|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Baranek Klizan Janowicz Beck 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pochwalony
Kurs na Klizana w granicach 1.65 co najmniej kuszący. Wczoraj chłopina mi zaimponowała w meczu z Harrisonem. na live jak był jeszcze po 3.2 go strzeliłem  faktycznie grał extra mecz... dzis powiniem na fali wygrac... a Ledo oglądałeś ? gra raczej bezkompromisowo, płasko ile fabryka dała, trochę za dużo ue, ale rekompensuje to winnerami i mocnym serwisem. ja bardziej skłaniam się do zagrania Ledo, ale poczekam na lajfa.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Pochwalony
Kurs na Klizana w granicach 1.65 co najmniej kuszący. Wczoraj chłopina mi zaimponowała w meczu z Harrisonem. na live jak był jeszcze po 3.2 go strzeliłem  faktycznie grał extra mecz... dzis powiniem na fali wygrac... a Ledo oglądałeś ? gra raczej bezkompromisowo, płasko ile fabryka dała, trochę za dużo ue, ale rekompensuje to winnerami i mocnym serwisem. ja bardziej skłaniam się do zagrania Ledo, ale poczekam na lajfa. Oglądałem i jednego i drugiego. O niebo lepsze wrażenie Klizan moim zdaniem. Marchenko zagrał straszną kiszkę. Wyrzucał co się dało
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hey a co sadzicie o młodej Magdzie Linette ? czy kurs nie jest zbytnio zanizony?
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poziom serwisu na 110% 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
hey a co sadzicie o młodej Magdzie Linette ? czy kurs nie jest zbytnio zanizony? Ja probuje zagrac przeciwko Magdzie i przeciwko Hlavackovej na 11 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie a wiecie jaki koncowy recznej Kuwejt - Iran bo dalem na Iran -4,5 i juz bylo napisane ze po regulaminowym czasie 31-27 a tu patrze rozliczony jako win 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Madzia gonisz Radwańskie! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poziom serwisu na 110%  2:0 @2.7 ciekawy kursik, widziałem Kindlmanna w meczu ze słabiutkim Martim , więc nie ma punktu odniesienia, ale Jeżu powinien bez problemu go rozpykać, ewentualny tb też powinien paść łupem Jeża, a nie sądze że niemiec da radę złamać serwis Jeża 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobry dzień  jest jakis live do tego Opola oprocz bet365? interesuje mnie mecz Bertens - Jegiolka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oki juz nie wazne wlasnie zobaczylem na bet365 ze Bertens o 13.00 zaczyna 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
hey a co sadzicie o młodej Magdzie Linette ? czy kurs nie jest zbytnio zanizony? Zari a widziałeś kiedyś jak gra Magda? Bo ja nie, a jestem ciekaw jakie są jej silne i słabe strony. W tym roku miała już niezły run w 25 tysięcznikach. Tylko patrzeć jak w top 100 zawita 
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
Magda Linette (Svr) wygra 2. gema @ 1.50 Stawka: 300,00 Singiel Potencjalny zysk: 150,00 na chipsy już mam dzisiaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hey a co sadzicie o młodej Magdzie Linette ? czy kurs nie jest zbytnio zanizony? Zari a widziałeś kiedyś jak gra Magda? Bo ja nie, a jestem ciekaw jakie są jej silne i słabe strony. W tym roku miała już niezły run w 25 tysięcznikach. Tylko patrzeć jak w top 100 zawita  nie widzialem Jej nigdy w akcji. fakt run miala genialny, tylko,ze na clayu. ciekawe jak bedzie na szybszej nawierzchni. Jej przecwiniczka w tym wzgledie moim zdaniem ma przewage - dlatego sie spytalem o zanizony kurs. a top100....oby oby [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Magda Linette (Svr) wygra 2. gema @ 1.50 Stawka: 300,00 Singiel Potencjalny zysk: 150,00 na chipsy już mam dzisiaj  tu to kazdy tylko ma na waciki, chipsy i piwo, jak malo facetowi potrzeba do szczescia 
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
Magda Linette (Svr) wygra 2. gema @ 1.50 Stawka: 300,00 Singiel Potencjalny zysk: 150,00 na chipsy już mam dzisiaj  tu to kazdy tylko ma na waciki, chipsy i piwo, jak malo facetowi potrzeba do szczescia  ano to kobiety są zachłanne, a facet zadowoli się byle czym 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Madzia *21 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Każdy kto próbował swoich sił w tenisie wie jak trudno jest przebić piłeczkę na drugą stronę siatki, co dopiero zagrać i wygrać seta. Problem ten dotyczy głównie otyłych amatorów tej dyscypliny, którzy po kilku próbach rezygnują z wysiłku i zasiadają przed telewizorem by krytykować zagrania Nadala, Federera, Djokovicia, sióstr Williams, czy Radwańskich. Sprawa ma się jednak inaczej, gdy na zawodowe korty wychodzi gracz, który stale przegrywa!
