|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
hehe wyszedlem przy 8-7 dla Olsztyna w 3 secie, a tutaj prosze, Wielun easy 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Do teraz nie mogę się pozbierać , musiałem wyjść przy stanie 2-0 i 23-21. Oczywiście to wjebali. ja pierdolee. Zakłady jednak mogę pokrzyżować ładnie plany. eh... a co za wygrana jakies malediwy byly w planach? 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
walkower w meczu Kielce - Jastrzebie, no i bardzo sie stawka wyrownala w strefie 7-10
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie są już gdzieś kursy na europejskie puchary?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do teraz nie mogę się pozbierać , musiałem wyjść przy stanie 2-0 i 23-21. Oczywiście to wjebali. ja pierdolee. Zakłady jednak mogę pokrzyżować ładnie plany. eh... a co za wygrana jakies malediwy byly w planach?  dupe zamknij.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
walkower w meczu Kielce - Jastrzebie, no i bardzo sie stawka wyrownala w strefie 7-10 chyba w 7-9 ;p
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie są już gdzieś kursy na europejskie puchary? Nie ma. Tylko betway, ale tam tylko można sobie popatrzeć i się pośmiać.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Do teraz nie mogę się pozbierać , musiałem wyjść przy stanie 2-0 i 23-21. Oczywiście to wjebali. ja pierdolee. Zakłady jednak mogę pokrzyżować ładnie plany. eh... a co za wygrana jakies malediwy byly w planach?  dupe zamknij.
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
walkower w meczu Kielce - Jastrzebie, no i bardzo sie stawka wyrownala w strefie 7-10 w sumie racja  ale na uwage zasluguje fakt, ze na razie wszystkie mecze w tej strefie koncza sie tie breakami, wylaczajac tego walkowera jak dla mnie niesluszna decyzja, bo to blad sedziow i nie mozna karac pd razu walkowerem za taki maly blad, sedziowie nie wylapali to niech oni rowniez odpowiedza ...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Do teraz nie mogę się pozbierać , musiałem wyjść przy stanie 2-0 i 23-21. Oczywiście to wjebali. ja pierdolee. Zakłady jednak mogę pokrzyżować ładnie plany. eh... a co za wygrana jakies malediwy byly w planach?  dupe zamknij. naucz sie kultury wiesniaku..
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
andyr nie masz dobrego poczatku w "siatkarskiej czesci" tego forum 
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
 fajnie tu 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
andyr nie masz dobrego poczatku w "siatkarskiej czesci" tego forum  nie obchodzi mnie opinia innych a juz napewno nie twoja....bez odbioru. ps.a jak chcesz zwrocic komus uwage to temu dupkowi co do mnie napisal zamknij dupe...wiec sie zastanow bo widze ze masz problem z tym kto tu zaczal pyskowke
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Dzisiejszym meczem AZS "zapewnił" sobie spadek klasę niżej ale o czym tu mówić jak przy stanie 2-0 w setach i 18-14 w trzecim przegrywa się mecz  spadek? czy ja o czyms nie wiem? Olsztyn to tutaj jeszcze moze wszystkich pogodzic, ograc w play oucie 7 miejsce i zajac tym samym spokojne 8 miejsce w lidze  beda ladne roszady jak na moje oko, bo nikt nie bedzie chcial trafic na Wegiel, Olsztyn bedzie chcial pewnie trafic na Wielun, ale Olsztyn ma tutaj malo do gadania, Kielce pewnie chca Olsztyn, a boja sie Wielunia i Wegla, a Wielun, najlepsze dla nich bylyby Kielce i Olsztyn, maja sposob na Kielce, a kompleks Olsztyna wlasnie dzis przelamali
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
andyr nie masz dobrego poczatku w "siatkarskiej czesci" tego forum  nie obchodzi mnie opinia innych a juz napewno nie twoja....bez odbioru. ps.a jak chcesz zwrocic komus uwage to temu dupkowi co do mnie napisal zamknij dupe...wiec sie zastanow bo widze ze masz problem z tym kto tu zaczal pyskowke nie mowie o tej pyskowce, tylko o wypisywaniu pierdol na temat druzyn przez Ciebie po przegranych meczach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiejszym meczem AZS "zapewnił" sobie spadek klasę niżej ale o czym tu mówić jak przy stanie 2-0 w setach i 18-14 w trzecim przegrywa się mecz  spadek? czy ja o czyms nie wiem? Olsztyn to tutaj jeszcze moze wszystkich pogodzic, ograc w play oucie 7 miejsce i zajac tym samym spokojne 8 miejsce w lidze  beda ladne roszady jak na moje oko, bo nikt nie bedzie chcial trafic na Wegiel, Olsztyn bedzie chcial pewnie trafic na Wielun, ale Olsztyn ma tutaj malo do gadania, Kielce pewnie chca Olsztyn, a boja sie Wielunia i Wegla, a Wielun, najlepsze dla nich bylyby Kielce i Olsztyn, maja sposob na Kielce, a kompleks Olsztyna wlasnie dzis przelamali Myślisz, że kombinacje, ustawianie już w toku? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze kasa ujebana to idzie agresja na przypadkowego usera 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Wojtas a jak tam Twoje kontakty w Wieluniu? W tym sezonie jeszcze dobrego fixa nie było, koniec sezonu to idealny moment ku temu 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
andyr nie masz dobrego poczatku w "siatkarskiej czesci" tego forum  nie obchodzi mnie opinia innych a juz napewno nie twoja....bez odbioru. ps.a jak chcesz zwrocic komus uwage to temu dupkowi co do mnie napisal zamknij dupe...wiec sie zastanow bo widze ze masz problem z tym kto tu zaczal pyskowke nie mowie o tej pyskowce, tylko o wypisywaniu pierdol na temat druzyn przez Ciebie po przegranych meczach  wojtas ale akurat dzisiaj nic niepisalem...no ale tak zapomnialem przeciez to ty jestes mega nieomylnym ekspertem... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze kasa ujebana to idzie agresja na przypadkowego usera  Na kimś wyżyć się trzeba. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|