|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Alez dyrektorzy RG musza zacierac rece
Gensse, Gicquel, Prodon, Guez, Jouan, Robert w 3 rundzie
I nie patrzalem czy jeszcze kogos maja. myślę, że Ilhan posprząta tego całego Gensse Stawiam na Genssego od poczatku turnieju coś koło 1.40 i teraz 1.95 widzialem jego tylko 3 mecze ale to jest chlopie taki walczak, Ilhan bedzie mu lepiej pasowal niz Bautista. Szkoda ze mnie dzisiaj zawiodl Souza, bo jednak chyba jako jedyny rano na forum pisalem ze biore Genssego. W walce z Turkiem nie jest bez szans.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
*]może mi ktoś sprawdzic czy mozna wplacac teraz i wyplacac srodki z expekt.com czy tylko u mnie brak opcji...? także brak możliwości wypłaty
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
*]może mi ktoś sprawdzic czy mozna wplacac teraz i wyplacac srodki z expekt.com czy tylko u mnie brak opcji...? także brak możliwości wypłaty kaplica zamknął 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
*]może mi ktoś sprawdzic czy mozna wplacac teraz i wyplacac srodki z expekt.com czy tylko u mnie brak opcji...? także brak możliwości wypłaty Godzinę temu wypłacałem..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
*]może mi ktoś sprawdzic czy mozna wplacac teraz i wyplacac srodki z expekt.com czy tylko u mnie brak opcji...? także brak możliwości wypłaty Godzinę temu wypłacałem.. hmmm to wejdź na konto i zobacz czy masz formy wypłaty lub wpłaty :/ u mnie brak tych form 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
*] *]może mi ktoś sprawdzic czy mozna wplacac teraz i wyplacac srodki z expekt.com czy tylko u mnie brak opcji...? także brak możliwości wypłaty Godzinę temu wypłacałem.. hmmm to wejdź na konto i zobacz czy masz formy wypłaty lub wpłaty :/ u mnie brak tych form  Data (CET-1) Rodzaj Szczegoly Suma 19-05-2011 18:00 wypłata konto bankowe Wszystko gra u mnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Pinturicchio ale wypłate zleciłeś a mi chodzi o to, jak wejdziesz w 'wypłata' to czy masz tam jaka forme wypłaty wybrać i zdeklarować sumę  Bo u mnie jest tylko 'Aby wypłacić środki z konta gracza należy wybrać jedną z dostępnych form wypłaty z menu poniżej. Jeżeli nie przesłałeś jeszcze do tej chwili kopii ważnego (ustawowo) i aktualnego dowodu osobistego/paszportu (kopie) - możesz dokonać tego przesyłają je na serwer klikając tutaj. Jest to również konieczne jeżeli jesteś nowym klientem i chcącym skorzystać ze zwiększenia limitów transakcji na wszystkie metody płatności dostępne na Twoim koncie gracza. Expekt.com rezerwuje sobie prawo do dokonania transferu części bądź całości wypłacanej kwoty do Twojej karty użytej wcześniej na koncie gracza w ramach wczesniej realizowanych wpłat/-y (zwrot do karty). Jeżeli i szczególnie jeżeli wypłata realizowana jest za pomocą innej metody płatności aniżeli użytej wczesniej do wpłaty depozytu, gracz może zostać poproszony o dadatkową dokumentację potwierdzającą tożsamość, przed realizacją jakiejkolwiek wypłaty z konta gracza.' Więc nie wiem czy mam znów podsyłać skany dowodów poraz drugi czy to tymczasowe. Bo czat jak zwykle NIC nie wie :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
*]@Pinturicchio ale wypłate zleciłeś a mi chodzi o to, jak wejdziesz w 'wypłata' to czy masz tam jaka forme wypłaty wybrać i zdeklarować sumę  Bo u mnie jest tylko 'Aby wypłacić środki z konta gracza należy wybrać jedną z dostępnych form wypłaty z menu poniżej. Jeżeli nie przesłałeś jeszcze do tej chwili kopii ważnego (ustawowo) i aktualnego dowodu osobistego/paszportu (kopie) - możesz dokonać tego przesyłają je na serwer klikając tutaj. Jest to również konieczne jeżeli jesteś nowym klientem i chcącym skorzystać ze zwiększenia limitów transakcji na wszystkie metody płatności dostępne na Twoim koncie gracza. Expekt.com rezerwuje sobie prawo do dokonania transferu części bądź całości wypłacanej kwoty do Twojej karty użytej wcześniej na koncie gracza w ramach wczesniej realizowanych wpłat/-y (zwrot do karty). Jeżeli i szczególnie jeżeli wypłata realizowana jest za pomocą innej metody płatności aniżeli użytej wczesniej do wpłaty depozytu, gracz może zostać poproszony o dadatkową dokumentację potwierdzającą tożsamość, przed realizacją jakiejkolwiek wypłaty z konta gracza.' Więc nie wiem czy mam znów podsyłać skany dowodów poraz drugi czy to tymczasowe. Bo czat jak zwykle NIC nie wie :/ Masz rację, to samo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
