|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
NADAL  jaka pipka Napisałeś to przy stanie 0:2 w pierwszym secie Idź już lulu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
NADAL  jaka pipka Napisałeś to przy stanie 0:2 w pierwszym secie Idź już lulu  jeśli piszesz do mnie to napisałem, i przegralem, miałem 2-0 Nadala 
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
jak jeszcze Nadal wygra ten turniej to ja jebne chyba
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spojnie ludziska wygrał nadal w jakim stylu każdy widział ,kto liczy kaske ten liczy kto nie ten nie i tyle w temacie a tu płacze i żale ..inwestorzy sie tak nie zachowuja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chciałbym jeszcze o komentarz poprosić tych wszystkich, którzy jeździli po Nadalu, jak po łysej kobyle. Podkulili grzecznie ogonki i poszli spać. Nie pierwszy raz w tym sezonie  no ale co byś nie powiedział to Rafa grał słabo, strasznie wyrzucał. myślisz, że to pierwszy mecz? (ale w sumie nawet to nie przystoi) czy, że jest bez formy i odpuszcza ten turniej? jakby Roddick nie grał od polowy 2 seta jak głupek to spokojnie skonczyłby 2-0. swoją drogą to fascynujące, ze mozna wlasnie stwarzac wrazenie skonczonego debila i kaleki na korcie i byc przez tyle lat w pierwszej 10-tce na swiecie. Sztuką nie jest wygrać jak idzie , sztuką jest wygrać wtedy kiedy gra się słabo. Tak poznajemy mistrzów. Co może teraz powiedzieć rodick ?[b] Jest słaby i tyle. Pomimo że grał na wysokim poziomie[b] , może jeden z lepszych jego meczów w ostatnim czasie i tak przegrał z nadalem który dziś grał słabo . Co byłoby gdyby Nadal grał na swoim poziomie ? może pora do łóżka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sztuką nie jest wygrać jak idzie , sztuką jest wygrać wtedy kiedy gra się słabo. Tak poznajemy mistrzów. Co może teraz powiedzieć rodick ? Jest słaby i tyle. Pomimo że grał na wysokim poziomie , może jeden z lepszych jego meczów w ostatnim czasie i tak przegrał z nadalem który dziś grał słabo . Co byłoby gdyby Nadal grał na swoim poziomie ? Wtedy miałbyś pewnie bet na Nadal 2-0 10/10 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
ja myślę, że jednak rafa sprzedał 1. seta.  na fundację trzeba zarobić.
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Od tego 2-3** w TBku już nieźle zamiatał. Wcześniej kaleczył standardowo jak to w pierwszym meczu po dłuższej przerwie.
Ale ogólnie to ciężko będzie ogarnąć cały turniej. Chyba, że się trafi Roker "home run" Federer w półfinale, a w drugim półfinale się Djoko zajedzie z Rudym.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jutro Murray grubo 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jest tak postawiłem wygrałem jest ok co tu dużo gadać lepiej liczyć zysk niż stratę  styl ....... wyciągajmy wnioski i ewentualnie grajmy dalej przeciw , chociaż nie do końca jestem przekonany bo Nadal jest mocny psychicznie i często nadrabia ambicją niedociągnięcia chociaż 3 set dzisiaj moim skromnym zdaniem zagrał lepiej niż poprawnie - kontrolował w sumie trzeci set więc nie jest źle
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
schemat tenis qcz mecz.pl 1. pół godziny do meczu: dyskusje, suche typki. 2. kwadrans do meczu: vamosy, kamąąą, boksy 3. start meczu: patrz punkt 2. 4. po kwadransie: pierwsze bluzgi niezadowolonych 5. w końcówce seta: wklejki połapanych wysokich kursów  6. po secie: wyśmiewanie, księgowanie. 7. w połowie kolejnego seta: kłótnie i bluzgi, chuj z grą zawodników. 8. po meczu: gdzie ci co....????/oraz izuniowanie i księgowanie inwestorów  tenis na mecz.pl  tutaj nigdy się nie rozczarujesz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od tego 2-3** w TBku już nieźle zamiatał. Wcześniej kaleczył standardowo jak to w pierwszym meczu po dłuższej przerwie.
