Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 50 1 2 9 10 11 12 13 49 50
1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
Originally Posted by ELEV
Originally Posted by adingh
może założymy temat (a może taki już jest?) o sytuacjach kiedy udało nam się buka zrobić w chu** ? choć wielu pewnie woli milczeć, bo po co się chwalić przekrętem wink

Ja z chęcią bo kiedyś robiłem to hurtowo , szczególnie UB i bet365 , teraz już się ostro rozwinęli więc nie da rady , ja zawsze polowałem na punkty , 1 punkty w gemie (UB) , czasami kolejne (bet365) , nie mam się czego bać bo mam limity i tutaj i tutaj , a na live i tak już gram sporadycznie smile
w ub dalej mozna krecic walki tylko nie ma tak ze wpadam raz w tygodniu bo sa dni ze nie robia bledow

Bonus: Unibet
E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Masz rację Kera , czasami się jeszcze da , ale teraz bardzo często robią zwrot stawki , nie rozliczają jako wygrany , kiedyś rozliczali wszystko jak szło , najlepiej było jak był mecz na strimie , czekałem na 1 punkt a palca trzymałem juz na cyferkach , klikałem za ile się da , najfajniejsze byly takie za 999 zł , najszybciej można było to kliknąć smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Łukasz: to takie pytanie mam: kto bierze odpowiedzialność za to co wyświetlacie u was na live? ja?

Michal P Nikt nie jest przymuszony do gry.

Michal P A mecz, o ktory Pan pyta zostanie niebawem rozliczony.

Zajebie typowi smile

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
Masz rację Kera , czasami się jeszcze da , ale teraz bardzo często robią zwrot stawki , nie rozliczają jako wygrany , kiedyś rozliczali wszystko jak szło , najlepiej było jak był mecz na strimie , czekałem na 1 punkt a palca trzymałem juz na cyferkach , klikałem za ile się da , najfajniejsze byly takie za 999 zł , najszybciej można było to kliknąć smile
ale kiedy ty grales bo jeszcze w styczniu rozliczali jak leci.. smile

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Jakie nerwy blush

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Łukasz ja nie pytałem czy jestem przymuszony do gry tylko kto poniosi odpowiedzialność za błędy i wyniki na tej stronie. Proszę odpowiedzieć to zwróce się do tej osoby z problemem.

Michal P Nie wiem, jakiej odpowiedzi Pan oczekuje.

Michal P Prosze zapoznawac sie z regulaminem przed gra, jezeli sie Pan nie zgadza, to prosze sie wycofac.

Michal P Regulamin jest dostepny dla kazdego.

Dobra koniec gadki bo mi ciśnienie facet podniósł

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kkkrrrooopppaaa
Łukasz: to takie pytanie mam: kto bierze odpowiedzialność za to co wyświetlacie u was na live? ja?

Zajebie typowi smile

Wiadomo że zrobią wała, tak jak My chceliśmy smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by maaajo

Zajebie typowi smile

Wiadomo że zrobią wała, tak jak My chceliśmy smile

Ale to nie był nasz tylko ich błąd

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Uuuuu , kozaczą smile

Ja pamiętam jak mnie raz walnęli na punkcie , pisałem do nich , wklejałem screeny(z telefonu wink ) , nic oczywiście walka z nimi nie pomogła , w pewnym momencie pisze do babeczki na czacie : "dobra to ja wypłacam wszystkie środki i nie będę już u Was grać" , a ona do mnie - ok , nie ma problemu , czy w czymś jeszcze mogę pomóc ? laugh
Ale już wtedy chyba byłem na czarnej liście bo nawet bonusów już mi nie przysyłali co wcześniej robli co tydzień smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by maaajo
i wszystko jasne:

Michal P Prosze zapoznac sie z regulaminem zakladow live.

Michal P Nie bierzemy odpowiedzialnosci za bledy, ktore sie wyswietlaja na tej stronie.

