Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 37 z 40 1 2 35 36 37 38 39 40
Ana <3
Ana <3
życiowka djoka to może przegrany finał z rafą rok temu wink

Bonus: Unibet
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Vendetta Ty uzasadniasz czyms swoje zdanie czy piszesz tylko tak zeby palnac cokolwiek?

piszesz o tym ze Djoko oddaje mecze kreczami bo nie ma sily, to piszemy Ci ze ostatnio tak skreczowal 2 lata temu z Roddickiem!!! i do tego sie jakos nie ustosunkujesz a piszesz jakies glupoty o 'eskpertach'.

Przez 2 lata mozna sie ogromnie wzmocnic fizycznie, pojmujesz to czy nie wink

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
ja widzialem zdecydowanie lepsze mecze w wykonaniu Djokovica, zagral solidnie i tyle.
Originally Posted by Vendetta
Na tym zakoncze bo nei widze paertnerów do dyskusji skoro nawet takich rzeczy nie ptoraficie zrozumiec smile

bo sam nie wiesz o czym piszesz.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by ice18
Fro Lech ten wasz prezes Wiary Lecha teraz znany na całą Polskę.. cham i prostak ;]

Akurat stałem 5 metrów obok podczas tego incydentu. Koleś typowy burak, najebany w trzy dupy z pomalowaną jak pajac mordą pojawił się w kotle tuż obok gniazda. Chcieli go wyprosić, ale po dobroci nie chciał, jeszcze się rzucał laugh i z łapami na Litara heh smile Sam też go opluł zresztą. Konsekwencje spotkałyby go surowsze ale frajer wziął bachora na ramiona i zasłaniał się kobitą.

Na stadionie nie ma demokracji i nie dziwię się, że tego kolesia spotkało to co spotkało, chociaż to najlżejszy rodzaj kary. A koszerna gazietka już pieje smile "przywódca poznańskich kiboli sponiewierał i opluł rodzinę z dziećmi". Hehe, rodzinę. To patologia jakaś była.

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
jak Fed nie wygrywa seta z 5-2 to znaczy że był słaby w tym meczu.

veteran
veteran
mam problem

puściłem przelew z Bwin na Moneybookers, i od godziny nie mogę się na niego doczekać.W bet365 taki przelew dochodził po kilkunastu sekundach.Mieliście kiedyś problem z takimi opóźnieniami?Ile Bwin może przetrzymywać te pieniądze?

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Originally Posted by kkslech
Fro Lech ten wasz prezes Wiary Lecha teraz znany na całą Polskę.. cham i prostak ;]

Akurat stałem 5 metrów obok podczas tego incydentu. Koleś typowy burak, najebany w trzy dupy z pomalowaną jak pajac mordą pojawił się w kotle tuż obok gniazda. Chcieli go wyprosić, ale po dobroci nie chciał, jeszcze się rzucał laugh i z łapami na Litara heh smile Sam też go opluł zresztą. Konsekwencje spotkałyby go surowsze ale frajer wziął bachora na ramiona i zasłaniał się kobitą.

Na stadionie nie ma demokracji i nie dziwię się, że tego kolesia spotkało to co spotkało, chociaż to najlżejszy rodzaj kary. A koszerna gazietka już pieje smile "przywódca poznańskich kiboli sponiewierał i opluł rodzinę z dziećmi". Hehe, rodzinę. To patologia jakaś była.

chyba oplul tez kobiete.. ja 3mam zdanie gw, to byl mecz reprezentacji Polski a nie Lecha Poznan. jego sprawa czy ma morde umalowana czy nie, przyszedl mecz obejrzec. akurat w to ze oprol tego Litara to nie wierze raczej by sie nie skonczylo dla niego tylko opluciem ;d pewnie jeden z jego przydupasow odrazu by to zakonczyl. a na forum Lecha kazdy broni tego Litara jakby nie wiadomo co ;d zrobil cos czego nie powinien i poco go bronic?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by spiwoor
mam problem

puściłem przelew z Bwin na Moneybookers, i od godziny nie mogę się na niego doczekać.W bet365 taki przelew dochodził po kilkunastu sekundach.Mieliście kiedyś problem z takimi opóźnieniami?Ile Bwin może przetrzymywać te pieniądze?
Jak wypłacasz to możesz trochę poczekać do 48 godzin.