Ale ogólnie to ciężko będzie ogarnąć cały turniej. Chyba, że się trafi Roker "home run" Federer w półfinale, a w drugim półfinale się Djoko zajedzie z Rudym. Goget więcej obiektywizmu. Od 2-3** nieźle zamiatał?! Grał poprawnie i to wszystko, a że Roddowi zaparował czajnik to tylko ułatwiło zadanie. Teraz Rafa ogra Berdycha i będzie w półfinale. Tam, zgodzę się z Tobą,że jeżeli trafi Feda jest szansa na finał. Jeżeli Rudy to moim zdaniem out.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Chciałbym jeszcze o komentarz poprosić tych wszystkich, którzy jeździli po Nadalu, jak po łysej kobyle. Podkulili grzecznie ogonki i poszli spać. Nie pierwszy raz w tym sezonie  no ale co byś nie powiedział to Rafa grał słabo, strasznie wyrzucał. myślisz, że to pierwszy mecz? (ale w sumie nawet to nie przystoi) czy, że jest bez formy i odpuszcza ten turniej? jakby Roddick nie grał od polowy 2 seta jak głupek to spokojnie skonczyłby 2-0. swoją drogą to fascynujące, ze mozna wlasnie stwarzac wrazenie skonczonego debila i kaleki na korcie i byc przez tyle lat w pierwszej 10-tce na swiecie. gdyby babcia miała wąsy.Co to za argumentacja? Nadal nie położył się na korcie, poprawił grę tylko trochę i tyle dzisiaj na Rodda wystarczyło. Federer też wczoraj grał piach, a jednak Dawida pyknął bez większego trudu Faktycznie Djoko i Rudy wydają się obecnie poza zasięgiem Nadala, ale pierwszego z nich spotka za dwa mecze dopiero, a dopiero za trzy będzie bił się na poważnie(ciągle zakładam, że pokona Berdycha).Ktoś teraz powie, jak będą wyglądały przyszłe mecze Nadala?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Llama ciut, doprawdy male ciut, ale jednak przesadzasz  nie jest az tak zle jak opisales, czasem trafi sie naprawde budujaca cos duskusja... choc prawda jest taka ze od wprowadzenia na naszym forum QC jest coraz gorzej 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
zarówno rudy, djoko jak i ferdek mają niewytłumaczalne zapaści w czasie spotkań czy nawet w ogóle słabsze dni. nic nie jest przesądzone. mamy mundial, 3 mecze w grupie i plejofy. wszystko może się zdarzyć.
Last edited by Ci±gutka; 23/11/2010 08:17.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nadal z berdychem bet 365 widze 1,25 wg livesportsu  bez przesady 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
schemat tenis qcz mecz.pl 1. pół godziny do meczu: dyskusje, suche typki. 2. kwadrans do meczu: vamosy, kamąąą, boksy 3. start meczu: patrz punkt 2. 4. po kwadransie: pierwsze bluzgi niezadowolonych 5. w końcówce seta: wklejki połapanych wysokich kursów  6. po secie: wyśmiewanie, księgowanie. 7. w połowie kolejnego seta: kłótnie i bluzgi, chuj z grą zawodników. 8. po meczu: gdzie ci co....????/oraz izuniowanie i księgowanie inwestorów  tenis na mecz.pl  tutaj nigdy się nie rozczarujesz   To ci się udało. Moje gratulacje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zarówno rudy, djoko jak i ferdek mają niewytłumaczalne zapaści w czasie spotkań czy nawet w ogóle słabsze dni. nic nie jest przesądzone. mamy mundial, 3 mecze w grupie i plejofy. wszystko może się zdarzyć. jestem po ostrej imprezie, przyznaje, ale czym sie rozni rudy od panicza? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zarówno rudy, djoko jak i ferdek mają niewytłumaczalne zapaści w czasie spotkań czy nawet w ogóle słabsze dni. nic nie jest przesądzone. mamy mundial, 3 mecze w grupie i plejofy. wszystko może się zdarzyć. jestem po ostrej imprezie, przyznaje, ale czym sie rozni rudy od panicza?  o Gamoniu zmieniles 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|