|
|
member
|
|
member
Koryttseva break na początek seta:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czemu live u Ungur stoi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podsumowanie dnia dzisiejszego: Bohli, Bolelli, Gremelmayr, Prodon, Falla, Hernych, Schoorel. Gicquel, Minella, Kulikova, Stephens, Pivovarova, Watson, Llagostera, Cetkovska weszło , zawiedli Souza i Lorenzi ale za 14/16 z pewniaków nie płacą, pewniaki muszą wejść wszystkie  co zaskakujące trafiłem wszystkie mecze kobiece ( owszem kursy nie były powalające ), oprócz raz systemowo zagranej Woerle, no ale tam ryzyko było duże ... gra Bautista, którego miałem w rozpisach z jutrzejszymi meczami, widzę, że przegrał 1 seta, ale po kursie 3,25 dokładamy go na żywo, ogień Roberto 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam ponownie  Berdzio 2:0 @1.6 Golubev @5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czemu live u Ungur stoi  pisałem w temacie, że Lorenzi mnie nie przekonuje, a zagrałem go na wielu kuponach, na innych mniej ważnych wywalił mnie Souza :/ kuurcze jutro by była duża szansa ( Lorenzi się tu kłania ), że Harrison, Guez i Ramos Vinolas skończyli by Intercity z 20 ako  masz pomysł na jutro ? nie wiem czemu znowu ufasz Crivoiowi 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czemu live u Ungur stoi  pisałem w temacie, że Lorenzi mnie nie przekonuje, a zagrałem go na wielu kuponach, na innych mniej ważnych wywalił mnie Souza :/ kuurcze jutro by była duża szansa ( Lorenzi się tu kłania ), że Harrison, Guez i Ramos Vinolas skończyli by Intercity z 20 ako  masz pomysł na jutro ? nie wiem czemu znowu ufasz Crivoiowi  to doswiadczony dobry zawodnik moze ostatnio jego wyniki nie powalaja ale nie odpusci tu a jak gra na 100% swoich mozliwsci to Frank tylko serwisem sie moze ratowac a ten ciagle mu siedzial nie bedzie  Crivoi Kubot Ramos Robert Guez Harrison z facetow dla mnie do gry reszte rozkminie jutro Bautista wyjebal ladny kuponik 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podsumowanie dnia dzisiejszego: Bohli, Bolelli, Gremelmayr, Prodon, Falla, Hernych, Schoorel. Gicquel, Minella, Kulikova, Stephens, Pivovarova, Watson, Llagostera, Cetkovska weszło , zawiedli Souza i Lorenzi ale za 14/16 z pewniaków nie płacą, pewniaki muszą wejść wszystkie  co zaskakujące trafiłem wszystkie mecze kobiece ( owszem kursy nie były powalające ), oprócz raz systemowo zagranej Woerle, no ale tam ryzyko było duże ... gra Bautista, którego miałem w rozpisach z jutrzejszymi meczami, widzę, że przegrał 1 seta, ale po kursie 3,25 dokładamy go na żywo, ogień Roberto   mój towarowy 15 wagonów wykoleili ci sami sabotażyści  na szczęście osobowy 7 wagonów @8.8 dojechał do stacji końcowej 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podsumowanie dnia dzisiejszego: Bohli, Bolelli, Gremelmayr, Prodon, Falla, Hernych, Schoorel. Gicquel, Minella, Kulikova, Stephens, Pivovarova, Watson, Llagostera, Cetkovska weszło , zawiedli Souza i Lorenzi ale za 14/16 z pewniaków nie płacą, pewniaki muszą wejść wszystkie  co zaskakujące trafiłem wszystkie mecze kobiece ( owszem kursy nie były powalające ), oprócz raz systemowo zagranej Woerle, no ale tam ryzyko było duże ... gra Bautista, którego miałem w rozpisach z jutrzejszymi meczami, widzę, że przegrał 1 seta, ale po kursie 3,25 dokładamy go na żywo, ogień Roberto   mój towarowy 15 wagonów wykoleili ci sami sabotażyści  na szczęście osobowy 7 wagonów @8.8 dojechał do stacji końcowej  Souza jeszcze pojmuję, bo ten Aguilar jakieś chyba dodatkowe moce ma na tym Rolandzie, nigdzie nie gra tak dobrze jak tutaj ... ale i tak marnował na potęgę, miał w wielu gemach *0-30 i nic dalej i 1/9 bp mówią same za siebie za to Lorenzi jest dla mnie zwykłym matołem, bo żeby wygrać seta z Nadalem, a później przegrać z Jouanem, który w decydującym secie trafia 29% swojego głównego atutu, czyli swojego 1 podania, to trzeba być nieudacznikiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
walcz Andey 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podsumowanie dnia dzisiejszego: Bohli, Bolelli, Gremelmayr, Prodon, Falla, Hernych, Schoorel. Gicquel, Minella, Kulikova, Stephens, Pivovarova, Watson, Llagostera, Cetkovska weszło , zawiedli Souza i Lorenzi ale za 14/16 z pewniaków nie płacą, pewniaki muszą wejść wszystkie  co zaskakujące trafiłem wszystkie mecze kobiece ( owszem kursy nie były powalające ), oprócz raz systemowo zagranej Woerle, no ale tam ryzyko było duże ... gra Bautista, którego miałem w rozpisach z jutrzejszymi meczami, widzę, że przegrał 1 seta, ale po kursie 3,25 dokładamy go na żywo, ogień Roberto   mój towarowy 15 wagonów wykoleili ci sami sabotażyści  na szczęście osobowy 7 wagonów @8.8 dojechał do stacji końcowej  Souza jeszcze pojmuję, bo ten Aguilar jakieś chyba dodatkowe moce ma na tym Rolandzie, nigdzie nie gra tak dobrze jak tutaj ... ale i tak marnował na potęgę, miał w wielu gemach *0-30 i nic dalej i 1/9 bp mówią same za siebie za to Lorenzi jest dla mnie zwykłym matołem, bo żeby wygrać seta z Nadalem, a później przegrać z Jouanem, który w decydującym secie trafia 29% swojego głównego atutu, czyli swojego 1 podania, to trzeba być nieudacznikiem  tam zagrałem Becka oczywiście, a nie Bohliego  zaraz by ktoś to jeszcze tu wypomniał, bo jest tu paru "specjalistów od tego" widzisz intercity z ako prawie 9 dojechało, mi na szczęście Ilhan pociągnął intercity z ako 6, więc jakoś odżyłem po Lorenzim 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
dawaj !!!! super moment, łamiemy!!
00-30
|