REKLAMA Czytaj dalej
Takim przypadkiem jest Anglik Robert Dee, nazywany najgorszym tenisistą świata. 21-latek porównywany jest do innego rodaka, Eddiego "Orła" Edwardsa, który stale zajmował ostatnie miejsca w konkursach skoków narciarskich (chyba, że ktoś spadł na bulę, czy wypięła mu się jedna narta).
Dlatego wiele osób uważa, ze Dee robi sobie jaja z tak poważnej dyscypliny jaką jest tenis. Dziesiątki tysięcy funtów jakie wydał na przejazdy i zakwaterowanie, przy jednoczesnych stałych porażkach powodują, że doszukiwano się za tym formy promocji. Uważano Roberta za dziwoląga, który zamiast numerem jeden, chce być ostatni na świecie i na tym zbić fortunę.
Dee przegrywał na całym świecie. W miejscach, w których czasami pojawiają się nieźli tenisiści, jak i w najdalszych zakamarkach świata. Ma już na swoim koncie porażki w takich państwach jak: Iran, Senegal, Botswana, Rwanda, Kenia, Sudan. Na pocieszenie - turniejów w tych krajach nie wygrał też Nadal czy Federer.
Według angielskich dziennikarzy Dee wydał na swoją pasję ponad 200 tysięcy funtów! Na pierwsze zwycięstwo czekał do 55-tego meczu. Wówczas to w kwalifikacjach do mało istotnego turnieju Futures pokonał Amerykanina Arzhanga Derakhshaniego 6:4, 6:3. Wydawało się, że "pechowy" Wyspiarz zacznie serię zwycięstw, ale w następnym meczu przegrał z... Polakiem Arturem Romanowskim.
Młody Anglik wyróżnia się jeszcze jednym - w przeciwieństwie do swoich rodaków nie ma dystansu do własnej osoby. Oskarżył brytyjskie brukowce, które nazwały go "najgorszym tenisistą świata". Domagał się pół miliona funtów odszkodowania. Jakże śmiesznie brzmi komunikat sądu, który wydał komunikat następującej treści - "sąd po zapoznaniu się z materiałami dowodowymi uznaje, że dziennikarze mieli prawo do nazwania Roberta Dee najgorszym tenisistą świata". Istny kabaret.
Tenisiście zdarzają się także wygrane. Z mediami. Na swojej stronie ma specjalny dział, w którym umieszcza zrzuty ekranu z przeprosinami z różnych mediów. Przepraszający często podkreślają, że "Pan Dee robi imponującą karierę młodego tenisisty podczas meczów tenisowych w Hiszpanii".
Młody Brytyjczyk i na tym nie zarobił. Proces z "The Daily Telegraph" kosztował go 31 tysięcy funtów
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
są chipsy, to teraz zbieramy na cole  Iryna Kuryanovich (Svr) wygra 5. gema @ 1.66 Stawka: 150,00 Singiel Potencjalny zysk: 100,00 Pierwsze swoje podanie wygrała po męczarniach, drugie oddała, teraz już weszła w mecz, tak więc Iryna zarób na cole 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|