|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ma tu takiego tematu więc zakładam i to nie jest problem typu jak przeprosić dziewczyne czy chce mi się kupę . Bardzo podoba mi sie na szyi pionowy napis coś w stylu Boruca . Ogólnie Polska dzicz i średniowiecze tatuaż = kryminał . Ktoś posiada w danym miejscu coś takiego ? Proszę o opinie. Panów z działu polityka proszę o nie wypowiadanie się. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3689126&Searchpage=1&Main=37864&Words=Tatua%BFe&Search=true#Post3689126
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj to przepraszam nie zauważyłem ale proszę o jakieś opinie a nie wklejanie linków 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja mam na szyi ale mam w takim miejscu zeby gdy zaloze koszule z kolnierzykiem to go nie widac, a gdy zwykla koszulke to widac normalnie, na szyi fajnie wyglada ale w polsce beda sie patrzyli jak na zboja i bandziorka w Niemczech pol ludzi ma tatuaze i nikt na takie cos nie zwraca uwagi.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Radzę przemyśleć dwa razy. Tez miałem pomysł na tatuaż jak byłem młodszy nie mniej jednak rodzice nie byli przychyli a po drugie te skojarzenia z kryminałem. Teraz ludzie już nie patrzą na ludzi z tatuażem jak na człowieka po przejściach tylko jak na wieśniaka
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Polska niestety zacofany kraj jeśli chodzi o tego typu wynalazki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
później będziesz miał 50 lat i będziesz latał z tatuażem na szyi, i będziesz żałował że go zrobiłeś dla mnie to głupota, ale każdy robi co chce  cchesz to rób, a nie patrz co inni mówią, tylko się zastanów, bo Ci to na długo zostanie  pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Radzę przemyśleć dwa razy. Tez miałem pomysł na tatuaż jak byłem młodszy nie mniej jednak rodzice nie byli przychyli a po drugie te skojarzenia z kryminałem. Teraz ludzie już nie patrzą na ludzi z tatuażem jak na człowieka po przejściach tylko jak na wieśniaka no bo jak się ma jakieś tribale czy inne ch.uje muje to tak jest. Są "tatuaże" i Tatuaże.
|
|
|
Link skopiowany do schowka