|
|
addict
|
|
addict
andyr a o której wypłacałeś? I o której dostałeś potwierdzenie na e-mail, że kasa wysłana? I o której miałeś na koncie... możesz podać? @yuri wyplata byla zlecana ok 5 rano w poniedzialek chyba ze dwa tygodnie temu,wyplacalem na mbank kasa byla o 13 z minutami..
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
andyr a o której wypłacałeś? I o której dostałeś potwierdzenie na e-mail, że kasa wysłana? I o której miałeś na koncie... możesz podać? @yuri wyplata byla zlecana ok 5 rano w poniedzialek chyba ze dwa tygodnie temu,wyplacalem na mbank kasa byla o 13 z minutami.. we wtorek oczywiscie..kasa wplynela
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No u mnie dziś pieniądze po 13:30 w ING są  żeby wypłacił w poniedziałek też koło 5 to bym miał wczoraj, można powiedzieć, że około 9:30 zleciłem wypłatę, tego samego dnia około 16:10 - 16:20 dostałem potwierdzenie, że kasę wysłali, więc 1,5 dnia idzie przelew. Także bardzo szybko, prawie jak w Polsce 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
"zakład nieważny" - obojętne co i za jaką stawkę próbuję postawić, przed potwierdzeniem wyskakuje taki błąd o co kaman ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Chłopaki jak dlugo idzie w tej chwili wyplata z unibet na mbank ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja mam przewaznie na drugi dzien w wieczornej sesji
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czyli podobnie tak jakby sie wyplacalo z moneybookers na konto?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Potrzebowałbym troszkę kasy na mb, czy unibet realizuje wypłaty na MB w weekendy? Tzn jakbym obecnie zlecił, to jest szansa że dziś dostanę?
Z góry dzięki za pomoc.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
W soboty i w niedzielę z tego co pamiętam. Choc moge sie mylic, ale w soboty na pewno.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja zlecilem wyplate na konto bankowe w czwartek do poludnia, dostalem potwierdzenie o odjeciu kwoty rowniez w czwartek i spodziewalem sie ze dojdzie przelew w piatek a tu niespodzianka i nie ma 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wyplacalem w Unibecie 3 razy w tym dwa razy w czwartek z samego rana i zawsze mialem kase w poniedzialek kolo 13 czyli po pierwszej sesji przychodzacej w mbanku. Teraz wyplacalem 4 raz rowniez w czwartek kolo 6 rano, o 12 dostalem potwierdzenie podjecia kasy na maila no i rowniez wczoraj nie doszla ostatnia sesja, czyli jak sie mozna domyslec bedzie w poniedzialek 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
czy ich czat w ogole kiedys dziala bo kiedy nie wejde to zawsze nieaktywny?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Tak jak pisalem wczesniej - kasa doszla dzisiaj pierwsza sesja przychodzaca w mbanku czyli o 12.30  zlecona w czwartek o 6 rano, potwierdzenie na maila kolo 12, czyli potrzebuja srednio 2 dni roboczych, wiec nie jest zle ;)Gram u nich od listopada jezeli mnie pamiec nie myli  Wyplacilem w tym buku lacznie ponad 10 tysiecy zl kazda wyplata minimum 2500zl i jeszcze nigdy nie prosili mnie o zadna weryfikacje danych ani nic. Odnosze sie tu do tego co pisali inni uzytkownicy na poprzednich str, ze graja w tym buku od kilku lat i nagle im zamykaja konto, prosza o potwierdzenie tozsamosci itd. Ja na razie uwazam ich za najlepszego buka, jezeli chodzi o oferte, wplaty i wyplaty. Tylko ten chat moglby czasami dzialac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zas wyplaty na MB maja bardzo szybkie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wchodze na wyplaty i chcialem zlecic troszke kasy na wyslania a tu niespodziana
en sposób wpłacania nie jest obecnie dostępny
Nie można zrealizować zlecenia wpłaty za pomocą tej usługi. Spróbuj skorzystać z usług innego operatora lub skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta.
pierwszy raz spotykam sie z taka wersja , wylogowalem sie i powtorylem i zok caly czas
czy wieczorem to u nich normalka?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Możliwe, że jesli długo nie korzystałes z danej możliwości wypłaty (np na MB ) to potrzebna jest ponowna wpłata tym sposobem aby ponownie odblokować płatności. Niektóre buki tak mają.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pierwszy raz się z tym spotykam,że zakładana jest blokada wypłat danego rodzaju. Wypłata zlecona w niedziele wczoraj w poludnie na rachunku bankowym. Tak więc tempo wypłat dobre i bez zmian.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jak mozna skasowac karty z ktorych robilem depozyt bo chce dodac nowa i nie moge tego zrobic?
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Chciałem pomóc, ale sam też nie znalazłem jak skasować tylko jak dodać, ale to pewnie wiesz.
W Betfair musiałem do nich napisać aby mi skasowali nieważną już kartę, podejrzewam że w Unibecie może być analogicznie, czyli trzeba napisać i wyjaśnić.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dzieki ten ich live 24/h tez nie dziala Nie wiesz przypadkiem jak mozna wyplacic kase wplacajac Ukash?
|
|
|
Link skopiowany do schowka