|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Kontynuacja u mnie czasami wystepuje inny problem, mianowicie: wchodze np w dzial sporty zimowe, widze podzial na rozne dyscypliny i autorow ostatnich postow w poczczegolnych dzialach, np biathlon post @rivy, wchodzac w konkretny dzial i nie widze postu w/w autora...
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Miałem podobny problem w dziale 'Stadion Piłkarski'
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Kacper, może "ignore'a" ustawiłeś na danego usera? Wtedy nie widzisz jego postów.
Jeśli chcesz to daj znać kogo posty Ci się nie wyświetlają i na tych przykładach zbadam jak to "odkręcić".
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kacper, może "ignore'a" ustawiłeś na danego usera? Wtedy nie widzisz jego postów.
Jeśli chcesz to daj znać kogo posty Ci się nie wyświetlają i na tych przykładach zbadam jak to "odkręcić". nie ustawialem zadnych blokad na uzytkownikow  ps. opisany przypadek mial miejsce kilka razy, w roznych dzialach z postami roznych uzytkownikow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli chcesz to daj znać kogo posty Ci się nie wyświetlają i na tych przykładach zbadam jak to "odkręcić". nie ustawialem zadnych blokad na uzytkownikow  ps. opisany przypadek mial miejsce kilka razy, w roznych dzialach z postami roznych uzytkownikow  zapomnialem dodac, ze postow nie widze jak sa "ostatnie", w momencie pojawienia sie kolejnego posta pozostale sa normalnie widoczne wlacznie z wczesniej "niewidzialnymi"
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jeśli chcesz to daj znać kogo posty Ci się nie wyświetlają i na tych przykładach zbadam jak to "odkręcić". nie ustawialem zadnych blokad na uzytkownikow  ps. opisany przypadek mial miejsce kilka razy, w roznych dzialach z postami roznych uzytkownikow  zapomnialem dodac, ze postow nie widze jak sa "ostatnie", w momencie pojawienia sie kolejnego posta pozostale sa normalnie widoczne wlacznie z wczesniej "niewidzialnymi" podobną sytuacje miałem z pare razy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tak mam dokładnie w tej chwili.. W "Ślicznotkach" ostatni post wg. głównej strony dodał Ponury Zniwiarz, a ja jako ostatni post po otwarciu tematu widzę Gib01..
Nikogo nie dodawałem do "ignore"..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tak mam dokładnie w tej chwili.. W "Ślicznotkach" ostatni post wg. głównej strony dodał Ponury Zniwiarz, a ja jako ostatni post po otwarciu tematu widzę Gib01..
Nikogo nie dodawałem do "ignore".. tez nie widze jego posta...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja zawsze myslalem ze tak jest kiedy ostatni post zostanie usuniety 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to ja jeszcze taka sprawa: też Wam forum pada w ciągu dnia, ze czasami z pol godziny- godzinę dostępu nie ma? czy to tylko u mnie kwestia...
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
to ja jeszcze taka sprawa: też Wam forum pada w ciągu dnia, ze czasami z pol godziny- godzinę dostępu nie ma? czy to tylko u mnie kwestia... nie tylko u Ciebie... nie wiem jak u was, ale u mnie zazwyczaj miedzy godz 10 a 11, strona się ładuje, oczekiwanie przez dluższa chwile i... nic z tego, albo wyskakuje błąd bazy...
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
to ja jeszcze taka sprawa: też Wam forum pada w ciągu dnia, ze czasami z pol godziny- godzinę dostępu nie ma? czy to tylko u mnie kwestia... mam to samo .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to ja jeszcze taka sprawa: też Wam forum pada w ciągu dnia, ze czasami z pol godziny- godzinę dostępu nie ma? czy to tylko u mnie kwestia... mam to samo . ja mam podobnie, ale co ciekawe tylko pod firefoxem, w tym samym czasie pod IE śmiga aż miło, więc nie wiem w czym problem...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dokladnie, w IE wtedy dziala  a w firefox wystarczy wtedy usunac ciasteczka chyba i tez smiga, ale jest to dosc irytujace  no a poza tym w ostatnim czasie kilka razy wyskakiwal jeszcze komunikat 'database error' jak sie nie myle
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
dokladnie, w IE wtedy dziala  a w firefox wystarczy wtedy usunac ciasteczka chyba i tez smiga, ale jest to dosc irytujace  no a poza tym w ostatnim czasie kilka razy wyskakiwal jeszcze komunikat 'database error' jak sie nie myle nie tylko wy macie problemy takie tutaj koło 14 pl czasu problemy są
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znowu okolice godziny 14 i znowu były problemy, dziwna sprawa
|
|
|
|
|
|
|
Już załatwione, nie będzie więcej tych przeciążeń.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kolejna zawieszka forum, nic nie idzie napisac...
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Dziwne .U mnie dzis chodzi caly czas idealnie
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Dzisiaj nie mogę poskarżyć ale działa ok.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|