|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
byłaby by pefka na gości,szkoda  /wystawią na angoli
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Tober sie wystraszyl i nie wystawil kursow na sparing.Szkoda. To jeszcze idzie zrozumieć... Tylko czemu nie ma całosezonówek na H2H nigdzie, czekam już długo a nie mogę się coś doczekać.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Ja tez czekam. na razie betsafe wystawilo jednego babola. I dwa inne podobne ale po mniejszych kursach 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tez czekam. na razie betsafe wystawilo jednego babola. I dwa inne podobne ale po mniejszych kursach  trzeba czekac za innymi bukami bo w tym gownie nie da sie normalnie grac Czuje lokaty darmowe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
byłaby by pefka na gości,szkoda  /wystawią na angoli w szczegolnosci, ze jedzie Piotr "zawsze upadek w meczu" Protasiewicz, a to bedzie jego sezon wg zapewnien Cieslaka 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Ja tez czekam. na razie betsafe wystawilo jednego babola. I dwa inne podobne ale po mniejszych kursach  trzeba czekac za innymi bukami bo w tym gownie nie da sie normalnie grac Czuje lokaty darmowe  Normalnie sie nie da  Ale zawsze lepsze to niz nic 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
trzeba czekac za innymi bukami bo w tym gownie nie da sie normalnie grac
Czuje lokaty darmowe W tamtym sezonie za dużo było tych lokat i pewnie przez to teraz nie będzie już tak ciekawej oferty. Betsafe to raczej nie bardzo do gry się nadaje  Dobrze ja mykam i tak dzisiaj za dużo tutaj postów napisałem pewnie przez następne półroku nie zbliżę się do tej ilości. pozdrawiam krzychu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
juz nie przesadzajcie z tymi promocjami/lokatami, w zeszlym roku tez byla "promocja" - kto wyzej w sezonie Polonia-Wlokniarz 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
byłaby by pefka na gości,szkoda  /wystawią na angoli w szczegolnosci, ze jedzie Piotr "zawsze upadek w meczu" Protasiewicz, a to bedzie jego sezon wg zapewnien Cieslaka   pamiętacie zakład na u/o 1.5 upadków Emila w tobecie to był cyrk
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Emil w tym roku bedzie vicemistrzem swiata.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quoteO tłumikach mówią zagraniczne gwiazdy:
NICKI PEDERSEN: - Tak, bo nie mam wyboru. Muszę podporządkować się decyzji FIM. Jestem jednak przeciwny ich stosowaniu. Nowe tłumiki powinny przejść większą liczbę testów.
RUNE HOLTA: - Tak, bo muszę się wywiązać ze swoich kontraktów. Nie wyobrażam sobie sytuacji, abym miał przez rok pauzować. Pozostało mi przecież tylko kilka lat startów.
EMIL SAJFUTDINOW: - Tak. Sprawdzałem je dokładnie i nie mam z nimi problemów. Pracują bez zarzutu.
ANDREAS JONSSON: - Tak, ale nie jestem do nich przekonany. W listopadzie podpisaliśmy umowy, w których zaakceptowaliśmy regulamin GP i teraz niewiele da się zrobić.
KENNETH BJERRE: - Tak. To dobry sprzęt. Sporo czasu poświęciłem na ich testowanie i działają poprawnie. Nie zauważyłem, by wpływały na większą liczbę defektów.
HANS ANDERSEN: - Tak, ale mam do nich zastrzeżenia. Na niektórych torach zdecydowanie łatwiej prowadził się motocykl, kiedy używa się starych tłumików. Ze zmianami można było poczekać, a tak mamy do czynienia z chaosem.
GREG HANCOCK: - Tak, ale lepiej by było, gdyby nowy sprzęt został wprowadzony w kolejnych sezonach. W tym roku mógłby zostać udoskonalony. Zostaliśmy jednak zmuszeni przez FIM do ich używania.
CHRIS HOLDER: - Tak, bo nie mam wyjścia. Po prostu muszę z nich korzystać, podobnie jak inni zawodnicy. Nowe tłumiki bardziej redukują hałas. Dla jednych to zaleta, dla innych wada.] za espeedway.pl [/quote] no tak sa huj... ale jestem na TAK co za hipokryci 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
byłaby by pefka na gości,szkoda  /wystawią na angoli w szczegolnosci, ze jedzie Piotr "zawsze upadek w meczu" Protasiewicz, a to bedzie jego sezon wg zapewnien Cieslaka  pepe juz 1 dzwon 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
czy oprócz Tobetu gdzieś jeszcze są wystawiane kursy na sparingowe mecze w Anglii
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
J.Davidsson strzał w 10/znowu go robią juniorzy
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
J.Davidsson strzał w 10/znowu go robią juniorzy Jeszcze się odrodzi  około września
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
J.Davidsson strzał w 10/znowu go robią juniorzy Jeszcze się odrodzi  około września i to jeszcze u siebie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
0,0,0 /prawie komplet graty
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Na razie nikt sie nie spieszy z wystawieniem BEL.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|