|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kto to smarka w tym studiu do mikrofonu na ps  leze jak nie sapiacy niemczyk to znow ktos sobie smarka  do tego marudzacy i zrzedzacy nudzacy beznadziejny drzyga i nudny sport i mamy komplet .....
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
ale tu dzisiaj nerwowo  A gdzie tam lużne 25:22 dla zaksy . "Ljubo Travica nawet nie patrzy na to co się dzije na boisku, urządzajac sobie pogawędkę z ivanem iliciem" hehe  Hehe i o to chodzi. Przyłączam się <boks> "Pilka za Pilka" niech sobie dalej rozmawia  ZAKSA 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
udany dzien Trentino Zaksa  \ jutro jeszcze raz ruskie i trentino i bedzie czadunio 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
scavolinki jeszcze smakowo na jutro wygladaj 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Darwin to Ty chyba nerwow nie widziales  zwykla wymiana zdan po prostu nigdy nie zrozumiem jak ktos kto nie jest "w srodku" danej druzyny czy sytuacji moze tak jednoznacznie ocenic cos na + lub - , po prostu sie nie da, jest tyle rzeczy, o ktorych nie mamy pojecia, ze nie powinnismy oceniac gry nikogo to jak te wszystkie dziadki na meczach, którzy komentuja doslownie wszystko i wzsystko wiedza lepiej albo w Wieluniu na meczach polowa nie zna przepisow podstawowych, ale wypowiada sie kto jest slaby, a kto nie, pytajac sie w trakcie meczu dlaczego jak pilka po bloku nie wpadla w boisko to i tak jest punkt dla atakujacych np... slucham tego wszystkiego z przymruzeniem oka, mam bardzo duzo cierpliwosci do takich ludzi, gdyz za kazdym razem jak ogladam mecz u babci, gdy ja odwiedzam musze jej od poczatku na nowo tlumaczyc wszystkie zasady, ale moja babcia chociaz nie wygaduje glupot o tym kto jak gra, kto slaby albo jaki to trner leszcz AMATORnowicjusz post nie odnosi sie w calosci do Ciebie, wiec no offence, po prostu naszło mnie na refleksje małą 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Wojtas  ale to sama prawda . Podziwiam Cie jednak za cierplwiosci do amatorow nowicjuszow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korver masz coś na dziś jeszcze? czy już Trento dało zarobić.
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
scavolinki jeszcze smakowo na jutro wygladaj  Szczególnie bez Hooker i z drewnianą Saccomani na przyjęciu 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Korver masz coś na dziś jeszcze? czy już Trento dało zarobić. czytaj uwaznie kłasi 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Haha asa zagumnego leże 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Saccomani sie przynajmniej swietnie prezentuje wizualnie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Haha asa zagumnego leże  Oj tam, czaaasem wpadało 1 na 1000 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
z 3:7 na 8:7 Guma na zagrywce siał spustoszenie haha i jeszcze mu sie asa udało pyknac 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Jarosz po bloku na kontrze 10:8
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no juz Ci pisalem ze nie wszystko musisz rozumiec i powtarzac sie nie bede ... o jest i capone vel nicki pedersen a ty miales sie nie odzwyac jak Twoje lokaty sobotnie nie siada szegolnie ta jedna wieczorna a jednak jestes ... i dobrze poprawiasz mi humor tacy ludzie musza byc zeby bylo kolorowo 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Haha asa zagumnego leże  sie smiej, taktyczna zagryweczka w dane miejsce wcale nie jest taka prosta jak sie wydaje  ale Bydgoszcz jedzie  wyglada na to, ze wybralem nie tych niefaworytow co trzeba, Czewa slabo
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Cernic zablokowany na pojedynczym bloku 11:8
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Darwin to Ty chyba nerwow nie widziales  zwykla wymiana zdan po prostu nigdy nie zrozumiem jak ktos kto nie jest "w srodku" danej druzyny czy sytuacji moze tak jednoznacznie ocenic cos na + lub - , po prostu sie nie da, jest tyle rzeczy, o ktorych nie mamy pojecia, ze nie powinnismy oceniac gry nikogo to jak te wszystkie dziadki na meczach, którzy komentuja doslownie wszystko i wzsystko wiedza lepiej albo w Wieluniu na meczach polowa nie zna przepisow podstawowych, ale wypowiada sie kto jest slaby, a kto nie, pytajac sie w trakcie meczu dlaczego jak pilka po bloku nie wpadla w boisko to i tak jest punkt dla atakujacych np... slucham tego wszystkiego z przymruzeniem oka, mam bardzo duzo cierpliwosci do takich ludzi, gdyz za kazdym razem jak ogladam mecz u babci, gdy ja odwiedzam musze jej od poczatku na nowo tlumaczyc wszystkie zasady, ale moja babcia chociaz nie wygaduje glupot o tym kto jak gra, kto slaby albo jaki to trner leszcz AMATORnowicjusz post nie odnosi sie w calosci do Ciebie, wiec no offence, po prostu naszło mnie na refleksje małą  Ja też podchodzę do tego wszystkiego z przymrużeniem oka. Ale są tacy, którzy chcą sobie pokrzyczeć, skomentować, wyzwać i ja sobie wtedy lubię poczytać  Czasami sam się wk...ię ale to sobie wolę zaklnąć pod nosem niż krzyczeć wszędzie gdzie się da. Tyle ode mnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
scavolinki jeszcze smakowo na jutro wygladaj  Szczególnie bez Hooker i z drewnianą Saccomani na przyjęciu  tak dokladnie 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
no juz Ci pisalem ze nie wszystko musisz rozumiec i powtarzac sie nie bede ... o jest i capone vel nicki pedersen a ty miales sie nie odzwyac jak Twoje lokaty sobotnie nie siada szegolnie ta jedna wieczorna a jednak jestes ... i dobrze poprawiasz mi humor tacy ludzie musza byc zeby bylo kolorowo  idz sie jebnij w glowe  Ty mi tez poprawiasz humor swoim betami ktore w 90 % gram w druga strone
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|