No to kto bierze za nie odpowiedzialność? laugh

w tym kraju nie ma odpowiedzialnosci, róbta co chceta smirk

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
Aneta P Nie moge Panu pomóc w tej chwili bo dział rozliczeń nie zdecydował jeszcze jak będą rozliczone zakąłdy na ten mecz

Aneta P Powtarzam: Staramy się rozliczać zakłady najszybciej, jak to tylko jest możliwe. Mimo to, w przypadku intensywnego kalendarza wydarzeń sportowych, mogą mieć miejsce niewielkie opóźnienia. Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie.
Sorry ja podczas rozmowy wysiadam szczególnie z babami na chacie , zadałem pytanie jak zakłady beda rozliczone

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Ale po co ich bombardować non stop na chacie?

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Originally Posted by 11kera11
ale kiedy ty grales bo jeszcze w styczniu rozliczali jak leci.. smile

No ja grałem za takie kwoty tak z rok temu jeszcze , a najbardziej tłusto było pod koniec 2009 roku , potem dostał limity , i na przykład jak chciałem kliknąć 1 punkt za 111 zł to już nie szło , wyskakiwało że kwota przekracza maximum , zanim znalazłem kwotę za którą mógłbym to zagrać , na przykład 76 zł to już 1 punkt był zabrany , więc dałem sobie spokój , ale co wypłaciłem z ub i bet 365 przez te pare miesięcy nikt mi nie zabierze smile

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by oNteNNis
Aneta P Nie moge Panu pomóc w tej chwili bo dział rozliczeń nie zdecydował jeszcze jak będą rozliczone zakąłdy na ten mecz

Aneta P Powtarzam: Staramy się rozliczać zakłady najszybciej, jak to tylko jest możliwe. Mimo to, w przypadku intensywnego kalendarza wydarzeń sportowych, mogą mieć miejsce niewielkie opóźnienia. Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie.
Sorry ja podczas rozmowy wysiadam szczególnie z babami na chacie , zadałem pytanie jak zakłady beda rozliczone

Zagadaj o kosmetyki, kino albo coś. tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Rabat ruszy dziś panowie?

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
No to niezłe jajka zrobili laugh tak jak mówiłem laugh robiliśmy ich w bambuko teraz oni nas konkretniej zrobią cop

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Dobra to teraz na rozluźnienie atmosfery wszyscy wstają i zaczynają uczyć się tańczyć smile

W
enthusiast
enthusiast
W Offline
Bet365 to najbardziej frajerski buk jakiego znam, mnie tez dwa razy wyruchali. Dali na pierwszy set jakiejs druzyny 3,9 zagralem zaklad, a oni w moim zakladzie zmenili kurs na 1,2.
Pisalem ze to ich wina ze sie pomylili i w najgorszym przypadku niech anuluja mi zaklad.
Cwele bez mojej wiedzy zamienili kurs na 1,2 nie chcieli anulowac a mialem to za duzy hajs i nie chcialem ryzykowac po 1,2.
Pozniej bylo tylko wkurwianie i cudem wszedl zaklad po 1,2 zamiast 3,9.
Bet365 to mafia !!!
Na Betsafe gdzie zawsze gram tez wystawili mi kursy na spotkanie ktore bylo po dwoch setach, zagralem na zwyc 2 seta po 3,9 chyba Del Bonisa i zaklad byl juz wygrany to nie cofneli mi tego.
Wyplacili caly hajs, potrafia sie mylic z godnoscia a nie tak jak to frajestwo z 365 !!!!!!

veteran
veteran
jak dzisiaj sie zapatrujecie na Frederico Gila z Gianni Mina w Le Gosier?

M
veteran
veteran
M Offline
zaczynaja grac w maroko, ale wyniki moga byc dziwne.. wieje niesamowicie

Strona 11 z 50 1 2 9 10 11 12 13 49 50

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, JelineK, latajaca_holenderka, Sensei, $-man, aker, burbon, alfa), 1,695 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,832,041
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025