|
|
addict
|
|
addict
panowie a Cracovia jest pograna przez Was  bo myslę grubo pograc tylko nie znam sie tak bardzo na hokeju . I dlatego pytam Was. Dzięki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam  nooooooooo i to jest informacja Cayman - 17 juz w miare pasuje 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
witam  nooooooooo i to jest informacja Cayman - 17 juz w miare pasuje  Zawsze to jest czas żeby przejechać na Kałuży
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam  nooooooooo i to jest informacja Cayman - 17 juz w miare pasuje  Zawsze to jest czas żeby przejechać na Kałuży ja lubie byc z godzine przed meczem, ale dogrywki nie przewiduje wiec dobre i to czas sie zabierac za oferte bo godzina juz "pozna" 
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
witam  nooooooooo i to jest informacja Cayman - 17 juz w miare pasuje  Siemasz Craxxx  Co słychawać ? Dwa dni byłem nieobecny na forum bo mi się weekend przeciągnął od soboty  Jak po PLH ??? Ja dziś oglądałem rano powtórkę Unii i Tyszan  Taki sobie meczyk
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czesc Craax  craax, polecasz Cracovie dzisiaj, bo chcę zagrac  ale troche, gdzies tam jest wahanie :)bo jak dla mnie chcę grubo przywalic, pomóż trochę  dzieki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam witam Franco  taki sobie i niesamowicie dziwny - raz widac szybkosc i swiezosc a w kolejnej tercji nie widac nic tylko koszmarne bledy i powolny hokej - mistrzem bedzie ktos z pary Cracovia JKH jak nic ! dzisiaj na ta chwile jestem zielony ale zaraz zaczniemy werbowac EUROPE a glownie Finlandie bo tam chyba beda perelki dzisiaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czesc Craax  craax, polecasz Cracovie dzisiaj, bo chcę zagrac  ale troche, gdzies tam jest wahanie :)bo jak dla mnie chcę grubo przywalic, pomóż trochę  dzieki wezcie tez pod uwage sprawe co sie dzieje, jak JKH ma do zagrania dwa mecze z rzedu w PO : 6-0 z Sanokiem i na drugi dzien juz bardzo kiepski mecz i wymeczone zwyciestwo, ta druzyna ma za krotki sklad i brakuje im sil ( a to bedzie narastalo ) - nie wytrzymaja trudow PO i jutro sie o tym przekonamy, mecz w Krakowie, od razu w pon mecz u siebie i we wt kolejne spotkanie -jutro beda wolniejsi i braknie im pary a to bedzie woda na mlyn na rowne piatki Cracoviito pisalem wczoraj i podtrzymuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja bym dzisiaj Craxę, grał tylko w przypadku, gdybym bardzo musiał.
A naprawdę, nie muszę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A naprawdę, nie muszę. zaluj akagi, ze nie musisz bo bedzie dobra kasa 
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
witam witam Franco  taki sobie i niesamowicie dziwny - raz widac szybkosc i swiezosc a w kolejnej tercji nie widac nic tylko koszmarne bledy i powolny hokej - mistrzem bedzie ktos z pary Cracovia JKH jak nic ! dzisiaj na ta chwile jestem zielony ale zaraz zaczniemy werbowac EUROPE a glownie Finlandie bo tam chyba beda perelki dzisiaj  Ja coś dziś czuje że w szwecji mogą pojawić się "perełki na niebie" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Każdy w Swoim życiu czegoś żałuje. Nie będę jedyny. 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Każdy w Swoim życiu czegoś żałuje. Nie będę jedyny.  Trzeba żyć tak żeby nie żałować 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Cayman, a moze masz moze cos "pewniejszego" niz Cracovia  bo potrzebuję podobny kurs 1.7 - 1.8 Dziekuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A naprawdę, nie muszę. zaluj akagi, ze nie musisz bo bedzie dobra kasa  Oby nie!  U nas pełna mobilizacja... co do kondycji zespołu zgodzę się, najlepsza co do fizycznej nie jest... Jednak psychika odwrotnie i tutaj wietrzę szansę. Jednak jak będzie opowiem po meczu, zresztą większość obejrzy te spotkanie live w tv więc nie będzie co opowiadać. Oby tylko znowu sędziowie mnie nei wkur.... ale mecz w TV to może się trochę postarają...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hunters u kazdego jest pelna mobilizacja - ale to nie wszystko, kondycyjnie bedziecie dzisiaj cieniutcy
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Cayman, a moze masz moze cos "pewniejszego" niz Cracovia  bo potrzebuję podobny kurs 1.7 - 1.8 Dziekuje  Underek 6.5 w meczu Cracovii
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
hunters u kazdego jest pelna mobilizacja - ale to nie wszystko, kondycyjnie bedziecie dzisiaj cieniutcy Zobaczymy w TV 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hunters u kazdego jest pelna mobilizacja - ale to nie wszystko, kondycyjnie bedziecie dzisiaj cieniutcy Zobaczymy w TV  no no potwierdzi sie to w TV 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
hunters u kazdego jest pelna mobilizacja - ale to nie wszystko, kondycyjnie bedziecie dzisiaj cieniutcy Zobaczymy w TV  no no potwierdzi sie to w TV   dobre.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|