|
|
old hand
|
|
old hand
"RED" Mialem napisac cos wiecej o tym filmie, ale szkoda wycierac i tak juz wiekowa klawiature. Miala byc komedia sensacyjna - wyszla malo smieszna parodia. Nawet "drewniany" Bruce (zeby bylo jasne - lubie te jego drewniane role) nie pomogl - za duzo drewna w tym lesie moi mili. W ogole ciezko sie w tym filmie do czegos NIE przyczepic. Jedynie "mader fakjer" John jakos ratuje to mierne widowisko. W ostatecznosci mozna obejrzec - 4,5/10.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
"Wall Street: Money Never Sleep" Spodziewalem sie wiele po sequel'u "Wall Street", bowiem pierwsza czesc jest bardzo dobrym/swietnym filmem (moja wlasna ocena 8,5/10). Niestety, nie dane mi bylo odczuc tego czegos, czym Stone obdarzyl mnie klikanascie lat temu. Film jest strasznie nudny, a glowni aktorzy po prostu nijacy. To nie Sheen, ktory walczy o obrone miejsca pracy wlasnego ojca w obliczu krwozerczego kapitalisty, widzacego tylko slupki zysku na swoim komputerze. Problem kryzysu oczywiscie spalycona do takiego poziomu, iz zwykly zjadacz chleba i tak bedzie sadzil, ze wszystkiemu winna jest spekula (a spekula, to tylko efekt nieograniczonej sily "bezwartosciowego papieru" zwanego rownierz pieniadzem, oraz mozliwosci, jak tym "papierem toaletowym podcierac" poszczegolne rynki). Jedynym plusem w tym filmie jest postac Geeko - Douglas Zawsze byl dla mnie swietnym aktorem. Tym bardziej zaluje, ze moze to byc jego ostatnia kreacja ... oby nie Podsumowujac: 4/10 - W OSTATECZNOSCI mozna obejrzec.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szukam napisów do filmu "JEJ DROGA"
wersja: Na Putu [2010] domaci film
napisow nie ma na napiprojekcie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
"Hitler Kaput" Ruska parodia filmow szpiegowskich, osadzona w realiach II Wojny Swiatwoej. 0,5/10 SZKODA CZASU
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
skad to masz ?:P ja chcialem sciagnac i obejrzec 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
skad to masz ?:P ja chcialem sciagnac i obejrzec  Jsli pytasz o "Hitler kaput", to na peb.pl masz wersje z lektorem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla Niej wszystko Opis filmu [ filmweb.pl] Ocena 9/10 Wczoraj byłem na tym filmie w kinie. świetna gra Russella Crowa. nie jestem jakimś kinomanem i nie zobaczyłem 1000 filmów ale w mojej ocenie był to jeden z lepszych filmów na którym byłem. Do samego końca trzyma w napięciu czy uda im sie uciec  Polecam
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
Dla Niej wszystko Opis filmu [ filmweb.pl] Ocena 9/10 Wczoraj byłem na tym filmie w kinie. świetna gra Russella Crowa. nie jestem jakimś kinomanem i nie zobaczyłem 1000 filmów ale w mojej ocenie był to jeden z lepszych filmów na którym byłem. Do samego końca trzyma w napięciu czy uda im sie uciec  Polecam wszystko fajnie jak sie nie ogladalo francuskiej wersji. Ja obejrzałem jakiś czas temu i nie bardzo widzę sens wybierania się na amerykańską kalkę, nawet jeśli jest nieźle zrobiona...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ma ktoś może jakieś linki do serialu Brygada [ filmweb.pl]. Z tego co pamiętam serial bardzo dobry i warto obejrzeć jeszcze raz. Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Mnie Machete sie podobal, kilka razy sie smialem, a motyw z jelitami mnie wrecz rozwalil.
Lekki fajny filmik ode mnie 7/10 własnie wróciłem z kina i uważam,że 7/10 to sprawiedliwa ocena tego filmu 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
kojarzy ktos tytul filmu chyba amerykanski sprzed ok 15 a moze i wiecej lat , cos jakby melodramat o rodzenstwie rozdzielonym w wieku dziececym co sie spotykaja po ilus tam latach, cos mi swita jakby byli w jakims zakladzie psychiatrycznym czy cos??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polecam troche nietypowe kino,bo koreańskie,ale naprawdę warto obejżeć,film jest z 2003,ale napewno wiele osób tego nie widziało "Oldboy"
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
kojarzy ktos tytul filmu chyba amerykanski sprzed ok 15 a moze i wiecej lat , cos jakby melodramat o rodzenstwie rozdzielonym w wieku dziececym co sie spotykaja po ilus tam latach, cos mi swita jakby byli w jakims zakladzie psychiatrycznym czy cos?? Rain Man? Z Tomem Cruise i Dustinem Hoffmanem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kojarzy ktos tytul filmu chyba amerykanski sprzed ok 15 a moze i wiecej lat , cos jakby melodramat o rodzenstwie rozdzielonym w wieku dziececym co sie spotykaja po ilus tam latach, cos mi swita jakby byli w jakims zakladzie psychiatrycznym czy cos?? Rain Man? Z Tomem Cruise i Dustinem Hoffmanem? Hoffman i Cruise, jako bracia nie byli rozdzieleni w dzieciństwie, z tego co pamietam  Tak czy owak kto nie widział, film wart obejrzenia.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Hoffman i Cruise, jako bracia nie byli rozdzieleni w dzieciństwie, z tego co pamietam  
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Sorki, za post pod postem  , ale zapomniałam przez tych braciz góry  .....System sprawiedliwości - Criminal Justice - leci na BBC - polecam 
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
W niedziele o 20.00 na TVN http://www.filmweb.pl/film/Jeniec+Tak+daleko+jak+nogi+ponios%C4%85-2001-93761
Polecam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokladnie, swietny film i rowniez polecam tym ktorzy nie widzieli
|