|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skończyłem jakiś czas temu Dextera, Breaking Bad teraz przerwa, Przyjaciele też już za mną.. więc czas na Californication 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a idzcie wy kurwa z tymi polskimi komediami, w latach 90tych pare nam wyszło ale od wielu lat to niezbyt smieszne gowno w ktorym grają celebryci zamiast aktorów Czasami zagra i jakis aktor, bo trudno o Adamczyku rzec, ze to celebryta  Niemniej jednak poziom tych produkcji jest zenujacy. Mitul zapewne ulegl swojej pannie, podobnie jak ja, gdy wybralem sie na "Nie klam kochanie". Myslalem, ze nie wysiedze do konca, co za chlam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oglądałem wczoraj Fightera ,dobry solidny film ,świetna rola Bale'a ..co gość potrafi zagrac to jest masakra. Film o wiele bardziej przypadł mi do gustu ,niż kolejne części Rocky'iego. Dla mnie 7/10. z podobnego gatunku polecam Za wszelka cenę 8/10.
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
Ja miałem gorzej - poszedłem na Maraton Filmowy ;P Testosteron, Trick i wlasnie Karol  aczkolwiek Testosteron wiadomo, całkiem daje radę, nawet oglądany drugi raz, Trick dało się zdzierżyć - ale Karol to już porażka, i to do 4-ej rano :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczoraj na kanale 13th Street ogladalem film 'Dwa oblicza smierci'
calkiem fajny, mozna zobaczyc
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Polecam: Remember Me - mie czytajcie zadnych opisow recenzji, poprsotu wlaczcie i oglądajcie  Black Swan - rola N. Portman zrobila na mnie wielkie wrazenie. Film zagadkowy. Nie spotkalem sie dotad z takim kinem.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
male foto  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
skąd teraz ściąga się napisy? bo Napi chyba zawodzi  już któryś tam film do którego nie znalazł napisów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z googla 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z googla  zajebiście a google nie powiedziało Ci jak zmniejszyć liczbe Twoich postów? ja Ci powiem. Nie pisz takich pustych postów to nie będziesz miał takiej "....." liczby postów ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
problem w tym że to jest prawda od czasu glosnej sprawy z zamknieciem napisy.info nie ma jakiegoś jednego dużego serwisu z bazą danych z napisami (procz napiego)
napisy są teraz porozrzucane po różnych mniejszych serwisach, "napisy [nazwa serialu] sXXeXX" i tak sie znajduje , raz tu, raz tam, raz nawet na pebie ktoś wrzuci na jakis megaupload napisy itd.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziękuje misiu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zdecydowanie polecam film "Repo Men". Obraz z bardzo fajną fabułą i umiejętnie budowanym napięciem. warto obejrzeć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=Bartez_Gambler]Zdecydowanie polecam film "Repo Men". Obraz z bardzo fajną fabułą i umiejętnie budowanym napięciem. warto obejrzeć. [/quote
Żartujesz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
obejrzalem van vildera 3.... film jak film, nie tak smieszny jak sie spodziewalem, nadrabia natomiast golymi laskami ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a swoja droga Turyste juz ktos widzial? ja widziałem. romantyczna wersja Incepcji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiepski ten "Turysta". Nie rozumiem czemu Depp zagrał w tym filmie - to na pewno nie było wyzwanie... Tradycyjnie narzeczona przewidziała fabułę po 20 minutach...
Nie polecam! Ani w kinie ani w domu...
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Obejrzałem The King's Speech.
To film aktorski. Właściwie wszystko nastawione na grę aktorów, a ta jest znakomita. Chociaż tym, który w moim odczuciu bardziej "władał ekranem" był Geoffrey Rush, a nie Colin Firth. Co nie zmienia faktu, że obaj są w tym filmie znakomici.
Kwestie techniczne: montaż, scenografia, kostiumy... perełka. Zwłaszcza za scenografię spodziewam się zasłużonego oskara.
Sama historia może wydawać się nieco monotonna. Nie zabrakło również odrobiny patosu. Zaś to, co mi się najmniej podobało w tym filmie to wybiórcze i niepełne przedstawienie postaci brata głównego bohatera (Davida). Ewidentnie zadziałała tu poprawność polityczna z gatunku "nie sraj we własne gniazdo".
Generalnie naprawdę dobry film, trochę w teatralnym stylu. Na pewno warto obejrzeć.
7/10
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|