|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
http://kontakt24.tvn.pl/temat,tusk-kontra-rozzaleni-quot-mistrzowie-quot-o-co-powinni-zapytac-premiera,87275.html co Wy na to? kilkaset wpisów z pytaniem oograniczanie naszych konstytucyjnych praw może zauważą wkońcu w mecz.pl siła na gówniane zdjęcia glosujemy a tutaj jakoś nie możemy sie zebrać  no brawo @Agassi!  Genialny pomysł. Może od razu niech wszyscy też podadzą swoje adresy, żeby Służba Celna po wprowadzeniu ustawy miała jeszcze bardziej kompletną listę hazardzistów do "odstrzału". BTW zdziwisz się ale pytają o hazard i nie srają w gacie wiec dalej panowie do dzieła 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
no wlasnie na jakies lipne konkursy glosujecie , a tutaj zebrac sie nie potrafimy, nie piszcie ze podswiadomie czujecie ze zaklady to zlo i w sumie to nic sie nie stanie jak wprowadza.. nosz kurwa to po co ten temat... do dziela!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Stary news w tym temacie, 3 podstrony wcześniej...
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Panowie, a nie sądzicie im bardziej restrykcyjna i nieprzemyślana jest ta ustawa tym paradoksalnie lepiej dla graczy. Prasa coraz częściej dostrzega głupotę tej ustawy, a także ludzie sportu, nie wiem czym wy się przejmujecie, skoro np PokerStars nie banuje Amerykanów i Chińczyków to sądzę, że obawy niektórych tutaj są na wyrost.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No właśnie, nawet jak wprowadzą to nie ma się co przejmować, tylko myśleć jak to ominąć. A nawet ja, co się długo nad tym nie zastanawiałem wpadłem już na ...  Jedyne co mogłoby być trudne do przeskoczenia to jeśli firmy bukmacherskie nałożyłby bana na klientów z Polski, ale to chyba nie grozi. Będzie pewnie ta notka: "xxx jest zarejestrowany tu i tu i tam płaci podatki, działa zgodnie z prawem jakimś tam i siakimś tam, a w razie wątpliwości proszę zapoznać się ze szczegółowym prawem obowiązującym na terenie danego państwa w przypadku zakładów wzajemnych"
|
|
|
|
|
|
|
Coraz więcej o tym w sieci i dobrze... Może tego nikt nie wklejał  Stowarzyszenie ORC http://orc.salon24.pl/289801,lapy-precz-od-hazardu pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Coraz więcej o tym w sieci i dobrze... Może tego nikt nie wklejał  Stowarzyszenie ORC http://orc.salon24.pl/289801,lapy-precz-od-hazardu pozdrawiam jeszcze ciepłe "Uzasadnienie jest równie głupie, co nielegalne. Artykuły 31 i 64 Konstytucji RP stanowią wyraźnie, że ustawowe ograniczenia wolności i prawa własności nie mogą naruszać istoty wolności i własności." to je dobre 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Z emeryturami mogą zrobić co chcą, to i resztę też mogą powoli pod postacią różnych opłat,podatków wyciągnąć.
Przez 20 lat przeżarli co mogli, teraz my musimy ich utrzymać.
za Rostowskim OFE to "To najbardziej bezsensowny wydatek w budżecie". Za to mądrymi wydatkami są np. dotacje dla partii, utrzymanie darmozjadów w sejmie i pokrewne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Coraz więcej o tym w sieci i dobrze... Może tego nikt nie wklejał  Stowarzyszenie ORC http://orc.salon24.pl/289801,lapy-precz-od-hazardu pozdrawiam jeszcze ciepłe "Uzasadnienie jest równie głupie, co nielegalne. Artykuły 31 i 64 Konstytucji RP stanowią wyraźnie, że ustawowe ograniczenia wolności i prawa własności nie mogą naruszać istoty wolności i własności." to je dobre  to by było dobre, gdyby w tym kraju prawo było respektowane... Odkąd polskie sądy orzekły a Trybunał Konstytucyjny potwierdził, że pieniądze w OFE nie należą do pracowników prawo własności można uznać za fikcję
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zdziwisz się ale pytają o hazard i nie srają w gacie wiec dalej panowie do dzieła  Pisać o tej ustawie w internecie gdzie się da. Ale nie do premiera - to zwykłe marnowanie czasu (nawet 10 mln maili do Tuska i jego kolesi na 100% nic nie zmieni). To jest tępy beton. Jeszcze go utwierdzi, że trzeba "leczyć z hazardu". Z głupim się nie prowadzi dialogu. Głupiego odsuwa się od władzy.
|
|
|
|
|
|
|
zdziwisz się ale pytają o hazard i nie srają w gacie wiec dalej panowie do dzieła  Pisać o tej ustawie w internecie gdzie się da. Ale nie do premiera - to zwykłe marnowanie czasu (nawet 10 mln maili do Tuska i jego kolesi na 100% nic nie zmieni). To jest tępy beton. Jeszcze go utwierdzi, że trzeba "leczyć z hazardu". Z głupim się nie prowadzi dialogu. Głupiego odsuwa się od władzy. dobrze wiesz,że odsunięcie Go od władzy jest na obecną chwile niewykonalne  zwróć uwagę,że protesty w takiej samej formie wywalily Rejestr oraz zmieniły ustawe medialną czytaj beton zmiękł dlatego z calym szacunkiem ale nie masz racji .
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
DJ Sosna panikujesz na tym forum jak baba , która się dowiedziała ,że jest w ciąży z wampirem . co ty masz do stracenia? w najgorszym razie możesz uczyć w szkole angielskiego . Bardziej żal mi Conrada bo ta ustawa może spowodować ,że pies z kulawą nogą nie wejdzie na jego stronę , bo i po co , ? po jaką cholerę czytać np o betfred czy o pokerze lub kasynach skoro gra w nich zabroniona ? Według mnie ta ustawa to bedzie kawał gówna i to martwego bo postępu żadna ustawa nie zahamuje . Jeżeli jednak do waszego domu zapuka celnik dajcie mu porządnie w ryja . Tyle w temacie . Wczoraj w Londynie pokazywali jak Kaczka robi zakupy w sklepie . Istny cyrk !!!!!!!!!
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
tak na marginesie jeszcze niedawno bolszewia z PO z Tusku i Kapicu na czele była dla was Bogami i głosowaliście na nią . Dziś chcecie go pozbawiać władzy bo ujawnił swoją bolszewię ? I jaka alternatywa ? Dałbym szanse Korwinowi , ale po roku jego rządzenia z Polski zrobiłby Koree Północną
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
z tego co wiem to BAH planuje zablokować Polaków zresztą podobnie zablokowali Francuzów . Podobne plany ma Betfair . Tego się dowiedziałem .
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Dowiedziałeś się skąd o "niby" blokowaniu Polaków przez BF?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
rozmawiałem w Londynie z Anglikiem człowiekiem , który tam pracuje . Ale tak szczerze mówiąc to powiedział mi ,że Polska im mało interesuje jednak w planach mają blokadę Polaków
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
bajeczki dzieciom na dobranoc opowiadaj a nie tu na forum.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
z tym ze decyzji nie ma na razie w tej kwestii !!!!!!!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|