|
|
old hand
|
|
old hand
Witam, mam parę pytanie do telewizji N...
Czy konieczny jest montaż fachowca? Czy jak kupie wszystko to mogę sobie sam powiesić na balkonie i czy musi koniecznie przyjść gość z N i zamontować i ustawić... Bo nie wiem czy jest sens płacić im tyle pieniędzy jak to jest "może" proste?
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
Witam, wszystko możesz zrobić sam. Jak brat kupił N-kę w zeszłym roku to uporaliśmy się z tym sami 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Radziłbym się tylko pomęczyć by idealnie ustawić antenę, a nie tylko się zadowolić że jest sygnał. Bo jak przyjdzie śnieg, deszcz, burza, itd. to tym lepiej ustawiona antena, tym dłużej będzie wszystko działać zanim zacznie tracić sygnał.
|
|
|
|
|
|
|
A jeśli chodzi o samą N-kę to polecam, jest to super dekoder, bardzo szybko działa, nawet jak coś nagrasz to możesz zmieniać ścieżkę językową podczas odtwarzania. Ciekawe natomiast kto w przyszłym tygodniu wygra prawa do pokazywania Ekstraklasy... chyba że liga zrobi swój własny kanał.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Takie pytanie - ten bialy dekoder bez hdd, w jakim formacie nagrywa pliki ? Chodzi o to, ze mozna podlaczyc dysk zewnetrzny i nagrywac na niego, tylko w jakim formacie zostanie zapisany obraz/dzwiek ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Takie pytanie - ten bialy dekoder bez hdd, w jakim formacie nagrywa pliki ? Chodzi o to, ze mozna podlaczyc dysk zewnetrzny i nagrywac na niego, tylko w jakim formacie zostanie zapisany obraz/dzwiek ? Od kiedy biały dekoder ma możłiwość nagrywania ? Bo pierwszę słysze . Do nagrywania masz tylko Czarne dekodery z cyfrową nagrywarką .Białe tylko do odbioru sygnałów HD bez możliwości nagrywania .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na nce przy najtanszym abo daja bialy i wyczytalem (n.pl) ze ma mozliwosc nagrywania na zew. dysk 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na nce przy najtanszym abo daja bialy i wyczytalem (n.pl) ze ma mozliwosc nagrywania na zew. dysk  Mam Nkę od kilku lat , 3 miesiące temmu wymieniałem dekoder biały na nowy i nie ma takiej opcji o jakiej mówisz w białych dekoderach . CHyba ze wypuścili nową rewizję .ALe przeglądając ofertę nki nie znalazłem nic na temat nagrywania programów na białym dekoderze .
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Czy jest mozliwosc na polskich platformach ogladac ESPN albo ESPN america w jezyku angielskim, tj. nie chce sluchac psedo szmaciarzy ktorzy niszcza komentarzem caly mecz. To samo dotyczy meczow pilki noznej, jest taka opcje czy wszedzie zmuszaja do sluchania komentarzy polakow...?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy jest mozliwosc na polskich platformach ogladac ESPN albo ESPN america w jezyku angielskim, tj. nie chce sluchac psedo szmaciarzy ktorzy niszcza komentarzem caly mecz. To samo dotyczy meczow pilki noznej, jest taka opcje czy wszedzie zmuszaja do sluchania komentarzy polakow...? Na Nce masz ESPN AMERICA w 100% po angielsku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
raiders_ byc moze masz racje. Ale jak wejdziesz teraz na oferte nki na stronie( na najtanszy abo) po czym najedziesz na dekoder zeby wyskoczylo o nim info to bedzie pierwszy podpunkt wlasnie o tym nagrywaniu. Sam jestem ciekaw tego czy nie ma jakiegos haczyka...
|
|
|
Link skopiowany do schowka