|
|
Wujas
|
|
Wujas
Dinamo Krasnodar  Ładnie poszły co 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Spytałbyś jeszcze tydzień temu to bym grubo polecał. Teraz moja pewność spadła i dotarło do mnie, że źle wyceniałem potencjał Białegostoku. Ja ten mecz omijam, więc nie pomogę. Nie potrafię racjonalnie wycenić, ale kusi kolejny raz przeciwko Białemustokowi. oj kusi kusi bo nie mam do nich przekonania i zastanawiam sie jak to mozliwe ze w ostatnim czasie osiagaja takie wyniki??? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Spytałbyś jeszcze tydzień temu to bym grubo polecał. Teraz moja pewność spadła i dotarło do mnie, że źle wyceniałem potencjał Białegostoku. Ja ten mecz omijam, więc nie pomogę. Nie potrafię racjonalnie wycenić, ale kusi kolejny raz przeciwko Białemustokowi. Darwin moze Ty pomozesz? 
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Spytałbyś jeszcze tydzień temu to bym grubo polecał. Teraz moja pewność spadła i dotarło do mnie, że źle wyceniałem potencjał Białegostoku. Ja ten mecz omijam, więc nie pomogę. Nie potrafię racjonalnie wycenić, ale kusi kolejny raz przeciwko Białemustokowi. oj kusi kusi bo nie mam do nich przekonania i zastanawiam sie jak to mozliwe ze w ostatnim czasie osiagaja takie wyniki???  Dla mnie dzisiaj Away win
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dinamo Krasnodar  Ładnie poszły co  Pewunia  Szkoda, że tylko fonbet miał. Ale tak czekałem na ten puchar i w końcu ktoś dał 
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Spytałbyś jeszcze tydzień temu to bym grubo polecał. Teraz moja pewność spadła i dotarło do mnie, że źle wyceniałem potencjał Białegostoku. Ja ten mecz omijam, więc nie pomogę. Nie potrafię racjonalnie wycenić, ale kusi kolejny raz przeciwko Białemustokowi. oj kusi kusi bo nie mam do nich przekonania i zastanawiam sie jak to mozliwe ze w ostatnim czasie osiagaja takie wyniki???  Dla mnie dzisiaj Away win Zagrałem wcześniej dubel Bielsko + Dąbrowa +1,5 seta 5/10
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Dinamo Krasnodar  Ładnie poszły co  Pewunia  Szkoda, że tylko fonbet miał. Ale tak czekałem na ten puchar i w końcu ktoś dał  Przed meczem linia była już 20,5 pkt bodajże . Za bardzo nie chciało mi się wierzyć, że naprawdę oleją ten puchar. Brałem pod uwagę , że to może być jakaś zmyłka dlatego się tak oszczędziłem ze stawką no ale satysfakcja jest  Będziesz załował tej Dąbrowy jak nie postawisz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciąg się na Dąbrowę robi.
Zatem...
Ja za Podlasiem.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dinamo Krasnodar  Ładnie poszły co  Pewunia  Szkoda, że tylko fonbet miał. Ale tak czekałem na ten puchar i w końcu ktoś dał  Przed meczem linia była już 20,5 pkt bodajże . Za bardzo nie chciało mi się wierzyć, że naprawdę oleją ten puchar. Brałem pod uwagę , że to może być jakaś zmyłka dlatego się tak oszczędziłem ze stawką no ale satysfakcja jest  Będziesz załował tej Dąbrowy jak nie postawisz  dabrowa+francja wyglada dobrze???
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Ciąg się na Dąbrowę robi.
Zatem...
Ja za Podlasiem. Jeszcze nie aż taki duży, nie sądzę, żeby do meczu kursy się wyrównały.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pewnie, że nie duży.
W każdym razie na tyle widoczny, żeby to grać.
I niech grają, Ci co chcą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dinamo Krasnodar  Ładnie poszły co  Pewunia  Szkoda, że tylko fonbet miał. Ale tak czekałem na ten puchar i w końcu ktoś dał  Przed meczem linia była już 20,5 pkt bodajże . Za bardzo nie chciało mi się wierzyć, że naprawdę oleją ten puchar. Brałem pod uwagę , że to może być jakaś zmyłka dlatego się tak oszczędziłem ze stawką no ale satysfakcja jest  Będziesz załował tej Dąbrowy jak nie postawisz  Ja jak zobaczyłem tę informację to zapisałem na karteczce i przykleiłem przed kompem, żeby nie zapomnieć  U mnie by poszło w granicach 8/10 przy takiej linii, ale niestety marny limit. Chociaż dobre i to, połowa wczorajszej Latiny odrobiona będzie.
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Pewnie, że nie duży.
W każdym razie na tyle widoczny, żeby to grać.
I niech grają, Ci co chcą. No pewnie, że tak  . Każdy potrafi przecież myśleć i wyciągać wnioski.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zapewne tak.
Każdy potrafi.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Za chwilkę Kazań - Odincowo. Jakies przemyslenia Korver?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Za chwilkę Kazań - Odincowo. Jakies przemyslenia Korver? tutaj nie mam pojęcia, mecz Krasnodara grany pod info był, rywalki mocno osłabione przyjechały.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korver cos z francji widzisz dzis?
|
|