Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 14 z 17 1 2 12 13 14 15 16 17
L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
3 poprawki :| a najgorsze to nauczyc sie o jakis arystotelesach i innych inteligentnych inaczej.... po co to komu potrzebne ?

Bonus: Unibet
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by lelu
3 poprawki :| a najgorsze to nauczyc sie o jakis arystotelesach i innych inteligentnych inaczej.... po co to komu potrzebne ?

Moze po to, by ćwierćinteligenci nie wymachiwali dyplomami ? smile

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
W porzadku, jesli to byly przedmiot ktory daje wiedze w zyciu codziennym w jakikolwiek sposob... ale tak ? Nie wiem w jakiej sytuacji moze mi sie przydac to wiedza dotyczaca tego kto stawial znak rownosci miedzy wolnoscia a wlasnoscia (dla dociekliwych - podobno J. Locke i B. Constant) grin

a.k.a. "DOMINICCA"
a.k.a. "DOMINICCA"
W porzadku, jesli to byly przedmiot ktory daje wiedze w zyciu codziennym w jakikolwiek sposob... ale tak ? Nie wiem w jakiej sytuacji moze mi sie przydac to wiedza dotyczaca tego kto stawial znak rownosci miedzy wolnoscia a wlasnoscia (dla dociekliwych - podobno J. Locke i B. Constant) grin

ukończenie wyzszej uczelni to tylko informacja dla pracodawcy , że jesteś zdolny do większego wysiłku umysłowego smile
Czyli że se poradzisz w pracy, że nawet jak napotkasz problemy to pokminisz i znajdziesz sposób aby zadania wykonać skutecznie.

chociaż dzisiejsi absolwenci wyzszych uczelni to intelektualne dno a w praktyce masakra..

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by DOMINICCA
chociaż dzisiejsi absolwenci wyzszych uczelni to intelektualne dno a w praktyce masakra..
Skoro system szkolnictwa idzie w kierunku płacę za studia - wymagam zaliczenia, to czemu się dziwić?
Trzeba jednak pamiętać,że uczelnia Uczelni nierówna wink

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Originally Posted by tyson
Originally Posted by Piostar
Kretyni grający na portalach szachowych programami blush
gdzie grasz? na kurniku takiego nie spotkalem
po czym rozpoznac ze ktos gra programem szachowym?

Na kurniku już nie gram. Właśnie tam było takich debili pełno i zlikwidowali turnieje codzienne, które kurnik organizował, ale to było kilka lat temu. Tam najłatwiej było poznać po "mruganiu" czyli każde Twoje posunięcie a koleś wychodzi na inną stronę.

Gram na InstantChess, mnie tam zadowala, grasz praktycznie w 99% z obcokrajowcami.

Po czym poznałem dzisiejszego.
Po pierwsze rankimg dłuższych partii ma wysoki, z kolei szybkich drastycznie niski. Jak wiadomo trudno grać programem na 5 czy 10 minut. Po drugie każdy ruch bez warunku wykonuje w tym samym czasie, dzisiejszy około 30 sek. Czyli puszcza program do analizy, i po tym czasie wykonuje ruch.

No i da się poznać że ktoś wykonuje posunięcia z siłą arcymistrza, trzeba dotrwać w miarę dobrym stanie do 2 minut do końca. Albo zacznie grać sam i głupota wyjdzie, albo przegra na czas. wink

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline

ukończenie wyzszej uczelni to tylko informacja dla pracodawcy , że jesteś zdolny do większego wysiłku umysłowego smile
Czyli że se poradzisz w pracy, że nawet jak napotkasz problemy to pokminisz i znajdziesz sposób aby zadania wykonać skutecznie.

Naptkoam problem i sobie z nim poradze... to rownoznaczne z tym, ze chyba musze nasciagac na tym egzamienie. A to na pewno miarodajna informacja dla pracodawcy.

btw. nie chwalac siebie, robie czesto robote rowna tym co robia inni pradcownicy a dalej musze tyrac na zleceniu, dostajac mierne place wiec dajcie mi 3je za darmo ;]

a.k.a. "DOMINICCA"
a.k.a. "DOMINICCA"
Originally Posted by MagiK
Skoro system szkolnictwa idzie w kierunku płacę za studia - wymagam zaliczenia, to czemu się dziwić?
Trzeba jednak pamiętać,że uczelnia Uczelni nierówna wink

dokładnie tal smile

naściagają na egzaminach małpki kapucynki , dostaną dyplom słono opłacony a w zyciu zawodowym okazują się dnem i pracodawcy to wiedzą.

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
zajebac tylko taka suke, dzieciak by stracil kobiete co go urodzila, ale moze by sie znalazla normalna rodzina dla niego

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
kolo matki to ona nawet nie stala... a przy pierwszej minucie sam bym jej chyba przypierdolil tak, ze nigdy juz by reki na dzieciaka nie podniosla

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Może ktoś napisać o co chodzi w tym filmiku, bo mi się włączyć nie chce :-/

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
kobieta- matka, ktora zneca sie psychicznie, fizycznie nad swoim synem. Nastawia go wrogo wobec swojego meza, a ojca dzieciaka. Dzieciak ma ok 5 lat, slychac momentami jego slowa "dlaczego mnie pobilas" "tylko mnie nie bij". Ogolnie cos w co ciezko jest uwierzyc, ze takie rzeczy maja miejsce.
Ojciec ujawnil te filmy, a wlasciwie angrania na dyktafon, chcac walczyc o dobro dziecka. Szok, kurwa szok.

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Tutaj tylko chodzi by uczyć się od dzieci. Ale jak sprawy siedzą cicho to i takie sytuacje zostają nie wykryte, oby nie w tym przypadku. smirk

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Jakaś skurwiała menda na maila mi się włamała ;/ Jak to czytasz to murzyński ch*j ci w dupe !

I see dead people
I see dead people
W sumie nie wiem czy mnie to wkurza (generalnie śmiać mi się chce wink ) dostałem wezwanie na komendę, celem złożeń zeznań w sprawach dotyczących wykroczeń w ruchu drogowym smile
Pirat znaczy! laugh

Hahaha)

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
"w sprawach.." crazy
nie w jednej ?

I see dead people
I see dead people
Tzn mam dwa paragrafy przypisane laugh
92p1 i 97 tongue

Patrzałem, pod to można podpiąć prawie wszystko laugh

Villain
Villain
Originally Posted by [T
-error]Tzn mam dwa paragrafy przypisane laugh
92p1 i 97 tongue

Patrzałem, pod to można podpiąć prawie wszystko laugh

jak nic dwa lata hehe tongue
chociaż u Ciebie w tym wieku to może zawieszą...

pozdro smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Mitul
jak nic dwa lata hehe tongue
chociaż u Ciebie w tym wieku to może zawieszą...

pozdro smile
a jesli ma juz wyrok w zawiasach ? tongue

Strona 14 z 17 1 2 12 13 14 15 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, alfa), 3,520 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,296
Posty5,839,663
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026