|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
forum drgnelo wreszcie chyba w kierunku bukmacherskim to moze za rok 'pusty glos' nie bedzie tak dominowal 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Narzekacie a sami gówno robicie żeby było inaczej.A już ten pucybut hiszpański to jedyne co potrafi to bezczelnie szczekać nie mając nic do zaoferowania w zamian.
Kiedy zamieściłeś kmiotku jakąś konstruktywną analizę ? Więc nie pisz później że to portal społecznościowy hipokryto skoro sam jedynie udzielasz się w temacie polityka robiąc z siebie naczlelnego błazna.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
forum drgnelo wreszcie chyba w kierunku bukmacherskim to moze za rok 'pusty glos' nie bedzie tak dominowal  przeniesienie qc do działów to był dobry pomysl, wkoncuu sie troche cos ruszac zaczelo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Narzekacie a sami gówno robicie żeby było inaczej.A już ten pucybut hiszpański to jedyne co potrafi to bezczelnie szczekać nie mając nic do zaoferowania w zamian.
Kiedy zamieściłeś kmiotku jakąś konstruktywną analizę ? Więc nie pisz później że to portal społecznościowy hipokryto skoro sam jedynie udzielasz się w temacie polityka robiąc z siebie naczlelnego błazna. o tak zdecydowanie należy ci się  za tą krótką analizę.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
dzienki za głosy i graty dla zwycięzców 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
forum drgnelo wreszcie chyba w kierunku bukmacherskim to moze za rok 'pusty glos' nie bedzie tak dominowal  przeniesienie qc do działów to był dobry pomysl, wkoncuu sie troche cos ruszac zaczelo tu akurat bym polemizował...
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Tyle analiz w dziale "Inne dyscypliny" a wygrywa pusty głos  Pierdole nie piszę 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Bardzo dziekuje wszystkim ,ktorzy oddali na mnie swoj glos Ciesze sie ,ze sa osoby doceniajace moj wklad w rozwoj forum  Postaram sie by w tym roku bylo jeszcze wiecej ciekawych konkursow,lig pokera,turniejow i promocji Jeszcze raz dziekuje Gratuluje pozostalym zdobywcom Oskarow Korzystajac z okazji zapraszam do gry o kolejne laptopy  Szczegóły TUTAJ
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dziwny ten konkurs. Wydaje się, że jak ktoś startuje typer roku to wymaga się, żeby jakieś analizy pisał w działach, chyba że zasługi przechodzą z roku na rok...
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Również dziękuję wszystkim za głosy, nie spodziewałem się tylu nomicnacji i tylu oskarów! Nieskromnie mogę napisać, że zdobyłem ich najwięcej, bo aż 9!
Pewnie padną pytania, z którego jestem zadowolony najbardziej - już odpowiadam: typer roku! Myślę, że wiekszość która głosowała poszła za głosem serca. Bardzo Wam dziękuję! Najlepsze kupony, analizy, dzięki mnie wiele osób wygrało wielkie pieniądze. Może nie wygrało, a oszczędziło. Zdradze tylko, że nie typowałem żadnego meczu, stad wysoka moja skuteczność.
Do następnego roku!
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jako ze pusty glos sie nie liczy mniemam ze Oscara w kategorii koszykowka zdobywam ja  Bede mowil po polsku bo mysle po polsku  Na poczatku chcialbym podziekowac rodzicom bo bez nich nie bylo by tego wszystkiego  W drugiej kolejnosci chcialbym podziekowac mojemu menagerowi  oraz moim oddanym wspolpracownikom Mam nadzieje ze ten Oscar zmobilizuje mnie do jeszcze wiekszej pracy ktora przyniesie wiele owocow  Dziekuje... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pusty Głos mocne 
|
|
|
|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
dzieki za głosy !
Oby za rok znaleźli się kozacy którzy sprawią że "pusty głos" nie zgarnie większości statuetek a jego miażdżąca przewaga nad typerami będzie topniała !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Również dziękuję wszystkim za głosy, nie spodziewałem się tylu nomicnacji i tylu oskarów! Nieskromnie mogę napisać, że zdobyłem ich najwięcej, bo aż 9!
Pewnie padną pytania, z którego jestem zadowolony najbardziej - już odpowiadam: typer roku! Myślę, że wiekszość która głosowała poszła za głosem serca. Bardzo Wam dziękuję! Najlepsze kupony, analizy, dzięki mnie wiele osób wygrało wielkie pieniądze. Może nie wygrało, a oszczędziło. Zdradze tylko, że nie typowałem żadnego meczu, stad wysoka moja skuteczność.
Do następnego roku! Mocne i podsyłaj peffy na priva , w końcu głosowałem na Ciebie 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
W przyszlym roku Wychowany Na Nalewce pewniak do oskara za mistrza cietej riposty. Jakbym zapomnial to mi przypomnijcie, zeby go nominwoac 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
W przyszlym roku Wychowany Na Nalewce pewniak do oskara za mistrza cietej riposty. Jakbym zapomnial to mi przypomnijcie, zeby go nominwoac  co i gdzie napisal ? 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Temat : Kibice 
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Zajebiście nas interesuje opinia typa co chodził na Legię, a gdy Korona wybudowała nowy stadion to jeździł do Kielc płaszczyć dupę w sektorach VIP. Teraz pewnie znowu Legia wróciła do łask. Idź lepiej wzdychać do plakatu Tuska nad łóżkiem. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|