|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mathje mozesz pisac tu co grasz, zawsze mozna skonfrontowac suche typy Moje na dzis z NCAA sa nastepujace: Arkansas Little Rock -4,5 Misissippi State -7 Baylor -1,5 Western Michigan -5
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiem wiem puszczam w nocy to i tak malo ludzi wtedy jest na QC 1/2/3 typ z mniejszymi handikami mam na oku 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
mathje a jak skuteczność w ostatnim czasie w NCAA?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
słabsza niz wczesniej ale trzyma poziom..ostatnio oferta byla dużo slabsza..porozbijana kilka meczy na dzień i słabe kursy ..wczoraj było lepiej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mathje a mozesz mi podeslac na priva stronki z ktrych korzystasz do typowania o NCCABB pewnie wiekszosc mam ale tak chciałbym skonfrontować ze tak powiem
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
St.Louis z Detroit Over 5.5 ktoś pogrywa ? 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
St.Louis z Detroit Over 5.5 ktoś pogrywa ?  Detroit X2 na dzisiejszą noc. Analizowałem mecze na over i "wybija" sie tylko ten WSH-PIT, ale linia 6.0 mnie nie interesuje. Oprócz tego, Tampa Bay X2 (NYR bez Gaborika). Do tego coś, czego nie grałem wcześniej, ale akurat mam przeczucie: 1-wszy gol w meczu: Dallas Stars i LA Kings.
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
ja raczej tylko Gwiazdy wezme, kursy ok. 1,95 sa OK, Nafciarze slabiaki, ale kurs na gospodarzy za niski jak na nhl
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Zastanawiam się nad tym overem, gdyż patrząc na 10 ostatnich spotkań padło właśnie aż 9 overów między tymi ekipami 
Last edited by Platini; 24/12/2010 05:49.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
ja raczej tylko Gwiazdy wezme, kursy ok. 1,95 sa OK, Nafciarze slabiaki, ale kurs na gospodarzy za niski jak na nhl Ojro, skombinuj sobie dwa mecze po 1.4 i będziesz miał 1.96. Nie trudno o takie w hokeju a to tylko dwa mecze. Np. TB +1.5 i Detroit +1.5 (bez Datrsyuka) i masz ok. 1.87. Bezpieczne mecze.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Zastanawiam się nad tym overem, gdyż patrząc na 10 ostatnich spotkań padło właśnie aż 9 overów między tymi ekipami  Nie zagra Datsyuk. Ofensywa w Detroit i tak jest zaejbiście mocna, ale zarówno Howard przeciw Canucks jak i Conklin w St. Louis przeciwko Atlancie, rozegrali dobre mecze. Jeśli masz przeczucie, to się niczym nie sugeruj. W końcu to Twoje pieniądze. Ja mogę Ci "pluć do wąsa" swoje dyrdymały, ale Ty już masz swoją opcję na ten mecz 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
ja raczej tylko Gwiazdy wezme, kursy ok. 1,95 sa OK, Nafciarze slabiaki, ale kurs na gospodarzy za niski jak na nhl Ojro, skombinuj sobie dwa mecze po 1.4 i będziesz miał 1.96. Nie trudno o takie w hokeju a to tylko dwa mecze. Np. TB +1.5 i Detroit +1.5 (bez Datrsyuka) i masz ok. 1.87. Bezpieczne mecze. To w tej lidze jest coś bezpiecznego  ?
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Zastanawiam się nad tym overem, gdyż patrząc na 10 ostatnich spotkań padło właśnie aż 9 overów między tymi ekipami  Nie zagra Datsyuk. Ofensywa w Detroit i tak jest zaejbiście mocna, ale zarówno Howard przeciw Canucks jak i Conklin w St. Louis przeciwko Atlancie, rozegrali dobre mecze. Jeśli masz przeczucie, to się niczym nie sugeruj. W końcu to Twoje pieniądze. Ja mogę Ci "pluć do wąsa" swoje dyrdymały, ale Ty już masz swoją opcję na ten mecz   Tak, mam swoj plan ale oczywiście mogę posłuchać innych. Na Nhl znam się mizernie, typuje wg swojego schematu i nie jest źle 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
ja raczej tylko Gwiazdy wezme, kursy ok. 1,95 sa OK, Nafciarze slabiaki, ale kurs na gospodarzy za niski jak na nhl Ojro, skombinuj sobie dwa mecze po 1.4 i będziesz miał 1.96. Nie trudno o takie w hokeju a to tylko dwa mecze. Np. TB +1.5 i Detroit +1.5 (bez Datrsyuka) i masz ok. 1.87. Bezpieczne mecze. To w tej lidze jest coś bezpiecznego  ? Powiedzmy, że handi +1.5 na dobrą ekipę (TB), grającą przeciwko osłabionemu przeciwnikowi i ekipę z mocnym składem, desperacko chcącą się przełamać (Detroit), to powinny być bezpieczne typy. Zaznaczam, to nie zdarza sie co wieczór. Ta liga jest bardzo ciężka do typowania, to wszyscy wiemy. I z własnego doświadczenia wiem, że na NHL, można sie nieźle "przejechać". Na ogół gram over/under, ale na dzisiejszą noc, naprawdę nie ma wyboru...
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Zastanawiam się nad tym overem, gdyż patrząc na 10 ostatnich spotkań padło właśnie aż 9 overów między tymi ekipami  Nie zagra Datsyuk. Ofensywa w Detroit i tak jest zaejbiście mocna, ale zarówno Howard przeciw Canucks jak i Conklin w St. Louis przeciwko Atlancie, rozegrali dobre mecze. Jeśli masz przeczucie, to się niczym nie sugeruj. W końcu to Twoje pieniądze. Ja mogę Ci "pluć do wąsa" swoje dyrdymały, ale Ty już masz swoją opcję na ten mecz   Tak, mam swoj plan ale oczywiście mogę posłuchać innych. Na Nhl znam się mizernie, typuje wg swojego schematu i nie jest źle  To, Ty z nami, podzieliłeś się swoją opinią, jeśli chodzi o ten mecz  Jeżeli nieźle wychodzisz na swoich przemyśleniach, to tak trzymaj. Nie słuchaj nikogo, bo to tylko "zaburzy" Twój obraz na temat danego meczu. Co zdobędziesz na temat danego meczu, to Twoje. Wyciągasz z tego wnioski i typ gotowy. A potem czytasz takiego APOLLYONA i myslisz: "A może on ma rację?..." Nic bardziej mylnego 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
 Czasami jak sie długo zastanawiam nad czymś z Nhl to piszę do jednego z kolegów z forum i sprawa wyjaśniona  W tym wypadku kieruję się tylko statsami, więc sam rozumiesz 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
 Czasami jak sie długo zastanawiam nad czymś z Nhl to piszę do jednego z kolegów z forum i sprawa wyjaśniona  W tym wypadku kieruję się tylko statsami, więc sam rozumiesz  Pewnie, że rozumiem  A propoos, NHL pauzuje dwa dni. Dopiero 26.12. ruszają znowu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobry wieczór all  Wczoraj Byki mnie bardzo miło zaskoczyły  Ale typ wszedł najważniejsze  Co tam dzisiaj ciekawego kombinujemy? Młody już był? => nasza wyrocznia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
puszczam kuponiki w "domowym zaciszu" większosć ludzi pisze pw i tam odpowiadam  i jak wchodza??
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|