. w końcu nikt na siłę nie wlewa browara do gardła.
Last edited by Ci±gutka; 13/11/2010 08:55.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Ciągutek przydałoby się zajebać w płuco. 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
To sobie kup browarka w sklepie i idź do domu. Jak masz na lane ochotę to niech Ci do słoika naleją. /PUB jest wytworem brytoli. skoro oni mają zakaz picia w PUBIE, to ja nie wiem o czym my rozmawiamy 
Last edited by Ci±gutka; 13/11/2010 09:00.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|