|
|
old hand
|
|
old hand
?? depozyt zajmuje chwile poza tym ludzie doswiadczeni i dobrze zarzadzajacy bankiem maja na uwadze sytuacje tego typu...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mylisz pojęcia. Zarabiam ok. 10% budżetu dziennie. Czyli strata 10%, to tylko jeden dzień w plecy. Nie widzę problemu w przypadku awarii. O co Ci w ogóle chodzi?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
I jeszcze jedno Warka. Ty się nie ośmieszaj. Nigdy nie udupię więcej niż 10% tego co mam. Czytaj ze zrozumieniem. Rozumiem, ze jesli bedziesz mial na koncie powiedzmy 100 000 i udupisz dzieki razacej niekompetencji (nieustajace awarie) tej "najwspanialszej platformie hazardowej" 10 000, to nic sie nie stanie ? No to w takim razie - w przeciwienstwie do mnie - jestes zwyklym hazardzista  Tak z ciekawości. Rażącą niekompetencją jest też nieumiejętność przewidzenia możliwości awarii zakładając, że zdarzała się już wcześniej? Rażącą niekompetencją jest nieumiejętność odrobienia ewentualnej straty?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
I jeszcze jedno Warka. Ty się nie ośmieszaj. Nigdy nie udupię więcej niż 10% tego co mam. Czytaj ze zrozumieniem. Mylisz pojęcia. Zarabiam ok. 10% budżetu dziennie. Czyli strata 10%, to tylko jeden dzień w plecy. Nie widzę problemu w przypadku awarii. O co Ci w ogóle chodzi? Wow, 10% dziennego zysku przy stawkach ponizej 10% kapitalu, to najczystszy hazard. Ale niektorzy na tej platformie - w przeciwienswie do Ciebie - hazardem sie nie paraja. Raz jeszcze Cie zegnam 
|
|
|
Link skopiowany do schowka