|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie mam nadzieję że ktoś pomoże. Potrzebuje kabla HDMI żeby podłączyć laptopa do telewizora żeby oglądać na nim mecze. No i nie wiem jaki kabel kupić bo laik straszny jestem w tym temacie. Laptop jest Della a telewizor "TV-MONITOR SAMSUNG 933HD".
Pozdrawiam Sebek, idziesz do sklepu, kupujesz kabel HDMI Nie ma róznych kabli High-Definition Multimedia Interface, to jest standard. Tak wygląda : [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam kiedy bedzie jakis najblizszy mecz w siatke mezczyzn w Łodzi? Czy to bedzie mecz Polska - Usa czy bedzie cos wczesniej?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie mam nadzieję że ktoś pomoże. Potrzebuje kabla HDMI żeby podłączyć laptopa do telewizora żeby oglądać na nim mecze. No i nie wiem jaki kabel kupić bo laik straszny jestem w tym temacie. Laptop jest Della a telewizor "TV-MONITOR SAMSUNG 933HD".
Pozdrawiam Sebek, idziesz do sklepu, kupujesz kabel HDMI Nie ma róznych kabli High-Definition Multimedia Interface, to jest standard. Tak wygląda : [ Linked Image] [ Linked Image]
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Tylko pamiętaj, że kablem HDMI prześlesz jedynie obraz, bez dźwięku. Dźwięk nadal będzie leciał z głośników w notebooku. Żeby to zmienić, powinieneś jeszcze kupić kabel jack 3,5mm --> 2x cinch, pod warunkiem, że w monitorze masz złącze "audio in". No i oczywiście zmiana w ustawieniach grafiki, żeby obraz rzucany był na dwa monitory 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
albo podłączyć kabel hdmi z lapka do amplitunera kina domowego, a kolejny hdmi z amplitunera na tv.
co do końcówek: powyższe foty pokazują końcówki 'proste'. są też łamane, na kolanko, sprawdź w swoim sprzęcie, czy łamany będzie lepszym/gorszym rozwiązaniem.
pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
eee moze sie nie znam, ale HDMI przesyla zarowno dzwiek i obraz.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
jasne, kurde masz rację  tak to teraz czytam i skupiłem się na przesłaniu obrazu DVI-HDMI z grafiki. HDMI prześle również dźwięk, aczkolwiek wyjście w notku jest z karty graficznej, nie dźwiękowej, więc poleci chyba tylko sam obraz...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie dzięki za odpowiedzi  Ale wyszło co innego - w laptopie marki Dell brak jest wyjścia HDMI (sam jestem w szoku). Jest wyjście pod rzutnik lub monitor tak mi się wydaje. Jaki wtedy kabel jest potrzebny? I pewnie trzeba drugi kabel do dźwięku wtedy ciągnąć? Laik jestem totalny i dlatego takie głupie pytania 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Wystarczy Ci zwykły kabel D-Sub, czyli monitorowy, ale jakość obrazu Cie nie powali  i do dźwięku kabelek o którym pisałem jack 3,5mm- 2x cinch. [ Linked Image]
|
|
|
|
|
|
|
Witam
Mam prosbe - u ktorego buka moge sobie wydrukowac dzienna oferte zakladow - chodzi mi tylko o zaklady trojdrogowe ( a najlepiej jeszcze z wyborem dyscyplin), a najlepiej cos co przypomina stara oferte z STS-u. z bukow ktore znam taka mozliwosc daje expekt i bet-at-home - ewentualnie oferta ktora moge skopiowac do excela i wydrukowac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie dzięki za odpowiedzi  Ale wyszło co innego - w laptopie marki Dell brak jest wyjścia HDMI (sam jestem w szoku). Jest wyjście pod rzutnik lub monitor tak mi się wydaje. Jaki wtedy kabel jest potrzebny? I pewnie trzeba drugi kabel do dźwięku wtedy ciągnąć? Laik jestem totalny i dlatego takie głupie pytania  Twój telewizor ma gniazdko netowe ? Ja mam swój podpiety do sieci domowej, zas z dwóch laptopów równiez moge brac pliki, bowiem sa równiez w sieci. Takie rozwiazanie jest chyba najlepsze. Kabelek HDMI słuzy do połaczenia routera z telewizorem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdzie można pobrać magazyn szybka piłka? wczorajszy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdzie można pobrać magazyn szybka piłka? wczorajszy ja nie wiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fajne  daj znać jak znajdziesz 
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 potrzebowalbym wtedy wiekszej stopy ale tego chyba nie zalatwie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 potrzebowalbym wtedy wiekszej stopy ale tego chyba nie zalatwie  a pytałeś gośćia czy mniejszego rozmiaru nie załatwi?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|