ojej ojoj jaki majestat nie mam nic wspólnego ani z tym ćpunem ani z wl ale troche obiektywizmu a ze ty wierzysz we wszystko co przeczytasz to juz twoj problem.
wy nei zrozumiecie nigdy tego, ze przez was ten sport umiera ..nie wymagajciehonoru od pilkarzy, PZPN skoro sami go nie macie
co za typek wy i wy... wy i wy... chyba daleko się posuwasz ze swoim wrzucaniem do jednego worka nie?
to że ty wolisz klimat małyszowy gdzie najebane pikniki tarzają się po śniegu i robia obore to ok inni jednak tego nie tolerują.
Litar: Proszę obejrzeć CAŁY zapis z monitoringu i potem proszę o komentarz ludzi, którzy "kamieniowali" mnie za "oplucie kobiety" i "wyrzucenie rodziny z trybuny". Proszę obejrzeć dokładnie. Dziwnym trafem wyborcza wrzuca to przed jutrzejszą konferencją prasową, na której mieliśmy wyjaśnić pewne kwestie. Dlaczego od razu nie pokazano całego zapisu? Dlaczego różnym ludziom, od których chciano uzyskać komentarz pokazywano "cały materiał", który miał 7 czy 8 minut?
a ja nie mówie że ma ich nie być... umiesz czytać? chyba pisze o "najebanych" piknikach którzy robia wszedzie obore. Jakby się do Ciebie taki później nawalony cholera wie czym przyjebał to byś pewno szukał pomocy u tych złych i wrednych kiboli.
bo prazwdziwi kibice z kotla raczej jej nie pomagaja, bo przeciez za nich musi tylko plaici za wyrwane krzeselka
a tym wpisem elegancko pokazujesz że stadiony to tylko znasz z internetu... skoro mowa tutaj o lechu to może podaj przyklad kiedy tam ktos kiedys krzeselko wyrwal no ale ty przeciez czytasz gw to juz masz pelny obraz kibicow w polsce.
no i objrzalem calosc... w sumie musze przeprosic wire lecha ...jednak ich szef to ludzki pan ...dziecku nie naplul w twarz, ograniczyl sie do faceta i kobiety tylko
przepraszam bardzo, chlopaki z filmu maja fajne kurtki i fajne czapeczki, nisko sie klaniam, sikam po nogach i prosze o wybaczenie
Skończcie pierdolić zrobił co zrobił ciekaw jestem jak by w tej waszej Warszaffce takie coś się stało jakbyście podchodzili do tej sprawy . Każdy popełnia w życiu jakieś błędy wielka nagonka bo zrobił to ktoś ważniejszy. Podejrzewam , że takich przypadków jest masa tylko nie ukazują światła dziennego .