|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
życiowka djoka to może przegrany finał z rafą rok temu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Vendetta Ty uzasadniasz czyms swoje zdanie czy piszesz tylko tak zeby palnac cokolwiek? piszesz o tym ze Djoko oddaje mecze kreczami bo nie ma sily, to piszemy Ci ze ostatnio tak skreczowal 2 lata temu z Roddickiem!!! i do tego sie jakos nie ustosunkujesz a piszesz jakies glupoty o 'eskpertach'. Przez 2 lata mozna sie ogromnie wzmocnic fizycznie, pojmujesz to czy nie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja widzialem zdecydowanie lepsze mecze w wykonaniu Djokovica, zagral solidnie i tyle. Na tym zakoncze bo nei widze paertnerów do dyskusji skoro nawet takich rzeczy nie ptoraficie zrozumiec  bo sam nie wiesz o czym piszesz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fro Lech ten wasz prezes Wiary Lecha teraz znany na całą Polskę.. cham i prostak ;] Akurat stałem 5 metrów obok podczas tego incydentu. Koleś typowy burak, najebany w trzy dupy z pomalowaną jak pajac mordą pojawił się w kotle tuż obok gniazda. Chcieli go wyprosić, ale po dobroci nie chciał, jeszcze się rzucał  i z łapami na Litara heh  Sam też go opluł zresztą. Konsekwencje spotkałyby go surowsze ale frajer wziął bachora na ramiona i zasłaniał się kobitą. Na stadionie nie ma demokracji i nie dziwię się, że tego kolesia spotkało to co spotkało, chociaż to najlżejszy rodzaj kary. A koszerna gazietka już pieje  "przywódca poznańskich kiboli sponiewierał i opluł rodzinę z dziećmi". Hehe, rodzinę. To patologia jakaś była.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak Fed nie wygrywa seta z 5-2 to znaczy że był słaby w tym meczu.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mam problem
puściłem przelew z Bwin na Moneybookers, i od godziny nie mogę się na niego doczekać.W bet365 taki przelew dochodził po kilkunastu sekundach.Mieliście kiedyś problem z takimi opóźnieniami?Ile Bwin może przetrzymywać te pieniądze?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fro Lech ten wasz prezes Wiary Lecha teraz znany na całą Polskę.. cham i prostak ;] Akurat stałem 5 metrów obok podczas tego incydentu. Koleś typowy burak, najebany w trzy dupy z pomalowaną jak pajac mordą pojawił się w kotle tuż obok gniazda. Chcieli go wyprosić, ale po dobroci nie chciał, jeszcze się rzucał  i z łapami na Litara heh  Sam też go opluł zresztą. Konsekwencje spotkałyby go surowsze ale frajer wziął bachora na ramiona i zasłaniał się kobitą. Na stadionie nie ma demokracji i nie dziwię się, że tego kolesia spotkało to co spotkało, chociaż to najlżejszy rodzaj kary. A koszerna gazietka już pieje  "przywódca poznańskich kiboli sponiewierał i opluł rodzinę z dziećmi". Hehe, rodzinę. To patologia jakaś była. chyba oplul tez kobiete.. ja 3mam zdanie gw, to byl mecz reprezentacji Polski a nie Lecha Poznan. jego sprawa czy ma morde umalowana czy nie, przyszedl mecz obejrzec. akurat w to ze oprol tego Litara to nie wierze raczej by sie nie skonczylo dla niego tylko opluciem ;d pewnie jeden z jego przydupasow odrazu by to zakonczyl. a na forum Lecha kazdy broni tego Litara jakby nie wiadomo co ;d zrobil cos czego nie powinien i poco go bronic?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam problem
puściłem przelew z Bwin na Moneybookers, i od godziny nie mogę się na niego doczekać.W bet365 taki przelew dochodził po kilkunastu sekundach.Mieliście kiedyś problem z takimi opóźnieniami?Ile Bwin może przetrzymywać te pieniądze? Jak wypłacasz to możesz trochę poczekać do 48 godzin. Chyba, że mówisz o wpłacie to wtedy musisz do bwin napisać, że wpłacałeś przez mb i co się dzieje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ostatni mecz w ktorym sobie przypominam przegrana djoka w wyniku utraty sil witalnych do na rg z melzerem, to chyba jeszcze nie tak dawno? Wiadomo ze na 3 sety sil mu starcza w koncu to zawodowy sportowiec a szlemy mamy tylko 4. Dejzi z Toba juz nie gadam  Ty pewnie muiliopn spotkan djokovica ogladales tak samo murraya i na pewno ogladales wlesnei teosttanie wk trych murray 2:0 wygrywal
