Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 18 z 18 1 2 16 17 18
A
Aro Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Aro
Witam wszystkich

Stabaek x2 @1.70

piwo

Bonus: Unibet
A
Aro Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Aro
Heracles boks

piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
sedzia pizda;/ ja pier tyle czasu na bramke i nic fuuck

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
dzisiaj pewniaki overy wszystkie zawiodły widzę: Peterborough, Lech :D, jakieś Hollo...

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Originally Posted by janiszelk
Originally Posted by eroll
A właśnie mam takie pytanko bo ostatnio przejechałem się na 2tureckiej licząć że jednej z drużyn będzie zależało na pierwszym miejscu w tabeli podczas gdy ewidentnie zadawala ją poprostu awans (pewny z drugiego lub pierwszego miejsca). Czy to jest precedens w każej lidze? Czy jednak pierwsze miejsce w drugiej lidze czasami popłaca a co za tym idzie motywuje? Bo pierwsze ligi wiadomo - mistrzostwo kraju,puchary itp,,,
awans to awans ,najczesciej bez zadnych dodatkowych gratisow...wiec czy z 1 czy z 2 co za roznica...ogolnie nie gra sie druzyn ktore maja juz awans,lub pewny spadek,bo nigdy nie wiadomo czy bedzie im sie chcialo...

To pogrubione to ja wiem smile na tym głównie bazuję komu się chce grac a komu nie , tylko chciałem się upewnić czy to pierwsze miejsce jakoś motywuje . Dzięki za utwierdzenie mnie w tym w czym utwierdzili mnie ostatnio turcy smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by janiszelk
A właśnie mam takie pytanko bo ostatnio przejechałem się na 2tureckiej licząć że jednej z drużyn będzie zależało na pierwszym miejscu w tabeli podczas gdy ewidentnie zadawala ją poprostu awans (pewny z drugiego lub pierwszego miejsca). Czy to jest precedens w każej lidze? Czy jednak pierwsze miejsce w drugiej lidze czasami popłaca a co za tym idzie motywuje? Bo pierwsze ligi wiadomo - mistrzostwo kraju,puchary itp,,,
awans to awans ,najczesciej bez zadnych dodatkowych gratisow...wiec czy z 1 czy z 2 co za roznica...ogolnie nie gra sie druzyn ktore maja juz awans,lub pewny spadek,bo nigdy nie wiadomo czy bedzie im sie chcialo...

To pogrubione to ja wiem smile na tym głównie bazuję komu się chce grac a komu nie , tylko chciałem się upewnić czy to pierwsze miejsce jakoś motywuje . Dzięki za utwierdzenie mnie w tym w czym utwierdzili mnie ostatnio turcy smile

prestiz i co najwyzej czasami wieksza kasa od sponsorow choc z tym roznie bywa ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by dadycool
Originally Posted by dadycool
jutro trzeba z rana obczaic 2 francuska... jest troche dobrych meczy

no jest jest, tylko szczerze mówiąc wolę grać 4-6 kolejek do końca bo te ostatnie ,sporo drużyn ma już pewną pozycję (zarówno spadkową jak i awansową) i weź tu przewidz komu się będzie chciało grać,,,,

no nie gadaj cala pierwsza 3-5 ma o co grac i dwa na koncu tez... a kursy calkiem calkiem

kto spadnie wiadomo,nie liczyłbym tutaj na cuda. Kurs na Ajaccio słabiutki. Właściwie tylko Evian przyzwoicie stosunek kurs do ryzyka wygląda dla mnie osobiście,,,

dobrze mowisz ale jeszcze pozostaje dijon np i metz chociażby

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Dijon- zagrałbym ,gdyby nie seria wygranych która w każdej chwili może zostać przerwana chociażby remisem.Argument z dupy ale nie lubię grać drużyn ze zbyt dużym ciągiem wygranych.

Metz - nie wiem jak oni kombinuję ale ja bym na ich miejscu raczej się nie spinał.Vannes jutro z Le Mans będzie miało bardzo ciężko, a jak nie wygrają Le Mans ma spokój. Więc remis też możliwy.

ps. Bardzo możliwe że i Metz i Dijon wygrają ale po tych kursach nie biorę tego,,,

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
jakie macie przewidywania co do finalu lm ? Kto wg was wygra ?

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Originally Posted by mak752
jakie macie przewidywania co do finalu lm ? Kto wg was wygra ?

dla mnie rzut monetą 50/50 - chociaż gdybym już musiał wybierać kto wygra to raczej barca. Mnie jako niedzielnego kibica (przyznaję bez bicia) cieszy taki komercyjno-prestiżowy finał. Chętnie jakiś czteropak przy tym rozpracuję smile

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
nikt inny sie nie wypowie ?

Strona 18 z 18 1 2 16 17 18

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Akhu, betowiec, latajaca_holenderka, rymoholik, aker, Lukasz111, forty, alfa, 11kera11, Sensei, bukma), 2,636 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,023
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025