|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
ZoRro......nie byłem w STS ze 3 lata ale widze,że NIC się nie zmieniło na lepsze ps. ten śmierdzący odor potu to norma pamiętam jak kobitka zza lady jeszcze gość nie odszedł a juz psikała odświeżaczem powietrza 
|
|
|
|
|
|
|
forty.......wstyd Mi za Ciebie Polska - Argentyna towarzysko  z jaką Argentyną? Messi będzie w Polsce?
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
forty.......wstyd Mi za Ciebie Polska - Argentyna towarzysko  z jaką Argentyną? Messi będzie w Polsce? Nie , ale Cabral będzie.
|
|
|
|
|
|
|
forty.......wstyd Mi za Ciebie Polska - Argentyna towarzysko  z jaką Argentyną? Messi będzie w Polsce? Nie , ale Cabral będzie. aaaaa, z Tą Argentyną
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
kibice nie kupuja biletow na mecz z Argentyna, ale przyjedzaja pod stadion na manifestacje przeciwko cyrkowi, jaki funduje nam Tusk. OZSK jutro to ma oglosic. http://pl.wikipedia.org/wiki/Ogólnopolski_Związek_Stowarzyszeń_Kibiców
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Znajdź inny temat dla tej dziecinady, nie tutaj.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze jestem niedoinformowany, moze nie ogarniam tego co sie dzieje, moze jestem glupi  ale czytajac w miare na bierzaco temat, nie zabierajac za bardzo glosu, coraz bardziej dochodze do wniosku ze ta cala ustawa nic nie zmieni, jest to kolejna ustawa nie majaca sie nijak do rzeczywiatosci i bedzie to kolejny bubel prawny ktory da sie obejsc prawie ze nie zmieniajac dotychasowej sciezki. Osobiscie gram pilke tylko, zaraz mi sie sezon skonczy i udam sie na "hazardowy urlop" jak co roku i wroce w serpniu, do tego czasu wiele sie wyjasni czy jacys "nalogowi hazardzisci" dzieki ustawie i bandzie Donka zostana anawroceni i przylapani na goracym uczynku dzieki pro ustawie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka