|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
aj... a nawet jak się tusk wywali na kibicach to i tak prędzej się stąd dowiem niż z telewizji, mam stary telewizor, nie lubię nawet go ogladać, a co dopiero mówić o ogladaniu wiadomości z naszego grajdoła, tak jak bym chciał ogladać reality szoł z zakładu zamknietego w Tworkach, sorry, to tylko Nirtz czy tyson może się tym podniecać 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A swoją droga, temat kibiców kur.wa...LOL jestem ciekaw na co ten zastepczy temat? co i kto chce przykryć bo nie mogę pojąć żeby z powodu kilku wąskomyślących kolesi sprawa zrobiła się sprawą "narodową". no, a biorąc pod uwagę że te wszystkie dobre i złe media nie są instytucjami charytatywnymi, to robią to wszystko w celach zarobkowych, przełożenie kasa-oglądalność jest bezpośrednie, skoro takim tematem można rozpętać taką burzę to nasze społeczeństwo wystawia sobie same notkę na swój temat, jestem ciekaw kto ukręci w tym konkursie największe lody, widzi mi się że nie będą to tysony ani kibice, oni będą tylko wodą do młyna kręcącego grubą kasę dla tych co sobie stoją z boku i zacierają swoje gibkie rączki  Generalnie zgadzam sie z Twoja diagnoza, ale nie uwazam, ze kibice powinni spokojnie przygladac sie jak sa dymani przez czyjes 'gibkie raczki' . Abstrahujac nieco od tematu uwazam, ze stosowanie odpowiedzialnosci zbiorowej, kierowanie i podsycanie gniewu spolecznego przeciwko malym grupom jest powrotem do totalitarnych metod, ktore nie powinny miec miejsca w nowoczesnej kulturze politycznej.
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9613038,Trybuna_szalikowcow_zamknieta__Policja_zatrzymuje.html coraz gorzej...
|
|
|
|
|
|
|
Czy powinni się przyglądać czy nie przyglądać nie oceniam, ale rozumiem wzburzenie jak jakiś korek stosuje tak jak piszesz, odpowiedzialność zbiorową w tej sytuacji. Stąd trochę ze zdziwieniem czytam ten temat i kilka osób z nazwijmy to szeregu kibiców robi taki wielki zamęt, w moim odczuciu nikt nie ma wątpliwosci ze zamykanie stadionów nie jest antidotum na procent debili którzy robią rozpierduchy bo nie umieją zsumować 2+2.
A tuski, kaczki i bronki robią zasłonę dymna, przed czym, nie jestem pewien ale raczej nie próbują ukryć tego że bronek postawił klocka na dywanie, oj nie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy powinni się przyglądać czy nie przyglądać nie oceniam, ale rozumiem wzburzenie jak jakiś korek stosuje tak jak piszesz, odpowiedzialność zbiorową w tej sytuacji. Stąd trochę ze zdziwieniem czytam ten temat i kilka osób z nazwijmy to szeregu kibiców robi taki wielki zamęt, w moim odczuciu nikt nie ma wątpliwosci ze zamykanie stadionów nie jest antidotum na procent debili którzy robią rozpierduchy bo nie umieją zsumować 2+2.
A tuski, kaczki i bronki robią zasłonę dymna, przed czym, nie jestem pewien ale raczej nie próbują ukryć tego że bronek postawił klocka na dywanie, oj nie. Ale (ujmujac metaforycznie) probuja odwrocic uwage od tego, ze na piedestale postawili cymbala w bialym kitlu, ktory formalnie majac obowiazek Tobie pomoc...nie zrobil tego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Kura ja pierd.......... chcialem dzis podjechac do Geanta ale sie teraz boje bo kupowanie tam produktow obraza narod polski 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ja pier.do.le to już przechodzi ludzkie pojęcie KOMUNA wróciła pełną gębą!! 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
DONALD MATOLE, TWÓJ RZĄD OBALĄ KIBOLE!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja bym na miejscu niektórych wstrzymał się z takimi tekstami... Dobry ziom Donalda trzyma wszystkie IP u siebie na dysku, więc jak macie budziki poustawiane na 6:15, żebyście się nie zdziwili jak o 6:00 wyważą Wam drzwi do mieszkania i rzucą na zimną posadzkę w samej bieliźnie 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Tak, oczywiście. To co się teraz u nas dzieje to nie jest Białoruś. Żyjemy w wolnym i demokratycznym kraju gdzie jest pełne poszanowanie swobód obywatelskich.
Swoją drogą - nie wiem czy to prawda - w necie krąży informacja jakoby dzisiaj, w parę dni po meczu Floty Świnoujście z Kolejarzem Stróże policja w Świnoujściu chodziła po domach "kiboli" (jak się domyślam tych zidentyfikowanych) i wlepiała mandaty. Za co? Za to, że w sobotę wykrzykiwali antyrządowe i obraźliwe dla Tuska hasła na stadionie Floty.
--
Swoją drogą:
30 czerwca Warszawa zakończy przygotowania do zaczynającej się następnego dnia polskiej prezydencji w UE. Do stolicy na spotkania i konferencje, wystawy i koncerty zjadą unijni delegaci i dziennikarze. Ale tego dnia na ulice miasta wyjdą też związkowcy "S": górnicy, stoczniowcy, hutnicy, kolejarze, pracownicy budżetówki.
Jak do tego dołączą jeszcze kibole, których się zjedzie trochę z całego kraju to... na miejscu warszawiaków już teraz pomyślał bym o jakichś solidnych dechach i zabezpieczaniu okien. Coś mi się wydaje, że to może być najczarniejszy dzień dla władz państwowych w III RP. Przynajmniej wszystko idzie w tym kierunku.
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Opinia Helińskiej Fundacji Praw Człowieka na temat zamykania stadionów, karania za antyrządowe hasła itp. etc. Polecam przeczytać... http://www.hfhrpol.waw.pl/pliki/wystapienie_mswia.pdf
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
DONALD MATOLE, TWÓJ RZĄD OBALĄ KIBOLE!!! Lepiej uwazaj, u mnie od dwoch dni ok 22 nad miastem krazy helikopter 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze w Gdańsku mogę zrozumieć uwielbienie Hessa bo przed wojną tam mieszkało 90% Niemców ale w Warszawie już nie bardzo bo im Niemcy 2/3 miasta wymordowali o tych co za 10tys. do filmu tego angola hailują to już nawet nie ma co gadać. 1) o co biega z tym uwielbieniem dla nazizmu w Warszawie ? - jestem z Wawy chodzilem na mecze pare lat temu i nie wiem o czym piszesz /sie nie zgadzam ;-) ) 2) - nie wiem totalnie o co biega z tym filmem, jak mozesz to przybliz temat / tutaj po prostu ciekawość ;-) No nie mów ;p myślałeś że pioruny na Białym Legionie to są oznaczenia fanów AC/DC a godło zbrodniczej dywizji Wafen SS Totenkopf to flaga piratów z Karaibów ;p
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Helsińska Fundacja to najpewniej marionetki PISdzielców
|
|