|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Zostałeś pobity i okradziony przez policjanta ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
każdemu czasami zdarza się spać na trawniku  tylko ze niektorzy maja wiecej szczescia ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurtka w potargana , spodnie do wyjebania , zegarka brak , komórki brak , mandacik poszedł idiota na jedno piwo  mialem troche lepiej pare weekendow temu, tzn bez 3 ostatnich rzeczy ;]
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Zostałeś pobity i okradziony przez policjanta ? Właśnie policjant mnie najbardziej wkurwił. Piłem piwo u znajomej pod sklepem , z daleka zauważyłem radiowóz więc szybko przez okienko dałem butelkę znajomej (że niby na wymianę). Byli dość tak daleko , nie mogli widzieć , że pije to piwo. Tłumaczenie nie pomogły  jeden był w porządku i chciał dać spokój , ale oczywiście był z nim jakiś młody chuj i się uparł , że 50 złotych. Byłem już pijany , nie chciało mi się z nimi dyskutować , mówię piszcie mandat , a co tam... niech się młoda psinka trochę doceni.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
myśl pozytywnie, chociaż dupa nie boli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dawno nie miałem takich przygód ale zawsze bez gadania brałem mandat od nich bo raz że i tak nikt tego nie ściąga a dwa że proszenie gościa który w świetle prawa chce mnie okraść (bo tak traktuję mandat za nie robienie niczego złego- chyba że dla kogoś wypicie piwka w plenerze to coś złego) jest upokarzające,,,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
myśl pozytywnie, chociaż dupa nie boli  dokładnie,kurtka,spodnie,zegarek rzecz nabyta 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Zostałeś pobity i okradziony przez policjanta ? Właśnie policjant mnie najbardziej wkurwił. Piłem piwo u znajomej pod sklepem , z daleka zauważyłem radiowóz więc szybko przez okienko dałem butelkę znajomej (że niby na wymianę). Byli dość tak daleko , nie mogli widzieć , że pije to piwo. Tłumaczenie nie pomogły  jeden był w porządku i chciał dać spokój , ale oczywiście był z nim jakiś młody chuj i się uparł , że 50 złotych. Byłem już pijany , nie chciało mi się z nimi dyskutować , mówię piszcie mandat , a co tam... niech się młoda psinka trochę doceni. a Kurtka, spodnie, zegarek, komórka ? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
u znajomej pewnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dawno nie miałem takich przygód ale zawsze bez gadania brałem mandat od nich bo raz że i tak nikt tego nie ściąga a dwa że proszenie gościa który w świetle prawa chce mnie okraść (bo tak traktuję mandat za nie robienie niczego złego- chyba że dla kogoś wypicie piwka w plenerze to coś złego) jest upokarzające,,, w sierpniu 50zl, we wrzesniu 100zl, w pazdzierniku upomnienie, w grudniu zablokowane konto bankowe  od tamtej pory uciekam, jak narazie 2 razy sie udalo 2:2, tie trwa 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Od zwykłego "szaraka", który ma legalną pracę i konto w banku zawsze ściągną, więc lepiej zapłacić. Zwłaszcza, że później jak włączy się do akcji komornik to do zapłaty będzie kilka razy więcej.
Nie ściągną to od żuli i kombinatorów, którzy żyją od flaszki do flaszki, a po kasę na wina chodzą do opieki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hmm no to widocznie mam szczęście bo mi tylko raz ściągneli mandat ale 'drogowy' a takich za picie (było ich z 5-6) nigdy.
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
bujaj się i dla Kameleon pissed off
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ponglish 
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
osoby ktore pracuja w moneybookers i blokuja konta wedlug wlasnego widzi mi sie  szmaciarze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Finał pucharu Polski był na wyciągnięcie ręki  szkoda.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Para komentatorów Szpakowski - Trzeciak
Akurat co do wczorajszego meczu to był nudny jak flaki z olejem. Arsenal-Spurs na C+ był o niebo lepszy.