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mam problem
puściłem przelew z Bwin na Moneybookers, i od godziny nie mogę się na niego doczekać.W bet365 taki przelew dochodził po kilkunastu sekundach.Mieliście kiedyś problem z takimi opóźnieniami?Ile Bwin może przetrzymywać te pieniądze? Jak wypłacasz to możesz trochę poczekać do 48 godzin. Chyba, że mówisz o wpłacie to wtedy musisz do bwin napisać, że wpłacałeś przez mb i co się dzieje. nie, to wypłata.Pozostaje mi czekać Dzięki za odp
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba oplul tez kobiete.. ja 3mam zdanie gw, to byl mecz reprezentacji Polski a nie Lecha Poznan. jego sprawa czy ma morde umalowana czy nie, przyszedl mecz obejrzec. akurat w to ze oprol tego Litara to nie wierze raczej by sie nie skonczylo dla niego tylko opluciem ;d pewnie jeden z jego przydupasow odrazu by to zakonczyl. a na forum Lecha kazdy broni tego Litara jakby nie wiadomo co ;d zrobil cos czego nie powinien i poco go bronic? Kobiety nikt nie opluł. To po pierwsze. Po drugie - był to mecz kadry, ale na stadionie Lecha. A koleś przyszedł do kotła, gdzie obowiązują zasady, które panują podczas meczów Kolejorza. Na własną odpowiedzialność. I nie, nie jest to jego sprawa, że ma umalowaną mordę będąc w kotle. Jestem przekonany, że na innej trybunie krzywda by mu się nie stała. Ale faktem jest, że facet też opluł Litara, bo potem wycierał twarz, czego na filmie już nie widać.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
prawda jest taka, że Fedex zagrał pasywnie z Nolem a nie to że Serb zagrał życiówkę druga sprawa - twierdziłem, że i tak z tego półfinału ktoś bierze turniej a Paniczek mnie w tym dzisiaj tylko utwierdził
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brands 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie, to wypłata.Pozostaje mi czekać
Dzięki za odp To niestety bwin nie ma najszybszych wypłat przez mb. Mi najszybciej wypłacają: gb, betsafe, pinnacle czy b365 właśnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kks jeszcze napisz ze pierwszy to litar zostal opluty ;d ja w te bajki nie uwierze ;] jakis tam leszcz opluwa waszego szefa a jego przydupasy sie patrza i proboja rozmawiac ;d przestan  skonczylo by sie to raczej nokautem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kks jeszcze napisz ze pierwszy to litar zostal opluty ;d ja w te bajki nie uwierze ;] jakis tam leszcz opluwa waszego szefa a jego przydupasy sie patrza i proboja rozmawiac ;d przestan  skonczylo by sie to raczej nokautem Nie pierwszy, tylko w odpowiedzi. I nie zniszczyli go bo wziął dzieciaka na barana, tłumaczyli mu, żeby się nim nie zasłaniał, ale wolał się w ten sposób ratować z opresji. Poza tym widać było moment zawahania u Litara. Chyba sobie przypomniał, że nie jest anonimową osobą, żeby publicznie pewne rzeczy robić. No ale ty wiesz lepiej, pewnie widziałeś lepiej tą sytuację ode mnie 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Boozy jest na youtube to ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
Nie wiem, czy Djoko jest w formie życiowej, wiem, że jest w świetnej, że Panicz będzie w poważnych tarapatach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O widzę że włodar jest więc moze pomożesz. Podpowiesz coś o stylu 2 graczy z Finału juniorskiego AO ? czy nie doszedłeś do nich jeszcze ?  chodzi mi bardziej o Veselego
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|