Rafik jak nie masz o czymś pojęcia to się po prostu nie wypowiadaj...
aaa to nie wiedziałem sorki
napisz duży artykuł to się douczę i podyskutujemy.

to już wiem skąd czerpiesz wiedzę na ten temat

Nie czytam Polskiej prasy.
Dla Ciebie zrobię poprawkę napisz do mnie na priva posta z 5000 słów. Trzeba wchłaniać wiedzę.
To pokazuje,że każdy interpretuje tutaj wszystko jak chce.
Młody super fota. Tego nie widziałem.
Jak pisałem wcześniej Legia zasłużenie wygrała.
Koniec tematu bo ta polemika robi się bezsensowna.
Nie napiszę do Ciebie takiego priva, bo najzwyczajniej szkoda mi czasu.
Marcin1908 napisał swoje wrażenia odnośnie poziomu kibiców oglądając mecz, Ty natomiast wyśmiałeś to nie oglądając nawet spotkania. O czym z Tobą dyskutować?
Nie jest moim celem wywyższanie jednych czy drugich kibiców.
Tylko jeżeli ktoś piszę,że 'kibice' Legii, mogliby się uczyć kultury od 'kibiców Lecha' lub nawet odwrotnie jest po prostu śmieszny.
Każdy liczący się klub kibicowski w Polsce ma swoje 'bojówki', a tam już raczej ciężko o "kulturę" o której piszesz i niezależnie czy jest Lech, Legia czy ktoś inny.
Jak sam przyznajesz - nie pamiętasz wyjazdów Legii np do Wiednia,a ostatnie wspomnienia masz z tv z akcji "widelec" lub z Wilna. Natomiast opinie na temat Lecha wyrobiłeś sobie po obejrzeniu pięknych spotkań w LE, to masz po prostu za małą wiedzę żeby z Tobą na ten temat dyskutować i nie masz pojęcia o czym mówisz/piszesz.
Nie zmieni tego ani mój post, ani nawet ewentualna dyskusja. Jeżeli chcesz zgłębić temat to poszukaj dogłębniej, a w necie znajdziesz wiele ciekawych materiałów do wyrobienia sobie poglądu. Choć najlepiej jakbyś to zobaczył na własne oczy