|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak nie moze? przeciez przelewy24 nie przekazuje danych posiadacza konta bankowego do moneybookers z tego co wiem. moim zdaniem mozna tak zrobic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mozna, mozna tylko zebu placzu nie bylo, ze znowu konto zablokowane
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mozna z MB zasilic netellera?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pojawia sie Wam taki komunikat przy wyplacie ?
Wymagana jest weryfikacja tożsamości! Niestety nie możemy zweryfikować danych tego profilu z niezależnym źródlem informacji. W świetle brytyjskich przepisów przeciwdziałajacym praniu brudnych pieniędzy jesteśmy zobowiązani do zażadania dodatkowego dowodu tożsamości przed przystąpieniem do realizacji Państwa pierwszej wypłaty. Oferujemy nastepujące szybkie i łatwe opcje: Opcja 1: Obciążyć kwotą wypłaty Pana/Pani kartę kredytową/debetową (natychmiast) Państwa karta zostanie obciążona opłatą za wypłatę. Opcja 2: Weryfikacja Pana/Pani konta bankowego (w ciagu 3 dni roboczych) Platność zostanie zrealizowana poprzez Państwa konto bankowe. W polu adnotacji tej płatności znajdzie Pan/i kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie internetowej. Przepraszamy za zaistniale niedogodności. Mamy nadzieję na zrozumienie, ale są to środki nadrzedne i zgodne z przepisami prawa przeciwdziałającego praniu brudnych pieniędzy. W ten sposób chcemy zapewnić bezpieczeństwo Pana/i konta Moneybookers.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
standardowa procedura. ja juz ja 2 razy przechodzilem, przy pierwszej wyplacie i po chyba 3 latach znowu musialem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
konto mam zweryfikowane a komunikat taki pojawia sie gdy chce wyplacic powyzej 500PLN kwoty ponizej normalnie wychodza z konta nie wiem czy za kazda wyplate tak sobie chca przyrabiac po 8zl  i dlatego nie moge wyplacic calosci kwoty ale nie wydaj mi sie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Huge ale konto mam od 5 lat i nie sa to moje pierwsze wyplaty ( patrz pierwsza dryga itp  )
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Może zaczyna się akcja jak przed dwoma latami.
Wystarczy, że wpłacałeś do kogoś lub dostałeś od kogoś, kto podpadł i sprawdzają cały łańcuszek.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to ja tez tak mialem, jakos po 3 latach od pierwszej weryfikacji byla kolejna. nie wiem na jakie zasadzie to dziala.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, mam pytanie jak wygląda kwestia przewalutowań na MB. Wybieram się za granicę konto posiadam w złotówkach i będę chciał wypłacać w Euro i USD w bankach zagranicznych oraz robić zakupy też w tych walutach. Opłaca się korzystać z MB? Jeśli nie to co polecacie panowie by tracić na przewalutowaniach?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
konto mam zweryfikowane a komunikat taki pojawia sie gdy chce wyplacic powyzej 500PLN kwoty ponizej normalnie wychodza z konta nie wiem czy za kazda wyplate tak sobie chca przyrabiac po 8zl  i dlatego nie moge wyplacic calosci kwoty ale nie wydaj mi sie dzisiaj w nocy zlecałem kwotę powyżej 500zł i żadnej weryfikacji nie przechodziłem. Widocznie sprawdzają Ciebie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wybralem opcje 2 i co teraz bo mam taki komunikat W celu zweryfikowania konta bankowego, należy wypłacić z konta moneybookers kwotę mniejszą jak PLN 45.00. W polu adnotacji wypłaty otrzyma Pan/Pani kod weryfikacyjny. Oto kod, który należy wprowadzić po otrzymaniu płatności. Procedura weryfikacji zostanie zakończona w ciągu 3 dni roboczych po pomyślnym wpisaniu kodu weryfikacyjnego status użytkownika zmieni sie na 'zweryfikowany', co umożliwi Panu/Pani swobodnie pobieranie pieniędzy z konta moneybookers jak również Pana/Pani limit transakcji zostanie zwiększony. tylko nie widze zadnego kodu  kurwa weryfikacji im sie zachcialo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wybralem opcje 2 i co teraz bo mam taki komunikat W celu zweryfikowania konta bankowego, należy wypłacić z konta moneybookers kwotę mniejszą jak PLN 45.00. W polu adnotacji wypłaty otrzyma Pan/Pani kod weryfikacyjny. Oto kod, który należy wprowadzić po otrzymaniu płatności. Procedura weryfikacji zostanie zakończona w ciągu 3 dni roboczych po pomyślnym wpisaniu kodu weryfikacyjnego status użytkownika zmieni sie na 'zweryfikowany', co umożliwi Panu/Pani swobodnie pobieranie pieniędzy z konta moneybookers jak również Pana/Pani limit transakcji zostanie zwiększony. tylko nie widze zadnego kodu  kurwa weryfikacji im sie zachcialo  akurat niedawno komus doradzalem to i tobie powiem nie dziala ta 2 opcja ktora wybrales (przyjdzie przelew, ale bez kodu - banki polskie ucinaja te kody) musisz wplacic normalnie przelewem ze swojego konta na konto moneybookers, po 2 dniach pieniadze powinny byc na koncie mb i wtedy automatycznie odblokuje sie mozliowsc wyplaty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wybralem opcje 2 i co teraz bo mam taki komunikat W celu zweryfikowania konta bankowego, należy wypłacić z konta moneybookers kwotę mniejszą jak PLN 45.00. W polu adnotacji wypłaty otrzyma Pan/Pani kod weryfikacyjny. Oto kod, który należy wprowadzić po otrzymaniu płatności. Procedura weryfikacji zostanie zakończona w ciągu 3 dni roboczych po pomyślnym wpisaniu kodu weryfikacyjnego status użytkownika zmieni sie na 'zweryfikowany', co umożliwi Panu/Pani swobodnie pobieranie pieniędzy z konta moneybookers jak również Pana/Pani limit transakcji zostanie zwiększony. tylko nie widze zadnego kodu  kurwa weryfikacji im sie zachcialo  akurat niedawno komus doradzalem to i tobie powiem nie dziala ta 2 opcja ktora wybrales (przyjdzie przelew, ale bez kodu - banki polskie ucinaja te kody) musisz wplacic normalnie przelewem ze swojego konta na konto moneybookers, po 2 dniach pieniadze powinny byc na koncie mb i wtedy automatycznie odblokuje sie mozliowsc wyplaty normalnym przelewem powiadasz a nie moge przez przelewy 24 ?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|