Komentarz to już wogóle , miliardy lat świetlnych za nimi. Szpaku z Trzeciakiem na samą mysł o Mourinho dostawali orgazmu. Jose to , Jose tamto , o tym jak nazywa sie trener Barcelony dowiedziałem się w dorgwyce i to ze studio , bo był probelm z komentarzem z Valencii [nie ogladalem pierwszej polowy , bo jak pisze derby Londynu o niebo lepsze]. Komentarz na TVP -100/10 Mourinho i Messi - orgazm na wieki. Myślałem ze jajo zniose jak złyszałem te nazwiska wczoraj Na Canal + w ciągu meczu tyle razy nie wymieniali nazwiska Mourinho co debile z publicznej w ciagu 10 minut. Druga sprawa - wyciszają trybuny w TVP , rozumiem ze mam slyszec komentarz , tylko ze komentatorami sa imbecyle , a poziom głośności komentarza bardzo niski. Na C+ jest magazyn Premiership Plus - bramki bez komentarza + rekacje trybun , śpiewy. Na TVP nawet jakby mieli pieniądze nie uświadczyłbym czegoś takiego - ''kibole'' to zło i trzeba ich wyciszyć. Rozumiem przypał TVP jak kibice śpiewali ,,Kaczyński gdzie są stadiony'' , ale obecne rżady też nie są lepsze pod tym względem [tematy zastepcze]
Oderbałbym TVP wszelki sport lub dał im , ale zakazł komentarza i nakazał nadawanie obrazu jaki dostają , a nie wyciszanie tła , bo komentator i jego przyudpas musza sie wymądrzać. To samo , brak elementarnej wiedzy pary Szpakowski + Trzeciak
Na Canal+ też jest paru typów , któych nie lubię , ale oni przynajmniej nie jarają się tak jak Szpakowski gdy widzą Messiego czy The Special One , który jest tak zajebisty , że wtopił na Camp Nou w składzie z boskim Krytsiano 0-5. Nie jest fanem Barcy , ale lubie dobrą piłkę , a za wczorjszy pokaz TVP powinno dostać zakaz tranmisji meczów na minimum 10 lat.
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
w Hiszpanii żadnych trybun wyciszać nie trzeba  sami się wyciszają 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Para komentatorów Szpakowski - Trzeciak
Akurat co do wczorajszego meczu to był nudny jak flaki z olejem. Arsenal-Spurs na C+ był o niebo lepszy.
Komentarz to już wogóle , miliardy lat świetlnych za nimi. Szpaku z Trzeciakiem na samą mysł o Mourinho dostawali orgazmu. Jose to , Jose tamto , o tym jak nazywa sie trener Barcelony dowiedziałem się w dorgwyce i to ze studio , bo był probelm z komentarzem z Valencii [nie ogladalem pierwszej polowy , bo jak pisze derby Londynu o niebo lepsze]. Komentarz na TVP -100/10 Mourinho i Messi - orgazm na wieki. Myślałem ze jajo zniose jak złyszałem te nazwiska wczoraj Na Canal + w ciągu meczu tyle razy nie wymieniali nazwiska Mourinho co debile z publicznej w ciagu 10 minut. Druga sprawa - wyciszają trybuny w TVP , rozumiem ze mam slyszec komentarz , tylko ze komentatorami sa imbecyle , a poziom głośności komentarza bardzo niski. Na C+ jest magazyn Premiership Plus - bramki bez komentarza + rekacje trybun , śpiewy. Na TVP nawet jakby mieli pieniądze nie uświadczyłbym czegoś takiego - ''kibole'' to zło i trzeba ich wyciszyć. Rozumiem przypał TVP jak kibice śpiewali ,,Kaczyński gdzie są stadiony'' , ale obecne rżady też nie są lepsze pod tym względem [tematy zastepcze]
Oderbałbym TVP wszelki sport lub dał im , ale zakazł komentarza i nakazał nadawanie obrazu jaki dostają , a nie wyciszanie tła , bo komentator i jego przyudpas musza sie wymądrzać. To samo , brak elementarnej wiedzy pary Szpakowski + Trzeciak
Na Canal+ też jest paru typów , któych nie lubię , ale oni przynajmniej nie jarają się tak jak Szpakowski gdy widzą Messiego czy The Special One , który jest tak zajebisty , że wtopił na Camp Nou w składzie z boskim Krytsiano 0-5. Nie jest fanem Barcy , ale lubie dobrą piłkę , a za wczorjszy pokaz TVP powinno dostać zakaz tranmisji meczów na minimum 10 lat. pelna prawa , ale ja do zenujacego poziomu komentarza w polskiej tv, szczegolnie tvp sie przezwyczailem nie moge sie doczekac powstania technologii by mozna bylo wylaczac sam komentarz w trakcie meczy/walk bokserskich na streamch ES juz taka opcja jest, teraz czekamy na tv normalni kibice by odetchneli z ulgą
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|