|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
powtórzę jeszcze raz, nie wierzę, że Mello tak grał w poprzednich rundach, no bez jaj, Montanes to z palcem w dupie by go ograł, nie ważne czy w formie czy nie powtarzam jeszcze raz - nikomu sie nie chcialo, a Alberto jest porownywalnym grajkiem (w obecnej formie)  jak Montanes jest porównywalnym grajkiem... aaa idę spać, i tak dzień na spory plus, a Mello gra jak przeciętny challengerowiec, więc nic dziwnego że Dolgo się po nim przejechał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chociaz ja sie nie bede wypowiadal jednak na temat avatarow bo tezx mam sprzedajnego skurw.ysyna  choc ze tak powiem - u Nikosia jest to juz nawet sympatyczne i z usmiechem to przyjmuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
idz Artek idz.. swoja droga - wczoraj Finanz, dzis Artek - chlopaki z kosza probuja zdobyc nasz teren 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
I uwazasz ze to jest czlowiek na top 30 na swiecie ? zobaczymy Top 30 to znowu nie taka elita. Kubocina nawet nie był tak daleko pierwszej 30-tki  Skoro Troicki dał radę wskoczyć do Top 20, to tym bardziej ukraińska panienka jest w stanie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cześć.
Nie wiecie jak gra Dolgopolov? Mam, że wygra, a nie mam internetu i nie mam jak sprawdzić. A zagrałem grubo!
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
wygral juz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cześć.
Nie wiecie jak gra Dolgopolov? Mam, że wygra, a nie mam internetu i nie mam jak sprawdzić. A zagrałem grubo! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cześć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cześć.
Nie wiecie jak gra Dolgopolov? Mam, że wygra, a nie mam internetu i nie mam jak sprawdzić. A zagrałem grubo! czesc... Dolgo wygral! swietnie ze zagrales grubo, forum gratuluje ... jezeli nie tylko na niego zagrales grubo informujemy ze Polska takze pokonala Norwegow 1-0!
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
I uwazasz ze to jest czlowiek na top 30 na swiecie ? zobaczymy Top 30 to znowu nie taka elita. Kubocina nawet nie był tak daleko pierwszej 30-tki  Skoro Troicki dał radę wskoczyć do Top 20, to tym bardziej ukraińska panienka jest w stanie. Ja sie z toba zgadzam ale powiedz mi co on potrafi ? zwykly przecietny czelendzerowy grajek ktory zlapal forme. Poziom tenisa na swiecie coraz bardziej pikuje w dol. Sampras by wrocil i gralby w okolicy top 50 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziwisz sie kroopa ? Dziewczyny nie ma bo jak z takim ryjem ? buki non stop go napierdalaja. Sasiad krzyczy ze pojdzie na psy za to ze zabil mu chomika. Ty mialbys dobry humor wobec takiego stanu rzeczy ? nie wiem czemu Mod nie reaguje na takie obraźliwe teksty. Amir kulturę wynosi się z domu, przykro mi że Matka i Ojciec cię jej nie nauczyli. Frustracie do Mello z pretensjami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
59 minut 25 sekund - zdążył 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cześć.
Nie wiecie jak gra Dolgopolov? Mam, że wygra, a nie mam internetu i nie mam jak sprawdzić. A zagrałem grubo! czesc... Dolgo wygral! swietnie ze zagrales grubo, forum gratuluje ... jezeli nie tylko na niego zagrales grubo informujemy ze Polska takze pokonala Norwegow 1-0! Polski nie grałem, zagrałem za to DW 1-0 i czekam na wynik. Skontrowałbym ale już zdjęli z oferty, pewnie po tym jak zagrałem grubo, wiedzą, że może być 1-0 i zdjęli, bo jak by nie zdjęli to przecież by nie wiedzieli. Ale co do DW 1-0 Polska-Norwegia nie jestem przekonany.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Nie jestem sfrustrowany.Wrecz przeciwnie mialem dobry tydzien 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Vinci ma h2h 2-0 z Errani, dziś wyygrała z Anka ale to raczej nie jest wykładnik formy, hmm kurs ciekawy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Amir - jak lud mowi ze poziom tenisa leci w dol i z Wozniacki jest dupa a nie numer 1 to sie nie zgadzasz a tu tlumaczysz zupelnie nie w swoim stylu... prawda jest taka ze Dolgo prezentuje sie ciekawie... wniosl cos nowego do tenisa... teraz zobaczymy czy sie utrzyma w czolowce na dluzszy czas, czy tez wroci w dol (kiedys, z 5-6 lat temu u kobiet pojawila wydawalo sie nowa gwiazda... blysnela przez 2 miesiace i wrocila na swoj czelendzerowy poziom... podpowiedz - europejka... kto zgadnie o kogo mi chodzi?  )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z enbiej SAS tak przypatruję się.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cześć.
Nie wiecie jak gra Dolgopolov? Mam, że wygra, a nie mam internetu i nie mam jak sprawdzić. A zagrałem grubo! czesc... Dolgo wygral! swietnie ze zagrales grubo, forum gratuluje ... jezeli nie tylko na niego zagrales grubo informujemy ze Polska takze pokonala Norwegow 1-0! Polski nie grałem, zagrałem za to DW 1-0 i czekam na wynik. Skontrowałbym ale już zdjęli z oferty, pewnie po tym jak zagrałem grubo, wiedzą, że może być 1-0 i zdjęli, bo jak by nie zdjęli to przecież by nie wiedzieli. Ale co do DW 1-0 Polska-Norwegia nie jestem przekonany. przypominam ze nie masz internetu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Amir - jak lud mowi ze poziom tenisa leci w dol i z Wozniacki jest dupa a nie numer 1 to sie nie zgadzasz a tu tlumaczysz zupelnie nie w swoim stylu... prawda jest taka ze Dolgo prezentuje sie ciekawie... wniosl cos nowego do tenisa... teraz zobaczymy czy sie utrzyma w czolowce na dluzszy czas, czy tez wroci w dol (kiedys, z 5-6 lat temu u kobiet pojawila wydawalo sie nowa gwiazda... blysnela przez 2 miesiace i wrocila na swoj czelendzerowy poziom... podpowiedz - europejka... kto zgadnie o kogo mi chodzi?  ) Marta! Z domu Grzybowska!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cześć.
Nie wiecie jak gra Dolgopolov? Mam, że wygra, a nie mam internetu i nie mam jak sprawdzić. A zagrałem grubo! czesc... Dolgo wygral! swietnie ze zagrales g rubo, forum gratuluje ... jezeli nie tylko na niego zagrales grubo informujemy ze Polska takze pokonala Norwegow 1-0! Polski nie grałem, zagrałem za to DW 1-0 i czekam na wynik. Skontrowałbym ale już zdjęli z oferty, pewnie po tym jak zagrałem grubo, wiedzą, że może być 1-0 i zdjęli, bo jak by nie zdjęli to przecież by nie wiedzieli. Ale co do DW 1-0 Polska-Norwegia nie jestem przekonany. przypominam ze nie masz internetu  Przeczytałem całe forum! 2 razy! I jakoś nigdzie nie ma zakazu pisania bez internetu!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|