|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pozostaje nam live na bet365 lub zmiana IP poprzez program proxy 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tylko czy bf nie rozpoznaje narodowosci tez po danych podanych podczas rejestracji?? Pozostaje jedynie fikcyjne konto na pana smitha albi mullera i logowanie przez tora 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dwa cytaty z innego forum: "Z przykrością informujemy, że od 1 stycznia 2011 dostępność transmisji Live Video dla klientów przebywających na terytorium Polski została znacznie ograniczona. Jedynymi wydarzeniami sportowymi, które są dostępne dla klientów z Polski są obecnie Wyścigi Konne." "Na chwilę obecną nie jesteśmy w stanie określić czy (lub kiedy) dla klientów z Polski dostępne będą dostępne transmisje Live Video na takich samych zasadach jak w 2009 roku." Nie trzeba być geniuszem, aby domyślić się, że na to związek z pracami przy ustawie hazardowej i nie do końca wyjaśnioną sytuacją na tym polu. Podziękujmy Kaplicy i Ryżemu  Trochę to nielogiczne Póki co wg. naszych wspaniałych ustawodawców samo oglądanie meczów przestępstwem jeszcze nie jest Jeżeli rzeczywiście miałoby to związek z pracami przy ustawie hazardowej to BF raczej utrudniłby dostęp do rynków lub też całej platformy. Bez ograniczeń pozostawiono dostęp do transmisji z wyscigów konnych a przecież są one takim samym hazardem (  ) jak kazdy inny mecz dowolnej ligi
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Pewnie nie tylko Polacy nie mają dostępu do tych streamów.
Dla mnie żadna strata, bo i tak ich video z tenisa miało większe opóźnienie od tego w Bet365.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co ma wspólnego ustawa hazardowa z live video? Agassi ma urlop, że tego nie skomentował?
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
"As from January 1st 2010, we regret to inform you that Live Video coverage of all sports apart from horse racing will not be available to users in Germany. "
"From 31st May 2010, Betfair’s Live Video coverage of all sports apart from horse racing will no longer be available to users in France and Belgium."
Takie info mi się udało znaleźć na ich forum. O Polakach nawet nie raczyli wspomnieć.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Co ma wspólnego ustawa hazardowa z live video? Agassi ma urlop, że tego nie skomentował? narobiłem w gacie ze strachu,że zakażą ale dzieki Tobie mogę wyjśc z kibla 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Z ciekawości napisałem do nich w tej sprawie i taką dostałem odpowiedź : Dziękujemy za nadesłany email.
Zmieniliśmy dostarczyciela naszych transmisji na żywo. Niestety nowa licencja nie obejmuje Polski. W związku z czym praktycznie wszystkie transmisje, oprócz wyścigów konnych, nie będą dostępne dla klientów z Polski.
Z poważaniem
Biuro Obsługi Klienta Betfair Czy to dalej ma związek z Kapicą to już sami musicie sobie odpowiedzieć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W zwiazku z jaka sprawa wprowadzono te ograniczenia,bo ostatnio stwierdzono podand wszelka watpliwosc ,ze afery hazardowej nie bylo! PS. Da sie to jakos ominac(proxy itp.)Jezeli tak zapodajcie instrukcje. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki za ekspresowa odpowiedz a ile sie u nich czeka na odpowiedz Coraz dłużej niestety się czeka na odpowiedź niegdyś trwało to błyskawicznie. ja potwierdzam dlugo sie czeka, jak na razie to czekam 3 dni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jak myślisz Rysiu? Bo ja na przykład Serie A sobie często oglądałem za darmo u nich (nie grając przy tym wcale na rynku). Już parę lat temu pisałem, że to promocja i że pewnie wkrótce to ograniczą (np. terytorialnie). Gdzie można oglądać tyle lig za darmo? Myślisz, że Betfair do tego nie dopłacało? A wiadomo, że ostatnio tną mocno koszty. Z dwojga złego wolę już takie rozwiązanie niż nowy podatek dla graczy.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Pozostaje nam live na bet365 lub zmiana IP poprzez program proxy  Live na bet365 to nie to samo, a przez proxy na Betfair się nie zalogujesz.
|
|
|
|
|
|
|
mam ku.rwa zawieche na każdej przeglądarce 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mam ku.rwa zawieche na każdej przeglądarce  Ja tak samo. Dlatego tu rzeźbię :-P
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Malaga - Bilbao musiałem se odpuścić teraz, bo nie wiadomo jaki rodzaj zimowej awarii w tym roku mają dla nas. Radzę kasować nieprzyjęte...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Chyba już działa. Z Malagą i Bilbao juch  Ważne, że działa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z ciekawości napisałem do nich w tej sprawie i taką dostałem odpowiedź : Dziękujemy za nadesłany email.
Zmieniliśmy dostarczyciela naszych transmisji na żywo. Niestety nowa licencja nie obejmuje Polski. W związku z czym praktycznie wszystkie transmisje, oprócz wyścigów konnych, nie będą dostępne dla klientów z Polski.
Z poważaniem
Biuro Obsługi Klienta Betfair Czy to dalej ma związek z Kapicą to już sami musicie sobie odpowiedzieć  Pewien związek ma. Transmisje na BF > Licencja > Globalizacja > Banda obuzów > Platforma Obywatelska > Kapica.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siedzialem caly czas na fairbocie i zero problemow.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja też zero problemów na Betting Assistant, ale przez przeglądarkę wiało dramatem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kolego Pawcias,zapytam z ciekawosci  Wchodzisz in play,czy wszystko zamykasz przed pierwszym gwizdkiem?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|