Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 23 1 2 3 4 5 6 7 22 23
A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by DJ SOSNA
Originally Posted by AGASSI
http://kontakt24.tvn.pl/temat,tusk-kontra-rozzaleni-quot-mistrzowie-quot-o-co-powinni-zapytac-premiera,87275.html

co Wy na to?
kilkaset wpisów z pytaniem oograniczanie naszych konstytucyjnych praw może zauważą boks
wkońcu w mecz.pl siła
na gówniane zdjęcia glosujemy a tutaj jakoś nie możemy sie zebrać blush

no brawo @Agassi! zle Genialny pomysł. Może od razu niech wszyscy też podadzą swoje adresy, żeby Służba Celna po wprowadzeniu ustawy miała jeszcze bardziej kompletną listę hazardzistów do "odstrzału".

BTW
zdziwisz się ale pytają o hazard i nie srają w gacie
wiec dalej panowie do dzieła boks

Bonus: Unibet
U
old hand
old hand
U Offline
no wlasnie na jakies lipne konkursy glosujecie , a tutaj zebrac sie nie potrafimy, nie piszcie ze podswiadomie czujecie ze zaklady to zlo i w sumie to nic sie nie stanie jak wprowadza.. nosz kurwa to po co ten temat... do dziela!

H
hpc Offline
H Offline
cześć, nie wiem czy ktos wklejał ale znalazłem taki link z wczorajszego "Bankier.pl"
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Koniec-hazardu-w-sieci-rzadowy-festiwal-zakazow-trwa-2293179.html
pozdrawiam

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Stary news w tym temacie, 3 podstrony wcześniej...

P
stranger
stranger
P Offline
Panowie, a nie sądzicie im bardziej restrykcyjna i nieprzemyślana jest ta ustawa tym paradoksalnie lepiej dla graczy.
Prasa coraz częściej dostrzega głupotę tej ustawy, a także ludzie sportu, nie wiem czym wy się przejmujecie, skoro np PokerStars nie banuje Amerykanów i Chińczyków to sądzę, że obawy niektórych tutaj są na wyrost.

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
No właśnie, nawet jak wprowadzą to nie ma się co przejmować, tylko myśleć jak to ominąć. A nawet ja, co się długo nad tym nie zastanawiałem wpadłem już na ... wink Jedyne co mogłoby być trudne do przeskoczenia to jeśli firmy bukmacherskie nałożyłby bana na klientów z Polski, ale to chyba nie grozi. Będzie pewnie ta notka: "xxx jest zarejestrowany tu i tu i tam płaci podatki, działa zgodnie z prawem jakimś tam i siakimś tam, a w razie wątpliwości proszę zapoznać się ze szczegółowym prawem obowiązującym na terenie danego państwa w przypadku zakładów wzajemnych"

H
hpc Offline
H Offline
Coraz więcej o tym w sieci i dobrze...
Może tego nikt nie wklejał smile
Stowarzyszenie ORC
http://orc.salon24.pl/289801,lapy-precz-od-hazardu
pozdrawiam

A
A Offline
Originally Posted by hpc
Stowarzyszenie ORC
pozdrawiam

jeszcze ciepłe piwo

"Uzasadnienie jest równie głupie, co nielegalne. Artykuły 31 i 64 Konstytucji RP stanowią wyraźnie, że ustawowe ograniczenia wolności i prawa własności nie mogą naruszać istoty wolności i własności."

to je dobre grin

R
member
member
R Offline
Z emeryturami mogą zrobić co chcą, to i resztę też mogą powoli pod postacią różnych opłat,podatków wyciągnąć.

Przez 20 lat przeżarli co mogli, teraz my musimy ich utrzymać.

za Rostowskim OFE to "To najbardziej bezsensowny wydatek w budżecie".
Za to mądrymi wydatkami są np. dotacje dla partii, utrzymanie darmozjadów w sejmie i pokrewne.

