|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
miało być więcej, ale dobre i to :
4 bilety na mecz Polaków o wszystko, w Warszawie, kategoria druga
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Zawsze jest szansa w PZPN. Trzeba tylko mieć w rodzinie jakiegoś wysoko postawionego leśnego dziadka 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
8 kont i "prawie" nic: 2 dni namawiałem i pouczałem Szwagra, żeby się zapisał i rezultat: 4 bilety I kategorii na mecz otwarcia pozdrawiam
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
a już myślałam, że i mnie uda się zobaczyć czy coś wylosowałam, ale oczywiście się nie udało. zamiast tego tekstu po angielsku wyskakuje teraz przepraszamy. wystąpił nieoczekiwany błąd bla, bla bla.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
WYLOSOWALEM na 1 koncie bilety na 5 spotkan !!! ( na 2 koncie nic nie wylosowalem). OTO BILETY: [Linked Image] [ img717.imageshack.us] Uploaded with ImageShack.us [ imageshack.us] P.S. Ukraina odpada !!! Najlepszy Cwiercwinal i cena tez lepsza niz ten otwarcia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdzie jest sprawiedliwosc ja sie pytam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jesli by ktos trafil 3 mecz grupowy polakow we wroclawiu a nie mial zamiaru sie wybrac chetnie odkupie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jak na jednym z tylko dwóch kont wylosowałeś aż pięć spotkań to nic tylko jeszcze dziś w totka zagrać ;]. PS. Możliwe, że cos źle usłyszałem, ale wydaje mi się, że albo płacisz za wszystkie zamówione albo za żaden ...swoją drogą... po wynikach widać, że fantastyczny algorytm do tego losowania stworzyli  ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto chce te na otwarcia i na ukraine? nie chce ich !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak na jednym z tylko dwóch kont wylosowałeś aż pięć spotkań to nic tylko jeszcze dziś w totka zagrać ;]. PS. Możliwe, że cos źle usłyszałem, ale wydaje mi się, że albo płacisz za wszystkie zamówione albo za żaden ...swoją drogą... po wynikach widać, że fantastyczny algorytm do tego losowania stworzyli  ... To wogole nie kupie !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I bardzo dobrze, im więcej takich tym większa szansa trafienia czegoś w dodatkowym losowaniu wszystkich nieopłaconych w terminie biletów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a do kiedy trzeba zaplacic?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po co aplikowałeś skoro nie chcesz tych biletów?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
I bardzo dobrze, im więcej takich tym większa szansa trafienia czegoś w dodatkowym losowaniu wszystkich nieopłaconych w terminie biletów  W dodatkowym będą losowac tylko wśród tych, którzy poprzednio nie wylosowali? Bo jeżeli razem z osobami, które teraz nie opłacą, albo jeśli jeszcze nowe konta będzie można zakładać to ja przy tym systemie czarno widze jakiekolwiek szanse 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po co aplikowałeś skoro nie chcesz tych biletów? tzn z ukraina sie przeliczylem, tak aplikowalem aby zobaczyc czy mam szczescie. Nie wiedzialem ze az tyle wylosuje, liczylem na max 2 mecze a nie na 5. Nie mam tyle kasy aby wylozyc chodz wiem ze moznaby zarobic na tych biletach sprzedajac je.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja sprawdziłem 4 konta z 5 i na tych co sam zakładałem mam 2/2. 2 mecze grupowe + ćwierćfinał. Szkoda tylko,że wszystkie mecze na Ukrainie, ale marudził nie będę - będzie okazja zwiedzić ten kraj. Oby na 5 koncie były bilety na jakiś mecz w Polsce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie , tylko sie niepotrzebnie podjaralem najpierw a pozniej jak zobaczylem laczna kwote to zdziwienie...Kupilbym jakbym mial pewnosc ze to sprzedam.
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
po co aplikowałeś skoro nie chcesz tych biletów? tzn z ukraina sie przeliczylem, tak aplikowalem aby zobaczyc czy mam szczescie. Nie wiedzialem ze az tyle wylosuje, liczylem na max 2 mecze a nie na 5. Nie mam tyle kasy aby wylozyc chodz wiem ze moznaby zarobic na tych biletach sprzedajac je. ja bym wszystko zrobil zeby ten hajs zdobyc 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dziwne z tym trafieniem 5 meczy na 1 koncie. O ile pamiętam (nie chce mi się szukać) uefa mówiła, że 1 aplikacja=1 mecz. Jak wylosują raz to nie bierze się udziału w innych losowaniach.... Pamięta to ktoś lub znajdzie?
analityk: poczekaj na maila, wtedy się wiele wyjaśni.
Czy ma być 2 losowanie? myślałem, że w tym "panelu" w którym pójdzie odkupywać po cenie nominalnej będą te nie opłacone do kupienia kto 1 ten lepszy....Gdzie pisali o 2 losowaniu?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|