Chyba, że mówisz o wpłacie to wtedy musisz do bwin napisać, że wpłacałeś przez mb i co się dzieje.

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
ostatni mecz w ktorym sobie przypominam przegrana djoka w wyniku utraty sil witalnych do na rg z melzerem, to chyba jeszcze nie tak dawno?
Wiadomo ze na 3 sety sil mu starcza w koncu to zawodowy sportowiec a szlemy mamy tylko 4.
Dejzi z Toba juz nie gadam smile Ty pewnie muiliopn spotkan djokovica ogladales tak samo murraya i na pewno ogladales wlesnei teosttanie wk trych murray 2:0 wygrywal

veteran
veteran
Originally Posted by adingh
mam problem

Jak wypłacasz to możesz trochę poczekać do 48 godzin.

Chyba, że mówisz o wpłacie to wtedy musisz do bwin napisać, że wpłacałeś przez mb i co się dzieje.

nie, to wypłata.Pozostaje mi czekać

Dzięki za odp

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
chyba oplul tez kobiete.. ja 3mam zdanie gw, to byl mecz reprezentacji Polski a nie Lecha Poznan. jego sprawa czy ma morde umalowana czy nie, przyszedl mecz obejrzec. akurat w to ze oprol tego Litara to nie wierze raczej by sie nie skonczylo dla niego tylko opluciem ;d pewnie jeden z jego przydupasow odrazu by to zakonczyl. a na forum Lecha kazdy broni tego Litara jakby nie wiadomo co ;d zrobil cos czego nie powinien i poco go bronic?

Kobiety nikt nie opluł. To po pierwsze. Po drugie - był to mecz kadry, ale na stadionie Lecha. A koleś przyszedł do kotła, gdzie obowiązują zasady, które panują podczas meczów Kolejorza. Na własną odpowiedzialność. I nie, nie jest to jego sprawa, że ma umalowaną mordę będąc w kotle. Jestem przekonany, że na innej trybunie krzywda by mu się nie stała.

Ale faktem jest, że facet też opluł Litara, bo potem wycierał twarz, czego na filmie już nie widać.

addict
addict
prawda jest taka, że Fedex zagrał pasywnie z Nolem a nie to że Serb zagrał życiówkę
druga sprawa - twierdziłem, że i tak z tego półfinału ktoś bierze turniej a Paniczek mnie w tym dzisiaj tylko utwierdził

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Brands boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie, to wypłata.Pozostaje mi czekać

Dzięki za odp
To niestety bwin nie ma najszybszych wypłat przez mb. Mi najszybciej wypłacają: gb, betsafe, pinnacle czy b365 właśnie smile

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
kks jeszcze napisz ze pierwszy to litar zostal opluty ;d
ja w te bajki nie uwierze ;] jakis tam leszcz opluwa waszego szefa a jego przydupasy sie patrza i proboja rozmawiac ;d przestan laugh skonczylo by sie to raczej nokautem

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
kks jeszcze napisz ze pierwszy to litar zostal opluty ;d
ja w te bajki nie uwierze ;] jakis tam leszcz opluwa waszego szefa a jego przydupasy sie patrza i proboja rozmawiac ;d przestan laugh skonczylo by sie to raczej nokautem

Nie pierwszy, tylko w odpowiedzi. I nie zniszczyli go bo wziął dzieciaka na barana, tłumaczyli mu, żeby się nim nie zasłaniał, ale wolał się w ten sposób ratować z opresji. Poza tym widać było moment zawahania u Litara. Chyba sobie przypomniał, że nie jest anonimową osobą, żeby publicznie pewne rzeczy robić.

No ale ty wiesz lepiej, pewnie widziałeś lepiej tą sytuację ode mnie smile

no risk no fun
no risk no fun
Boozy jest na youtube to ?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline

W
Hard-hitter
Hard-hitter
W Offline
Nie wiem, czy Djoko jest w formie życiowej, wiem, że jest w świetnej, że Panicz będzie w poważnych tarapatach smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O widzę że włodar jest więc moze pomożesz.

Podpowiesz coś o stylu 2 graczy z Finału juniorskiego AO ?

czy nie doszedłeś do nich jeszcze ? smile

chodzi mi bardziej o Veselego

Strona 37 z 40 1 2 35 36 37 38 39 40

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, wHiTe_StAr, ElNinho[mmdea], poozon, alfa, bukma), 2,888 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,320
Posty5,842,751
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026