Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 3 1 2 3
old hand
old hand
brawo Rafał :-)

Bonus: Unibet
X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
forum drgnelo wreszcie chyba w kierunku bukmacherskim to moze za rok 'pusty glos' nie bedzie tak dominowal tongue

no risk no fun
no risk no fun
Narzekacie a sami gówno robicie żeby było inaczej.A już ten pucybut hiszpański to jedyne co potrafi to bezczelnie szczekać nie mając nic do zaoferowania w zamian.

Kiedy zamieściłeś kmiotku jakąś konstruktywną analizę ? Więc nie pisz później że to portal społecznościowy hipokryto skoro sam jedynie udzielasz się w temacie polityka robiąc z siebie naczlelnego błazna.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by xqwzts
forum drgnelo wreszcie chyba w kierunku bukmacherskim to moze za rok 'pusty glos' nie bedzie tak dominowal tongue
przeniesienie qc do działów to był dobry pomysl, wkoncuu sie troche cos ruszac zaczelo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Amir_Khan
Narzekacie a sami gówno robicie żeby było inaczej.A już ten pucybut hiszpański to jedyne co potrafi to bezczelnie szczekać nie mając nic do zaoferowania w zamian.

Kiedy zamieściłeś kmiotku jakąś konstruktywną analizę ? Więc nie pisz później że to portal społecznościowy hipokryto skoro sam jedynie udzielasz się w temacie polityka robiąc z siebie naczlelnego błazna.

o tak zdecydowanie należy ci się piwo za tą krótką analizę.

Ana <3
Ana <3
dzienki za głosy i graty dla zwycięzców piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by tyson
Originally Posted by xqwzts
przeniesienie qc do działów to był dobry pomysl, wkoncuu sie troche cos ruszac zaczelo

tu akurat bym polemizował...

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Tyle analiz w dziale "Inne dyscypliny" a wygrywa pusty głos frown

Pierdole nie piszę grin

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Bardzo dziekuje wszystkim ,ktorzy oddali na mnie swoj glos toast

Ciesze sie ,ze sa osoby doceniajace moj wklad w rozwoj forum smile Postaram sie by w tym roku bylo jeszcze wiecej ciekawych konkursow,lig pokera,turniejow i promocji

Jeszcze raz dziekuje toast

Gratuluje pozostalym zdobywcom Oskarow

Korzystajac z okazji zapraszam do gry o kolejne laptopy smile Szczegóły TUTAJ

enthusiast
enthusiast
Dziwny ten konkurs. Wydaje się, że jak ktoś startuje typer roku to wymaga się, żeby jakieś analizy pisał w działach, chyba że zasługi przechodzą z roku na rok...

stranger
stranger
Również dziękuję wszystkim za głosy, nie spodziewałem się tylu nomicnacji i tylu oskarów! Nieskromnie mogę napisać, że zdobyłem ich najwięcej, bo aż 9!

Pewnie padną pytania, z którego jestem zadowolony najbardziej - już odpowiadam: typer roku! Myślę, że wiekszość która głosowała poszła za głosem serca. Bardzo Wam dziękuję! Najlepsze kupony, analizy, dzięki mnie wiele osób wygrało wielkie pieniądze. Może nie wygrało, a oszczędziło. Zdradze tylko, że nie typowałem żadnego meczu, stad wysoka moja skuteczność.

Do następnego roku!

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
grin grin grin

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Jako ze pusty glos sie nie liczy mniemam ze Oscara w kategorii koszykowka zdobywam ja tongue

Bede mowil po polsku bo mysle po polsku smile

Na poczatku chcialbym podziekowac rodzicom bo bez nich nie bylo by tego wszystkiego tongue

W drugiej kolejnosci chcialbym podziekowac mojemu menagerowi smile oraz moim oddanym wspolpracownikom

Mam nadzieje ze ten Oscar zmobilizuje mnie do jeszcze wiekszej pracy ktora przyniesie wiele owocow smile

Dziekuje... ooo

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Pusty Głos mocne laugh

The Famous McD
The Famous McD
dzieki za głosy !

Oby za rok znaleźli się kozacy którzy sprawią że "pusty głos" nie zgarnie większości statuetek a jego miażdżąca przewaga nad typerami będzie topniała !

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Pusty Głos
Również dziękuję wszystkim za głosy, nie spodziewałem się tylu nomicnacji i tylu oskarów! Nieskromnie mogę napisać, że zdobyłem ich najwięcej, bo aż 9!

Pewnie padną pytania, z którego jestem zadowolony najbardziej - już odpowiadam: typer roku! Myślę, że wiekszość która głosowała poszła za głosem serca. Bardzo Wam dziękuję! Najlepsze kupony, analizy, dzięki mnie wiele osób wygrało wielkie pieniądze. Może nie wygrało, a oszczędziło. Zdradze tylko, że nie typowałem żadnego meczu, stad wysoka moja skuteczność.

Do następnego roku!

Mocne i podsyłaj peffy na priva , w końcu głosowałem na Ciebie tongue

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
W przyszlym roku Wychowany Na Nalewce pewniak do oskara za mistrza cietej riposty.

Jakbym zapomnial to mi przypomnijcie, zeby go nominwoac smile

M
mez Offline
veteran
veteran
M Offline
Originally Posted by lupus
W przyszlym roku Wychowany Na Nalewce pewniak do oskara za mistrza cietej riposty.

Jakbym zapomnial to mi przypomnijcie, zeby go nominwoac smile

co i gdzie napisal ? smile

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Temat : Kibice grin

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Originally Posted by Wychowany_na_Nalewce
Zajebiście nas interesuje opinia typa co chodził na Legię, a gdy Korona wybudowała nowy stadion to jeździł do Kielc płaszczyć dupę w sektorach VIP. Teraz pewnie znowu Legia wróciła do łask. Idź lepiej wzdychać do plakatu Tuska nad łóżkiem.

piwo

Strona 3 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, aker, forty, latajaca_holenderka, Sensei, rafal08), 1,242 gości, oraz 20 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,885
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025