A
A Offline
http://www.mf.gov.pl/dokument.php?const=2&dzial=534&id=246382&typ=news

laugh laugh laugh
to są kurwa Kaplicowe debile sami na siebie glosują

A
old hand
old hand
A Offline
Originally Posted by hpc
Stowarzyszenie ORC
pozdrawiam

jeszcze ciepłe piwo

"Uzasadnienie jest równie głupie, co nielegalne. Artykuły 31 i 64 Konstytucji RP stanowią wyraźnie, że ustawowe ograniczenia wolności i prawa własności nie mogą naruszać istoty wolności i własności."

to je dobre grin

to by było dobre, gdyby w tym kraju prawo było respektowane...

Odkąd polskie sądy orzekły a Trybunał Konstytucyjny potwierdził,
że pieniądze w OFE nie należą do pracowników prawo własności można uznać za fikcję

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pisać o tej ustawie w internecie gdzie się da. Ale nie do premiera - to zwykłe marnowanie czasu (nawet 10 mln maili do Tuska i jego kolesi na 100% nic nie zmieni). To jest tępy beton. Jeszcze go utwierdzi, że trzeba "leczyć z hazardu". Z głupim się nie prowadzi dialogu. Głupiego odsuwa się od władzy.

A
A Offline
Originally Posted by z o R r o
Pisać o tej ustawie w internecie gdzie się da. Ale nie do premiera - to zwykłe marnowanie czasu (nawet 10 mln maili do Tuska i jego kolesi na 100% nic nie zmieni). To jest tępy beton. Jeszcze go utwierdzi, że trzeba "leczyć z hazardu". Z głupim się nie prowadzi dialogu. Głupiego odsuwa się od władzy.

dobrze wiesz,że odsunięcie Go od władzy jest na obecną chwile niewykonalne wink
zwróć uwagę,że protesty w takiej samej formie wywalily Rejestr oraz zmieniły ustawe medialną czytaj beton zmiękł grin
dlatego z calym szacunkiem ale nie masz racji .

N
newbie
newbie
N Offline
DJ Sosna panikujesz na tym forum jak baba , która się dowiedziała ,że jest w ciąży z wampirem . co ty masz do stracenia? w najgorszym razie możesz uczyć w szkole angielskiego . Bardziej żal mi Conrada bo ta ustawa może spowodować ,że pies z kulawą nogą nie wejdzie na jego stronę , bo i po co , ? po jaką cholerę czytać np o betfred czy o pokerze lub kasynach skoro gra w nich zabroniona ?
Według mnie ta ustawa to bedzie kawał gówna i to martwego bo postępu żadna ustawa nie zahamuje .
Jeżeli jednak do waszego domu zapuka celnik dajcie mu porządnie w ryja . Tyle w temacie .
Wczoraj w Londynie pokazywali jak Kaczka robi zakupy w sklepie . Istny cyrk !!!!!!!!!

N
newbie
newbie
N Offline
tak na marginesie jeszcze niedawno bolszewia z PO z Tusku i Kapicu na czele była dla was Bogami i głosowaliście na nią . Dziś chcecie go pozbawiać władzy bo ujawnił swoją bolszewię ?
I jaka alternatywa ?
Dałbym szanse Korwinowi , ale po roku jego rządzenia z Polski zrobiłby Koree Północną

N
newbie
newbie
N Offline
z tego co wiem to BAH planuje zablokować Polaków zresztą podobnie zablokowali Francuzów . Podobne plany ma Betfair . Tego się dowiedziałem .

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Dowiedziałeś się skąd o "niby" blokowaniu Polaków przez BF?

N
newbie
newbie
N Offline
rozmawiałem w Londynie z Anglikiem człowiekiem , który tam pracuje . Ale tak szczerze mówiąc to powiedział mi ,że Polska im mało interesuje jednak w planach mają blokadę Polaków

O
oli Offline
sottocapo
sottocapo
O Offline
bajeczki dzieciom na dobranoc opowiadaj a nie tu na forum.

N
newbie
newbie
N Offline
z tym ze decyzji nie ma na razie w tej kwestii !!!!!!!

Strona 5 z 23 1 2 3 4 5 6 7 22 23

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, Szuman, burbon, JelineK, Lukasz111, poozon, Sensei, 11kera11, alfa, rymoholik, $-man, Akhu), 2,621 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,720
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025