Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Pozostaje nam tylko trzymać kciuki za Roberta i życzyć mu szybkiego powrotu do zdrowia. Jeśli ten cały sezon opuści to będzie to wielka strata dla niego, dla teamu oraz dla wszystkich jego kibiców. Oglądanie F1 bez niego to już nie będzie to samo...

Ale najważniejsze jest zdrowie i życzę mu jak najszybszej rehabilitacji i odzyskania pełnej sprawności ciała. Nadal wierzę, że Kubica będzie jeszcze mistrzem w swojej karierze. f1 puchar

Bonus: Unibet
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Chuj z tym sezonem. Jestem przekonany, że Robert wróci i wygra jeszcze niejeden wyścig. Taki typ człowieka jak sobie postanowi to dopnie.

Jego zdrowie, zycie itd. Robi z nim co chce i nikomu nic do tego.

U
uho Offline
enthusiast
enthusiast
U Offline

Włoch, który jechał za Robertem. Pod koniec filmiku widać auto Roberta, prawdopodobnie Robert był jeszcze w środku...

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Szacunek dla tych Włochów.

U
uho Offline
enthusiast
enthusiast
U Offline
Ponoć jedyna, albo jedna z niewielu ekip, która się zatrzymała... Może dlatego, że jechali bezpośrednio za nimi...

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Na pewno był w środku bo startował zaraz po nim, a wyciągnięto go po godzinie.

U
uho Offline
enthusiast
enthusiast
U Offline
12:20
- Każdy z nas martwił się o Roberta, nie wiedzieliśmy co z tego wyniknie. 12 godzin po operacji już przeszedł przez pierwszą fazę krytyczną. Lekarze ustabilizowali stan Roberta. Rozmawiałem z nim - jest przytomny, zdaje sobie ze swojego stanu, poznaje osoby z którymi rozmawia. Cierpi - powiedział Morelli na konferencji prasowej.

Tyle dobrego w tym złym, że jest świadomy i czuje ból, więc czucie w uszkodzonych częściach ciała jest...

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
W tym wszystkim najbardziej wkurza mnie fakt, ze teraz sie zacznie wysyp ekspertow w mediach i te ciagle pytania w stylu: po co startował? dlaczego startował? dlaczego jezdzil tak szybko? powinni mu zabronic startowac itp

puke

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
no to zupelnie jak u nas na forum ;]. Prosta odpowiedz - jak sie cos kocha to sie to robi smile

U
uho Offline
enthusiast
enthusiast
U Offline
dokładnie... Lubisz jeździć autem - wsiadasz i jedziesz... Lubisz pić piwo - idziesz do knajpy i pijesz. Tyle dobrze, że rozpiepszył się w trakcie rajdu, a nie podczas "prywatnej" jazdy. Bo to dopiero by było gadki...

L
antimadrista
antimadrista
L Offline

K
Kania gostyń
Kania gostyń
K Offline

Dobrze napisane.
Śmieszą mnie też takie opinie jak np. dlaczego Renault pozwoliło mu na starty w rajdach.
Kubica jestem pewien wróci nie tylko do F1, ale także będzie startował w rajdach.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Jako profesjonalny sportowiec nie powinien sobie pozwalac na takie hobby, nie wiem jak mogli mu pozwolic podpisac kontrakt z taka klauzura ze moze sobie brac udzial w tak niebezpiecznych zabawach.

Szkoda chlopaka, ale niestety to troche jak kuszenie losu i w tym przypadku zle sie skonczylo.

U
uho Offline
enthusiast
enthusiast
U Offline

jest i kolejna włoska ekipa, która ruszyła po Robercie, zatrzymała się i pozostała na miejscu przez ponad godzinę pomagając w akcji ratunkowej... Dla takich ludzi szacunek...

PS. To przerażenie w głosie kierowcy, kiedy zobaczył, że to auto Roberta...

Ana <3
Ana <3
Originally Posted by lelu
no to zupelnie jak u nas na forum ;]. Prosta odpowiedz - jak sie cos kocha to sie to robi smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Experto
Jako profesjonalny sportowiec nie powinien sobie pozwalac na takie hobby, nie wiem jak mogli mu pozwolic podpisac kontrakt z taka klauzura ze moze sobie brac udzial w tak niebezpiecznych zabawach.

Szkoda chlopaka, ale niestety to troche jak kuszenie losu i w tym przypadku zle sie skonczylo.

"Rallying is what he loves to do," Renault team boss Eric Boullier told Italian news agency Ansa.

"We knew the risks and so did he. We didn't want a robot or a corporate man for a driver. It was agreed together."

Osobiście muszę przyznać, że zawsze się niepokoiłem gdy słyszałem, że ma jechać w jakimś rajdzie - szczególnie, że Raikkonen też wcześniej wylatywał gdzie się dało...

Według mnie największy lament sieją egoiści, którzy nie będą mogli teraz oglądać Polaka w F1. Sam Kubica niejednokrotnie mówił, że F1 to dla niego tylko praca. Chyba w okresie gdy BMW się wycofywało jakiś dziennikarz zadał mu z przerażeniem pytanie "co to będzie jak BMW się wycofa z f1", na co Kubica ze stoickim spokojem, pobłażliwym uśmiechem i wzruszeniem ramionami: "jak się wycofa to nie będę jeździł w f1". Proste.

Profesor
Profesor
Czyli tak jak pisze experto "kuszenie losu" i niestety stało się ...

więcej pokory panie Kubica

M
Krecik
Krecik
M Offline
pokory ? antonim tego słowa to pycha, a to słowo jakoś nie pasuje do sytuacji i zachowań Roberta Kubicy.

Profesor
Profesor
No fakt pycha to lepsze słowo choć może tez nie do końca chodzi mi o to że nie można tak podchodzić do sprawy, co bedzie to bedzie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kompletnie nie rozumiem o co ci chodzi.

Strona 6 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, burbon, latajaca_holenderka, rafal08, JelineK, Sensei), 2,908 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,805
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025