OK dzięki - po ich stronie coś nie tak :)trzeba czekac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem czy dobrze zrobilem ale postawilem na jutro bartoli po kursie 2,30 z medina
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
*]@Pinturicchio ale wypłate zleciłeś a mi chodzi o to, jak wejdziesz w 'wypłata' to czy masz tam jaka forme wypłaty wybrać i zdeklarować sumę  Bo u mnie jest tylko 'Aby wypłacić środki z konta gracza należy wybrać jedną z dostępnych form wypłaty z menu poniżej. Jeżeli nie przesłałeś jeszcze do tej chwili kopii ważnego (ustawowo) i aktualnego dowodu osobistego/paszportu (kopie) - możesz dokonać tego przesyłają je na serwer klikając tutaj. Jest to również konieczne jeżeli jesteś nowym klientem i chcącym skorzystać ze zwiększenia limitów transakcji na wszystkie metody płatności dostępne na Twoim koncie gracza. Expekt.com rezerwuje sobie prawo do dokonania transferu części bądź całości wypłacanej kwoty do Twojej karty użytej wcześniej na koncie gracza w ramach wczesniej realizowanych wpłat/-y (zwrot do karty). Jeżeli i szczególnie jeżeli wypłata realizowana jest za pomocą innej metody płatności aniżeli użytej wczesniej do wpłaty depozytu, gracz może zostać poproszony o dadatkową dokumentację potwierdzającą tożsamość, przed realizacją jakiejkolwiek wypłaty z konta gracza.' Więc nie wiem czy mam znów podsyłać skany dowodów poraz drugi czy to tymczasowe. Bo czat jak zwykle NIC nie wie :/ Masz rację, to samo  szybciej bys juz im przeslal skany niz napisal ten monolog
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@nalbi o to chodzi, ze jak klikasz w link którym podsyłasz im skany to nic nie ma - pusta strona 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A i jeszcze jedno - przecież tego nie przepisywałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to Wozniacki ma debiucik w telewizji Polskiej reklamuje plastry 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktoś wie jak Murray dziś ??
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
lorenzi byl w stanie rywalizowac z rafa w rzymie lamac go wygrac seta a przegral z jakims serwisantem jouan:/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lorenzi byl w stanie rywalizowac z rafa w rzymie lamac go wygrac seta a przegral z jakims serwisantem jouan:/ Jouan to mlody dobry zawodnik agresywny posiadajacy szerki wachlarz zagran dobrze operujacy bh czesto biegajacy pod siatke ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lorenzi byl w stanie rywalizowac z rafa w rzymie lamac go wygrac seta a przegral z jakims serwisantem jouan:/ Jouan to mlody dobry zawodnik agresywny posiadajacy szerki wachlarz zagran dobrze operujacy bh czesto biegajacy pod siatke ... 26 lat to juz raczej nie mlody 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lorenzi byl w stanie rywalizowac z rafa w rzymie lamac go wygrac seta a przegral z jakims serwisantem jouan:/ Jouan to mlody dobry zawodnik agresywny posiadajacy szerki wachlarz zagran dobrze operujacy bh czesto biegajacy pod siatke ... 26 lat to juz raczej nie mlody  ej bez przesady 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lorenzi byl w stanie rywalizowac z rafa w rzymie lamac go wygrac seta a przegral z jakims serwisantem jouan:/ Jouan to mlody dobry zawodnik agresywny posiadajacy szerki wachlarz zagran dobrze operujacy bh czesto biegajacy pod siatke ... 26 lat to juz raczej nie mlody  eee tam stary tez nie  pozatym w porownaniu do lorenziego to mlody chlopak 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|