|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Musi byc doping. Musi byc presja. Kocham ogladac mecze w Izraelu.Szkode ze na DAVIS CUP nie chodza ultrasi Maccabi 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Goget a jaka jest różnica między kamą roger a darciem ryja przez taką azarenkę czy inne. nie jest to rozpraszające dla przeciwnika?  Nie sądze, raczej irytujące. Tenisiści jak marudzą, to tylko o te odgłosy przed serwisem. Tak nawiasem mówiąc to australijska publiczność strasznie nie lubi wyjców. Na meczu Szpary z Julką naśladowali jej wycie i był nawet transparent "Quiet Please, Sharapova" Rok temu na spotkaniach Azarenki to samo. Zresztą w Paryżu też się wiejskiej dziewczynie oberwało od publiki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Półtora miesiąca i się zacznie... Serbia u siebie z Indiami. Chile u USA, ale tu może być pogrom i trybuny nic nie pomogą. Bez Gonzaleza... Chorwaci z Niemcami
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
nie ma informacji o końcu kariery, ale ostatnio dostał w dwóch setach od Juski, którego po meczach z Przysiężnym i Kubotem mogą spokojnie nazwać kelnerem, więc chyba faktycznie nie byłby już zagrożeniem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a pierwszy rzut oka bo czas goni... Miszka-Milos over 3,5 seta lub over gemowy 39.5 .. nie wydaje mi sie ze zakonczy sie to trzema Tie-Break-ami dla ronicia... Robin- Janek szybki mecz under czasowy w unibecie lub under 28.5 Ages - Simona DW 2:1 ... 1.35 nie zadowala... Vera - Lucie 2-0 lub under 19.5
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no dobra ale dla mnie to tenis i tak zostanie sportem gdzie są równi i równiejsi. widać to na hawk eye chociażby. albo wszyscy sprawdzamy albo nikt a przynajmniej powinno być tak imo w szlemach i mastersach. oni niemałą kasę przycinają na turniejach... w tym roku jest plan wybrać się ze znajomymi na rolanda. zobaczymy jak wyjdzie.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Anfa, a na NBA zerkałeś ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiecie czy na ES pokażą Isię? bo nie wiem czy czekać czy iść spać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Anfa, a na NBA zerkałeś ?  jakbym miał grać to over lakersów. ale nie ruszam, rano mam zajęcia to nie będę sobie życia utrudniał chcę te 6h przespać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie nie jestem specem od tenisa, czy warto pograc przeciwko radwanskiej ?
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
no dobra ale dla mnie to tenis i tak zostanie sportem gdzie są równi i równiejsi. widać to na hawk eye chociażby. albo wszyscy sprawdzamy albo nikt a przynajmniej powinno być tak imo w szlemach i mastersach. oni niemałą kasę przycinają na turniejach... A w piłce na jednym meczu jest pięciu sędziów, a na drugim trzech w tym Howard Webb  Hawk Eye da się tylko zainstalować na wybranych kortach z dużymi trybunami. Nie popieram tezy, że skoro Przysiężny i Kunitsyn nie mogą sprawdzać, to i Federer z Nadalem nie powinni, choć stawka meczu jest milion razy większa.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,8987373,Malysz_na_podium___powroci_moda_na_Deluxe_Ski_Jump_.html stare czasy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no dobra ale dla mnie to tenis i tak zostanie sportem gdzie są równi i równiejsi. widać to na hawk eye chociażby. albo wszyscy sprawdzamy albo nikt a przynajmniej powinno być tak imo w szlemach i mastersach. oni niemałą kasę przycinają na turniejach... A w piłce na jednym meczu jest pięciu sędziów, a na drugim trzech w tym Howard Webb  Hawk Eye da się tylko zainstalować na wybranych kortach z dużymi trybunami. Nie popieram tezy, że skoro Przysiężny i Kunitsyn nie mogą sprawdzać, to i Federer z Nadalem nie powinni, choć stawka meczu jest milion razy większa. tyle że tam jest jeszcze coś takiego jak interpretacja sędziego. a tu gdzie mówisz stawka milion razy większa i jakiś niedojda nie zobaczy piłki stycznej do linii i ktoś nie sprawdzi i ma punkt w plecy. trzeba linie zmodyfikowac, niech się świecą jak trafi w nie piłka 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
To typ przeciwko Radwanskiej a nie na Halep. Amir, ja już ten model przerabiałem na Martic i jakoś jej dawałem większe szanse, a nawet seta nie ugrała. Kleyba przecież sama się wystrzelała,a Rumunka nie ma kończących by ograć Agę. No i mimo braku przygotowania nie widać by Nasza źle wyglądała. Moim zdaniem będzie 2-0
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Nie przecze Mlody. ale nie bylbym Amirem Khanem jakbym nie sprobowal czaisz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tam jestem przeciwny calemu temu wynalazkowi... od zawsze grano bez elektroniki, blad sedziego jest czescia sportu... ja rozumiem ze moze to zaprzepascic kilka miesiecy/lat pracy lecz powtarzam - to tworzy historie tego sportu...
ilez to bylo zawodnikow znanych i lubianych za to ze zawsze maja cos do powiedzenia sedziemu... a teraz sokole oko i po zabawie... blad sedziego ja osobiscie uwazam za czesc spotkania i nalezy tylko pilnowac by byl to blad niezamierzony
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Amir mowie Ci - zatrzymaj pieniazki na nastepna runde 
|
|