może założymy temat (a może taki już jest?) o sytuacjach kiedy udało nam się buka zrobić w chu** ? choć wielu pewnie woli milczeć, bo po co się chwalić przekrętem
Ja z chęcią bo kiedyś robiłem to hurtowo , szczególnie UB i bet365 , teraz już się ostro rozwinęli więc nie da rady , ja zawsze polowałem na punkty , 1 punkty w gemie (UB) , czasami kolejne (bet365) , nie mam się czego bać bo mam limity i tutaj i tutaj , a na live i tak już gram sporadycznie
w ub dalej mozna krecic walki tylko nie ma tak ze wpadam raz w tygodniu bo sa dni ze nie robia bledow
Masz rację Kera , czasami się jeszcze da , ale teraz bardzo często robią zwrot stawki , nie rozliczają jako wygrany , kiedyś rozliczali wszystko jak szło , najlepiej było jak był mecz na strimie , czekałem na 1 punkt a palca trzymałem juz na cyferkach , klikałem za ile się da , najfajniejsze byly takie za 999 zł , najszybciej można było to kliknąć
Masz rację Kera , czasami się jeszcze da , ale teraz bardzo często robią zwrot stawki , nie rozliczają jako wygrany , kiedyś rozliczali wszystko jak szło , najlepiej było jak był mecz na strimie , czekałem na 1 punkt a palca trzymałem juz na cyferkach , klikałem za ile się da , najfajniejsze byly takie za 999 zł , najszybciej można było to kliknąć
ale kiedy ty grales bo jeszcze w styczniu rozliczali jak leci..
Łukasz ja nie pytałem czy jestem przymuszony do gry tylko kto poniosi odpowiedzialność za błędy i wyniki na tej stronie. Proszę odpowiedzieć to zwróce się do tej osoby z problemem.
Michal P Nie wiem, jakiej odpowiedzi Pan oczekuje.
Michal P Prosze zapoznawac sie z regulaminem przed gra, jezeli sie Pan nie zgadza, to prosze sie wycofac.
Ja pamiętam jak mnie raz walnęli na punkcie , pisałem do nich , wklejałem screeny(z telefonu ) , nic oczywiście walka z nimi nie pomogła , w pewnym momencie pisze do babeczki na czacie : "dobra to ja wypłacam wszystkie środki i nie będę już u Was grać" , a ona do mnie - ok , nie ma problemu , czy w czymś jeszcze mogę pomóc ? Ale już wtedy chyba byłem na czarnej liście bo nawet bonusów już mi nie przysyłali co wcześniej robli co tydzień
Aneta P Nie moge Panu pomóc w tej chwili bo dział rozliczeń nie zdecydował jeszcze jak będą rozliczone zakąłdy na ten mecz
Aneta P Powtarzam: Staramy się rozliczać zakłady najszybciej, jak to tylko jest możliwe. Mimo to, w przypadku intensywnego kalendarza wydarzeń sportowych, mogą mieć miejsce niewielkie opóźnienia. Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie. Sorry ja podczas rozmowy wysiadam szczególnie z babami na chacie , zadałem pytanie jak zakłady beda rozliczone
ale kiedy ty grales bo jeszcze w styczniu rozliczali jak leci..
No ja grałem za takie kwoty tak z rok temu jeszcze , a najbardziej tłusto było pod koniec 2009 roku , potem dostał limity , i na przykład jak chciałem kliknąć 1 punkt za 111 zł to już nie szło , wyskakiwało że kwota przekracza maximum , zanim znalazłem kwotę za którą mógłbym to zagrać , na przykład 76 zł to już 1 punkt był zabrany , więc dałem sobie spokój , ale co wypłaciłem z ub i bet 365 przez te pare miesięcy nikt mi nie zabierze
Aneta P Nie moge Panu pomóc w tej chwili bo dział rozliczeń nie zdecydował jeszcze jak będą rozliczone zakąłdy na ten mecz
Aneta P Powtarzam: Staramy się rozliczać zakłady najszybciej, jak to tylko jest możliwe. Mimo to, w przypadku intensywnego kalendarza wydarzeń sportowych, mogą mieć miejsce niewielkie opóźnienia. Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie. Sorry ja podczas rozmowy wysiadam szczególnie z babami na chacie , zadałem pytanie jak zakłady beda rozliczone
Bet365 to najbardziej frajerski buk jakiego znam, mnie tez dwa razy wyruchali. Dali na pierwszy set jakiejs druzyny 3,9 zagralem zaklad, a oni w moim zakladzie zmenili kurs na 1,2. Pisalem ze to ich wina ze sie pomylili i w najgorszym przypadku niech anuluja mi zaklad. Cwele bez mojej wiedzy zamienili kurs na 1,2 nie chcieli anulowac a mialem to za duzy hajs i nie chcialem ryzykowac po 1,2. Pozniej bylo tylko wkurwianie i cudem wszedl zaklad po 1,2 zamiast 3,9. Bet365 to mafia !!! Na Betsafe gdzie zawsze gram tez wystawili mi kursy na spotkanie ktore bylo po dwoch setach, zagralem na zwyc 2 seta po 3,9 chyba Del Bonisa i zaklad byl juz wygrany to nie cofneli mi tego. Wyplacili caly hajs, potrafia sie mylic z godnoscia a nie tak jak to frajestwo z 365 !!!!!!